50+ με 1500-2000 euro

Για εμενα η αγορα 3d τηλεορασης δεν αξιζει ακομη.

Το υλικο ειναι δυσευρετο (βασικα 2 3d ταινιες κινουμενων σχεδιων υπαρχουν μονο) και σε 1-2 χρονια θα κυκλοφορησουν τηλεορασεις 3d χωρις γυαλια αρα οι σημερινες θα ειναι ξεπερασμενες.

ΥΓ. Καλες οι Samsung C6900/C7000 αλλα καμια σχεση με την VT20 που ειναι κορυφη.

οι τιτλοι που κυκλοφορουνε τωρα ειναι 25-30 και αμα ψαχτεις στα ειδικα 3D forums/blogs μπορεις να τις παρεις.
Το κακο βεβαια ειναι οτι ειναι αγγλικες και δεν εχουνε ελληνικους υποτιλους
αλλα μπορεις να παρεις/κανεις bluray rips mkv και να κατεβασεις ελληνικους υποτιλους srt απο το net.
Επισης υπαρχουνε αγωνες ποδοσφαιρου και δορυφορικα 3D.
Εγω ειδα σε mkv 3D τον τελικο μουντιαλ 2010.
Συντομα βγαινουνε και αλλες πολλες ταινιες.
Τηλεορασεις 3D χωρις γυαλια θα καθυστερησουνε πολυ να βγουνε
και αν βγουνε ποτε δε θα εχει καμμια σχεση η ποιοτητα του 3D με γυαλια
απο αυτες χωρις γυαλια λογω φυσικης.
Αυτες με γυαλια εχουνε βαθος και προς τα μεσα και προς τα εξω.
Το ποιο πιθανο σεναριο ειναι να εχουμε στο μελλον βελτιωση της τεχνικης του 3D αλλα παλι με γυαλια που θα ειναι αλλης τεχνολογιας απο τα σημερινα.
Εβλεπα το IMAX under the sea 3D και οι καρχαριες βγαινανε εξω απο την οθονη ετοιμοι να με φανε.
Παρε 3D τηλεοραση η επιπλεον επιβαρυνση αμα πας προς samsung ειναι
μικρη ειδικα αμα τσιμπησεις κανενα πακετο με bluray και γυαλια.
Αμα θες να πας προς panasonic να περιμενεις τα νεα μοντελα αν και θα ειναι ακριβες απο οτι ειδα ..

Να μερικοι τιτλοι που κυκλοφορουνε
Step Up 3D (Blu-ray)
Despicable Me 3D Blu-ray
Alice in Wonderland 3D Blu-ray
A Christmas Carol 3D Blu-ray
Open Season 3D Blu-ray
Under the Sea 3D Blu-ray
Deep Sea 3D Blu-ray
Cats and Dogs: The Revenge of Kitty Galore 3D Blu-ray
Clash of the Titans 3D Blu-ray
Space Station 3D Blu-ray
The Polar Express 3D Blu-ray
Grand Canyon Adventure: River at Risk 3D Blu-ray
Dinosaurs Alive! 3D Blu-ray
Wild Ocean 3D Blu-ray
How to Train Your Dragon 3D Blu-ray
Bolt 3D (Blu-ray)
My Bloody Valentine 3D Blu-ray
Samsung Presents: IMAX 3D Triple Feature Blu-ray
Monster House 3D Blu-ray
Goldberg Variations Acoustica 3D Blu-ray
Cloudy With a Chance of Meatballs 3D Blu-ray
Coraline 3D Blu-ray
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs 3D Blu-ray
Monsters vs. Aliens 3D Blu-ray
Shrek Collection 3D Blu-ray

και για 3d bluray με ελληνικους υποτιλους
δες στο eshop πουλαει 4-5 ταινιες
αλλα προσοχη μονο οι bluray 3D ειναι γνησιο 3D
υπαρχουνε και οι παλιες 3D οι anaglyph
μην μπερδευτεις και παρεις αυτες..

Last edited:
Τηλεορασεις 3D χωρις γυαλια θα καθυστερησουνε πολυ να βγουνε
και αν βγουνε ποτε δε θα εχει καμμια σχεση η ποιοτητα του 3D με γυαλια
απο αυτες χωρις γυαλια λογω φυσικης.

To είπε και το έκανε. Η Toshiba παρουσίασε στην Ceatec δύο 3D τηλεοράσεις οι οποίες δεν απαιτούν γυαλιά για την προβολή τρισδιάστατης εικόνας. Και μην φανταστείτε ότι πρόκειται για πρωτότυπα. Θα κυκλοφορήσουν τον προσεχή Δεκέμβριο...

http://www.fullhd.gr/2008-03-09-23-01-42/3d-tv/2009-12-16-08-32-17/5168-toshiba-20gl1-a-12gl1.html

To είπε και το έκανε. Η Toshiba παρουσίασε στην Ceatec δύο 3D τηλεοράσεις οι οποίες δεν απαιτούν γυαλιά για την προβολή τρισδιάστατης εικόνας. Και μην φανταστείτε ότι πρόκειται για πρωτότυπα. Θα κυκλοφορήσουν τον προσεχή Δεκέμβριο...

http://www.fullhd.gr/2008-03-09-23-01-42/3d-tv/2009-12-16-08-32-17/5168-toshiba-20gl1-a-12gl1.html

Επίσης, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Τοshiba θα χρειαστεί αρκετό διάστημα για να δούμε την εν λόγω τεχνολογία σε μεγαλύτερες διαστάσεις.

και ειναι σιγουρο οτι η ποιοτητα του 3D αυτου ειναι πολυ υποδεεστερη απο αυτο με τα γυαλια.
Ακομα θα περασουνε κιαλες τεχνολογιες με γυαλια μεχρι να βγουνε χωρις
γυαλια και ειναι αμφιβολο αμα ποτε αυτες χωρις γυαλια πιασουνε την ποιοτητα αυτων με γυαλια...

και ειναι σιγουρο οτι η ποιοτητα του 3D αυτου ειναι πολυ υποδεεστερη απο αυτο με τα γυαλια.
Ακομα θα περασουνε κιαλες τεχνολογιες με γυαλια μεχρι να βγουνε χωρις
γυαλια και ειναι αμφιβολο αμα ποτε αυτες χωρις γυαλια πιασουνε την ποιοτητα αυτων με γυαλια...

Πως ειναι σιγουρο δηλαδη?

Η τεχνολογια 3d με γυαλια δεν "τραβαει" για διαφορους λογους. Τα γυαλια ειναι κουραστικα , χρειαζεται ενα ζευγαρι ο καθενας κτλ. ειναι θεμα χρονου να περασουμε στο επομενο σταδιο.

Η V20 με την VT20 έχουν σαν μοναδική διαφορά το 3D. Δηλ αν πάρω μια VT20 κ δεν δω ποτέ 3D θα είναι σαν να έχω απλά την V20?

Διαφορές ανάμεσα στην G20 κ την V20?

Το 3D με γυαλιά πιστεύω ότι θα είναι κουραστικό από πολλές απόψεις. Δηλ αν έρθει ένας απρόσμενος στην παρέα για να δεις ταινία, τι θα γίνει??? Από την άλλη άμα βγουν τίποτα 3D games θα είναι καλή φάση.

Εμ βλέπεις διλήμματα? Λέω θα τα σκάσω που θα τα σκάσω, να μην έχω κ αυτή την δυνατότητα? οπότε επαναφέρω τα ερωτήματα:

Η V20 με την VT20 έχουν σαν μοναδική διαφορά το 3D. Δηλ αν πάρω μια VT20 κ δεν δω ποτέ 3D θα είναι σαν να έχω απλά την V20?

Ανάμεσα στην GT20 κ την VT20?

Εμ βλέπεις διλήμματα? Λέω θα τα σκάσω που θα τα σκάσω, να μην έχω κ αυτή την δυνατότητα? οπότε επαναφέρω τα ερωτήματα:

Περίπου. Έχει αναφερθεί πως η V20 έχει μειωμένη ικανότητα μέγιστης φωτεινότητας σε σχέση με την VT20...

Η G20 είναι πιο φωτεινή, η V20 έχει καλύτερο μαύρο...

Ανάμεσα στην GT20 κ την VT20?

Άγνωστες προς το παρόν...

Σε ευχαριστώ!

Κ που καταλήγουμε? Ποια είναι η καλύτερη επιλογή εν τέλει δεδομένου της χρήσης κ των χρημάτων?

Θα πάω να τις ξαναδώ, δεν γίνεται...

Σε ευχαριστώ!

Κ που καταλήγουμε? Ποια είναι η καλύτερη επιλογή εν τέλει δεδομένου της χρήσης κ των χρημάτων?

Θα πάω να τις ξαναδώ, δεν γίνεται...

Εγώ συνεχίζω να νομίζω ότι η VT20 είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις τώρα...

Απάντηση: Re: 50+ με 1500-2000 euro

Και στις επόμενες ανακοινώσεις στην ίδια ιστοσελίδα αναλύονται πολλά ...αυτονόητα. Όπως ότι κι άλλες εταιρίες ανακοίνωσαν 3D τηλεοράσεις χωρίς γυαλιά καθώς βλέπουν πως το υπάρχον μοντέλο δεν θα τραβήξει.
Νομίζω πως με λίγο καθαρό μυαλό είναι ολοφάνερο πως το υπάρχον μοντέλο 3D είναι μια μάρκετινγκ "φωτοβολίδα" με σκοπό να τονώσει πρόσκαιρα το ενδιαφέρον (να χρηματοδοτήσει ίσως μέρος της έρευνας στον τομέα) και τις πωλήσεις.
Γι αυτό το λόγο πιστεύω πως είναι χαμένα χρήματα τα επιπλέον που θα ξόδευε κάποιος σήμερα για το υπάρχον " 3D ", καλύτερα μια ποιοτική "συμβατική" τηλεόραση μέχρι να εξελιχθεί πραγματικά και να έχει ευρεία βάση και υλικό η τρισδιάστατη τεχνολογία. Αλλιώς αντίο value for money, αν πρόκειται να αγοράσεις ακριβότερα κάτι επειδή απλά ανακοινώθηκε και "ίσως" το απολαύσεις στο μέλλον...

Μήπως θα ήταν καλύτερα να μέναμε ontopic;Εάν είναι να ανοιχτεί άλλο θέμα στην Γενική συζήτηση...

Edit:Τώρα το είδα Φίλιππε,σε κάθε περίπτωση πάντως,καλό θα ήταν να συνεχιστεί εκεί η συζήτηση.

Last edited:
Αν παρακολουθείτε το θέμα από την αρχή, το μέλος ζήτησε κάποια στιγμή συμβουλή για το αν αξίζει να αγοράσει 3D τηλεόραση, ενώ όπως είπε "Είμαι πολύ fun της έκφρασης value for money."
Πότε ξεφύγαμε από το θέμα και μας "μαλώνετε" μπρέ !? :HTEHETH63:

Εποικοδομητικό "μάλωμα" κάνετε πάντως!

Με έχει ψήσει πάααρα πολύ η V20. Απλά το σκεπτικό μου είναι ότι δίνω κοντά στα 2000 κ δεν ακουμπάω καθόλου από την καινούρια τεχνολογία. Θα μου πείτε, ρε φιλαράκι δεν ξέρεις τι θέλεις. Έχετε απόλυτο δίκαιο. Αυτήν την στιγμή φαντάζομαι κυρίως ποιες θα είναι οι "ανάγκες" μου από το καινούριο απόκτημα. Δυστυχώς σήμερα δεν κατάφερα να πάω να τις ξαναδώ.

Είστε πολύ μεγάλη βοήθεια! Σας ευχαριστώ όλους για τις μέχρι στιγμής γνώμες σας!

Εποικοδομητικό "μάλωμα" κάνετε πάντως!

Με έχει ψήσει πάααρα πολύ η V20. Απλά το σκεπτικό μου είναι ότι δίνω κοντά στα 2000 κ δεν ακουμπάω καθόλου από την καινούρια τεχνολογία. Θα μου πείτε, ρε φιλαράκι δεν ξέρεις τι θέλεις. Έχετε απόλυτο δίκαιο. Αυτήν την στιγμή φαντάζομαι κυρίως ποιες θα είναι οι "ανάγκες" μου από το καινούριο απόκτημα. Δυστυχώς σήμερα δεν κατάφερα να πάω να τις ξαναδώ.

Είστε πολύ μεγάλη βοήθεια! Σας ευχαριστώ όλους για τις μέχρι στιγμής γνώμες σας!

Σε καμιά περίπτωση...εδώ είμαστε για να σου λύσουμε όλες σου τις απορίες,η vt20 μόνο παλιά τεχνολογία δεν ''κουβαλάει'',έχει όλα τα καλούδια των samsung(-media player) δηλαδή έχει το viera cast(internet@tv)skype,κτλπ...Το ότι είναι 3D δεν χρειάζεται να σε απασχολεί καθόλου...μέσω δορυφορικής κτλπ μπορείς να βρείς και 3d κανάλια(έχει και δορυφορικό δέκτη build in).

Σε καμιά περίπτωση...εδώ είμαστε για να σου λύσουμε όλες σου τις απορίες,η vt20 μόνο παλιά τεχνολογία δεν ''κουβαλάει'',έχει όλα τα καλούδια των samsung(-media player) δηλαδή έχει το viera cast(internet@tv)skype,κτλπ...Το ότι είναι 3D δεν χρειάζεται να σε απασχολεί καθόλου...μέσω δορυφορικής κτλπ μπορείς να βρείς και 3d κανάλια(έχει και δορυφορικό δέκτη build in).

εχει media player o oποιος δεν παιζει ολα τα αρχεια οπως παιζουνε οι
samsung.
αμα θελεις καλο media player πρεπει να πας σε samsung αποκλειστικα...

εχει media player o oποιος δεν παιζει ολα τα αρχεια οπως παιζουνε οι
samsung.
αμα θελεις καλο media player πρεπει να πας σε samsung αποκλειστικα...

Αυτό ενοώ,ότι ο media player δεν παίζει τα πάντα...Αλλά σαν tv,είναι απλά η καλύτερη...

Andrea πίστεψε με λύνονται πολλές περισσότερες από ότι φαντάζεστε. Απλά για εσάς πράγματα, για μένα είναι κινέζικα.

Ο media player χρειάζεται για να παίζει κάτι απευθείας από usb ή σκληρό δίσκο, σωστά? Δεν με απασχολεί κ τόσο, κ δεν το βλέπω συνδέοντας το laptop που έχει κ HDMI?