50 χρόνια stones στο Λονδίνο το Νοέμβρη....

δεν έχω το mobile
έχω το γιαπωνέζικο.
Και κείνο τρίζει

σου έχω ...νέα: βγάλανε το 'Light The Fuse: A Bigger Bang Live In Toronto' (2005).
official Live bootleg.

small potatoes...
αλλά: άκου το She's So Cold...μέχρι που σκέφτομαι να αγοράσω εκείνο το σκουπίδι το Emotional Rescue.

σου έχω ...νέα: βγάλανε το 'Light The Fuse: A Bigger Bang Live In Toronto' (2005).
official Live bootleg.

small potatoes...
αλλά: άκου το She's So Cold...μέχρι που σκέφτομαι να αγοράσω εκείνο το σκουπίδι το Emotional Rescue.

εγώ να σου πω την αμαρτία μου που στα 55 ανακάλυψα τις χαρές του ανοιχτού 5g κουρντίσματος....:thrasher:
Να δεις πως παίζεται το can't you hear me knocking και το brown sugar....piece of cake...:bang:
και εγώ που βραχυκύκλωνα τα δάχτυλά μου τόσα χρόνια....:joyman:

άκου το She's So Cold...

ο γελαδερός, μαζί με τον πειρατή, μάλλον χτύπησαν μια Smirnoff πίσω απ τους ενισχυτές - είναι το 4ο κομμάτι. Νωρίς ακόμα...
Τίποτα σ αυτό τον κόσμο δεν μοιάζει μ αυτές τις δυο κιθάρες που αρχίζουν να χορεύουν πιρουέτες η μία γύρω απ την άλλη. πάντα στο riff, αλλά του γελαδερού ψοφάει για πουτανιές. το νιώθεις...δεν είναι του κατηχητικού αυτή. μπαίνει ο αράπακλας με το μπάσο: υπάλληλας. βάρεσε κάρτα, του είπαν 'θέλουμε από σένα αυτό κι αυτό'. μία έκρηξη στα ντράμς, μπαίνει ο Τσάρλι κι αρχίζει να καρφώνει το beat με σιδερόπροκες. 'Κάτθανε Διαγόρα! Κάτθανε!'.
και πάνω που τά'χεις δεί όλα μπαίνει ο κοντοπούτανος, ο Μick.
Γιατί Δεν Πεθαίνω;
Γιατί Δεν Πεθαίνω Τώρα;

Αν μπόρεσε να μπει στο κλίμα των τραγουδιών έχοντας δίπλα του το Σημίτη, την κυρα Σούλα και τον κάθε δήθεν γκλαμουριάρη που πήγε για να τον δουν και όχι για να δει.
Ημουν στα Vip. Ο Σημιτης δεν ειχε ερθει. Πρεπει να περασα καταπληκτικα γιατι δεν θυμαμαι τιποτε.

Απάντηση: Re: 50 χρόνια stones στο Λονδίνο το Νοέμβρη....

Δυστυχώς ή ευτυχώς και στην αρένα που ήμουνα είχε μάτσάκια τους μαϊντανούς...άσημους αλλά μαϊντανούς-