supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Ο Μανωλάκος μπορεί να γραφει τις ωραιότατες και γλαφυρές ποιητικές του ανησυχίες , αλλά για να μας πεί κανένα σερί από κάποιος γκρουπ των 90'ς πχ με αριστουργήματα ( κοινώς παραδεκτά σε γενικές γραμμές ) :ernaehrung004:![]()
η υπερβολή και το παράδοξο σ όλο του το μεγαλείο...
ρε συ άφησες έξω το Ι'm a loser....:violent-smiley-030:
υπερβολή γιατί ;
παράδοξο γιατί ;
( έχω την αμυδρά εντύπωση ότι δεν παρήγγειλα και το The Beatles , αφού το έχω στο χάρτινο digipack - απομίμηση από παλιά . Δεν θυμάμαι πάντως )
υπερβολή το να πάρεις ο,τιδήποτε μέχρι το help πριν δούμε την ποιότητα του όλου εγχειρήματος (μετά ...πάω πάσο)
παράδοξο διότι παίρνεις το with the beatles και αφήνεις έξω το for sale....
δεν το είχα ποτέ ...ούτε σε βινύλιο
άρα πως κρίνεις ?
ρε συ σιγά να μην αγοράσω τώρα Beatles που δεν το ξέρω καθόλου . Αυτά τα παίρνεις λόγω νοσταλγίας γιατί τα ξέρεις και τα τραγουδάς εξ απ' ανέκαθεν![]()
..Τα έχω ψωνίσει τόσες φορές μέχρι σήμερα άλλως τε: εκείνο το 'Σκαραβαίο' στο εξώφυλλο του Abbey Road, εγώ τους τον έχω αγοράσει.![]()
Ρε σεις, για πέτε και στους αδαείς τι είναι αυτό το νια νια νιανιανιά :antlers:
ρε συ σιγά να μην αγοράσω τώρα Beatles που δεν το ξέρω καθόλου . Αυτά τα παίρνεις λόγω νοσταλγίας γιατί τα ξέρεις και τα τραγουδάς εξ απ' ανέκαθεν![]()
9/9/9.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.