50-55'' εως 1300-1400Ε

Καλά και δεν στραβώνεσαι με τις θολές γραμματοσειρές;

Υποτίθεται ότι οι Plasma είναι ακατάλληλες για απεικόνιση σταθερών μικρών σχημάτων (γραμματοσειρές και εικονίδια).

Σε Panasonic G10 2 ετών, ακόμα κάθομαι και χαζεύω την ευκρίνεια του desktop των Win7 :a0210:

Δεν πολυκαταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά όχι δεν στραβώνομαι. Το πολύ -πολύ να πατήσω Ctrl - + για να μεγαλώσω την γραμματοσειρά στο browser. ( Απο τη τηλεόραση γράφω και τώρα. )

Η διαφορά μεταξή 50G30 και ST30 είναι μόνο στο 3d?
Δλδ η st30 είναι μια G30 με 3d?

Η διαφορά μεταξή 50G30 και ST30 είναι μόνο στο 3d?
Δλδ η st30 είναι μια G30 με 3d?

υποτίθεται ότι η έκδοση 3d της g30 είναι η gt30. σε σχέση με την st30 η g30 έχει thx certification και κάποιες παραπάνω επιλογές ρύθμισης / calibration της εικόνας και κάποια παραπάνω καλούδια. έχω δεί τις 42άρες δίπλα - δίπλα και δεν μπόρεσα να διακρίνω τρομερές διαφορές στην εικόνα τους.

Δυστηχως ο Κοτσοβολος δεν την φερνει την Panasonic 50g30 και επειδη εχει μια τρελη προσφορα με το φπα και 23 ατοκες δοσεις που με βολευει φοβαμαι οτι πρεπει αναγκαστικα να παω σε LED και απο του χρονου βλεπουμε .

Ο yperion μου ειχε προτεινει την Sony 46EX720 αλλα με μικρη διαφορα μπορω να παρω την 55EX720.

ΤΟ θεμα μου ειναι οτι στα 2.5μ θα ειμαι οκ με 55αρα η θα τυφλωθω και δεν θα μπορω να δω .?
Γιατι να παω απο 40 σε 46 το θεωρω κουταμαρα αν ειναι να κανω μια αλλαγη να παω σε κατι μεγαλυτερο να το εχω και για το μελλον μεχρι να εχω cash για να παρω την Plasma.

Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη γιατι η προσφορα ειναι μεχρι αυριο και πρεπει να παρω μια αποφαση :(

Δυστηχως ο Κοτσοβολος δεν την φερνει την Panasonic 50g30 και επειδη εχει μια τρελη προσφορα με το φπα και 23 ατοκες δοσεις που με βολευει φοβαμαι οτι πρεπει αναγκαστικα να παω σε LED και απο του χρονου βλεπουμε .

Ο yperion μου ειχε προτεινει την Sony 46EX720 αλλα με μικρη διαφορα μπορω να παρω την 55EX720.

ΤΟ θεμα μου ειναι οτι στα 2.5μ θα ειμαι οκ με 55αρα η θα τυφλωθω και δεν θα μπορω να δω .?
Γιατι να παω απο 40 σε 46 το θεωρω κουταμαρα αν ειναι να κανω μια αλλαγη να παω σε κατι μεγαλυτερο να το εχω και για το μελλον μεχρι να εχω cash για να παρω την Plasma.

Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη γιατι η προσφορα ειναι μεχρι αυριο και πρεπει να παρω μια αποφαση :(

Με τα λιγα που εχω διαβασει επειδη εχω κ εγω αναλογες ανησυχιες..ισως με την 55ΕΧ720 να εχεις προβλημα στην θεαση αναλογικων καναλιων και το pixeliσμα τους σε αυτην την αποσταση..κατα τα αλλα no problem.
Αν κανω λαθος, οποια διορθωση δεκτη

Με τα λιγα που εχω διαβασει επειδη εχω κ εγω αναλογες ανησυχιες..ισως με την 55ΕΧ720 να εχεις προβλημα στην θεαση αναλογικων καναλιων και το pixeliσμα τους σε αυτην την αποσταση..κατα τα αλλα no problem.
Αν κανω λαθος, οποια διορθωση δεκτη

Τελικα δεν βλεπω να την παιρνω γιατι ο Κοτσοβολος μου ειπε σε ενα μηνα θα την εχει διαθεσιμη οποτε να μπω σε δοσεις τωρα και να παρω τβ σε ενα μηνα δεν λεει.

Θα περιμενω μπας και φερει την Panasonic G30 καποια στιγμη και την χτυπησω με δοσεις γιατι cash δεν υπαρχει :S