5 συνεχομενα (σχεδον) 10αρια...

Steve Marriot ?
είχε γεννηθεί τότε ?:flipout:

βλέπω διακατέχεσαι από μιά α συγκίνηση....

Re: Απάντηση: 5 συνεχομενα (σχεδον) 10αρια...

Ο Μανωλάκος μπορεί να γραφει τις ωραιότατες και γλαφυρές ποιητικές του ανησυχίες , αλλά για να μας πεί κανένα σερί από κάποιος γκρουπ των 90'ς πχ με αριστουργήματα ( κοινώς παραδεκτά σε γενικές γραμμές ) :ernaehrung004::flipout:

αν είναι να γράψει κι άλλα ωραία, χώσου....:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 5 συνεχομενα (σχεδον) 10αρια...

η υπερβολή και το παράδοξο σ όλο του το μεγαλείο...

ρε συ άφησες έξω το Ι'm a loser....:violent-smiley-030:

υπερβολή γιατί ;
παράδοξο γιατί ;
( έχω την αμυδρά εντύπωση ότι δεν παρήγγειλα και το The Beatles , αφού το έχω στο χάρτινο digipack - απομίμηση από παλιά . Δεν θυμάμαι πάντως )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 5 συνεχομενα (σχεδον) 10αρια...

υπερβολή γιατί ;
παράδοξο γιατί ;
( έχω την αμυδρά εντύπωση ότι δεν παρήγγειλα και το The Beatles , αφού το έχω στο χάρτινο digipack - απομίμηση από παλιά . Δεν θυμάμαι πάντως )

υπερβολή το να πάρεις ο,τιδήποτε μέχρι το help πριν δούμε την ποιότητα του όλου εγχειρήματος (μετά ...πάω πάσο)
παράδοξο διότι παίρνεις το with the beatles και αφήνεις έξω το for sale....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 5 συνεχομενα (σχεδον) 10αρια...

υπερβολή το να πάρεις ο,τιδήποτε μέχρι το help πριν δούμε την ποιότητα του όλου εγχειρήματος (μετά ...πάω πάσο)
παράδοξο διότι παίρνεις το with the beatles και αφήνεις έξω το for sale....

δεν το είχα ποτέ ...ούτε σε βινύλιο

πρώτος δίσκος της ύστερης μεταβατικής φάσης (μαζί με το help) και απογαλακτισμού από τα covers άλλων συνθετών...

1. "No Reply" – 2:15
2. "I'm a Loser" – 2:31

3. "Baby's in Black" – 2:02
4. "Rock and Roll Music" (Chuck Berry) – 2:30
5. "I'll Follow the Sun" – 1:46
6. "Mr. Moonlight" (Roy Lee Johnson) – 2:33
7. Medley: "Kansas City" (Jerry Leiber and Mike Stoller)/"Hey, Hey, Hey, Hey" (Richard Penniman) – 2:33

8. "Eight Days a Week" – 2:43
9. "Words of Love" (Buddy Holly) – 2:12
10. "Honey Don't" (Carl Perkins) – 2:55
11. "Every Little Thing" – 2:01
12. "I Don't Want to Spoil the Party" – 2:33
13. "What You're Doing" – 2:30

14. "Everybody's Trying to Be My Baby" (Carl Perkins) – 2:23

Εκτός του ότι τα δικά τους είναι σαν τη μύγα μεσ το γάλα τουλάχιστον τα 1,2,5,8,12,13 θεωρούνται πολύ αξιόλογα γιά να τα προσπεράσει κανείς (έναντι πχ love me do ή άλλων πολλπλών covers της πρώτης φάσης...)

φυσικά τα κομμάτια δεν είναι ούτε ΤΝΚ ούτε norwegian wood (είπα δυό στην τύχη)

είναι εξελικτικά ό,τι περιμένει κανείς από το συγκρότημα στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

και φυσικά σαφέστατα πιό ώριμα από το twist 'n shout...

ρε συ σιγά να μην αγοράσω τώρα Beatles που δεν το ξέρω καθόλου . Αυτά τα παίρνεις λόγω νοσταλγίας γιατί τα ξέρεις και τα τραγουδάς εξ απ' ανέκαθεν :flipout:

ρε συ σιγά να μην αγοράσω τώρα Beatles που δεν το ξέρω καθόλου . Αυτά τα παίρνεις λόγω νοσταλγίας γιατί τα ξέρεις και τα τραγουδάς εξ απ' ανέκαθεν :flipout:

είσαι και κομματάκι επείμων...

κοίτα γιά το εξ απ ανέκαθεν δεν έχεις πολύ άδικο.
Πρέπει κάποια μέρα να σου δείξω ένα άλμπουμ αρχειοθέτησης γιά 45άρια που έχω, όπου γράφω μέσα τα 45άρια που είχα στα αγγλικά...
Εχει μεγάλο γέλιο. Ακόμα σχολείο δεν είχα πάει. Φαντάσου πως αντέγραφα τα αγγλικά...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 5 συνεχομενα (σχεδον) 10αρια...

..Τα έχω ψωνίσει τόσες φορές μέχρι σήμερα άλλως τε: εκείνο το 'Σκαραβαίο' στο εξώφυλλο του Abbey Road, εγώ τους τον έχω αγοράσει.-bye-
:grinning-smiley-043
:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: 5 συνεχομενα (σχεδον) 10αρια...

και το 1985 που τους αγόρασες πάλι καθόλου δεν τους ήξερες....-bye-:flipout:

κυκλοφορούσιν τα ρεμαστερς των σκαθαριώνε...μάνα μου...