50" Tv 2014 τι να πάρω??

Passive από Sony εγώ προσωπικά δεν θα πάρω ποτέ ξανά. Ωστόσο επειδή διαβάζω πολύ καλές κριτικές για τη φετινή σειρά W8 (805Β, 829Β) της Sony τις σκέφτομαι πάλι, παρά το active3D. Κάπου διάβασα ότι το active3D στις W8 φέτος είναι πετσοκομμένο, ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί εδώ που διαβάζω http://www.trustedreviews.com/sony-kdl-50w829_TV_review#tr-review-summary, γιατί τι ξέρω και το εμπιστεύομαι χρόνια αυτό το σαιτ, δεν αναφέρει κάτι τραγικό...Την ανακηρύσσει μάλιστα και από τις καλύτερες για φέτος...

Passive από Sony εγώ προσωπικά δεν θα πάρω ποτέ ξανά. Ωστόσο επειδή διαβάζω πολύ καλές κριτικές για τη φετινή σειρά W8 (805Β, 829Β) της Sony τις σκέφτομαι πάλι, παρά το active3D. Κάπου διάβασα ότι το active3D στις W8 φέτος είναι πετσοκομμένο, ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί εδώ που διαβάζω http://www.trustedreviews.com/sony-kdl-50w829_TV_review#tr-review-summary, γιατί τι ξέρω και το εμπιστεύομαι χρόνια αυτό το σαιτ, δεν αναφέρει κάτι τραγικό...Την ανακηρύσσει μάλιστα και από τις καλύτερες για φέτος...

To X850 B το απορριπτεις; Ακομα να βρω κριτικες βεβαια

Ναι ισχύει , το active 3D της W805 είναι σαν παθητικό , κόβει τις μισές γραμμές , μάλλον χρησιμοποιούν τον ίδιο επεξεργαστή με πέρυσι με αποτέλεσμα να έχουμε ενεργητικό με κουσούρια ενεργητικού και παθητικού μαζί. Παρόλα αυτά το 3D δεν είναι κύριος λόγος για την αγορά τηλεόρασης για εμένα όπως δεν είναι και το smart tv στο οποίο οι Sony παραδοσιακά δεν τα πάνε καλά (ο single core επεξεργαστής δεν επαρκεί).

Για το trusted reviews δική μου άποψη είναι ότι είναι της πλάκας. Χωρίς μετρήσεις και με εκθέσεις ιδεών σοβαρή δουλειά δεν γίνεται.

Δηλαδή οι 805 και η 829 δεν έχουν καμία διαφορά και πάσχουν από τα ίδια προβλήματα στο 3d; Και είναι όντως single-core;

εσυ θα κοιτας το τι επεξαργασια κανει στην εικονα και οχι αν ειναι μονοπυρηνο η δυπηρινο

καλησπερα και απο εμενα, ειμαι νεο μελος και για να μην κανω spam σας ρωτω εδω. Τι τηλεοραση 55 inch να παρω με κοστος ~1200Ε?

καλησπερα και απο εμενα, ειμαι νεο μελος και για να μην κανω spam σας ρωτω εδω. Τι τηλεοραση 55 inch να παρω με κοστος ~1200Ε?
Καλύτερα να ανοίξεις ένα καινούργιο thread, και να γράψεις εκτός του ποσού που διαθέτεις και άλλες πληροφορίες, όπως απόσταση θέασης, συνθήκες θέασης και ότι άλλο σχετικό, για να πάρεις πιο ακριβείς πληροφορίες και να οδηγηθείς σε καλύτερα συμπεράσματα.

λοιπον...εχθες πηγα στο Public στο Mall... εχουν βάλει την 47" LB 730 να παιζει!!!(Πηγα με usb stick!!!!!χαχαχα ψαγμένος εεε....???χαχαχαχ)
Ως ασχετος... εμένα μου έκανε κατι κλικ... βέβαια αν ειναι κάποιος που μένει κοντα και ενδιαφερεται να παει να την δει!!! θα εκτιμούσα πολυ την γνωμη του... επισεις σημερα θα μου βαλει ο Κωτσόβολος στο αεροδρομιο την 650 να την δω οπότε αν εχει κανεις ορεξη για TV NEWS ευχαρίστως να ακούσω...

Αν δεις την 650 πες μου και εμένα εντυπώσεις.
Εχει την 47αρα η forthnet στις προσφορες στα 750 αλλα δεν την εχω δει πουθενα ούτε εχω ακούσει κάποια γνώμη.

Αν δεις την 650 πες μου και εμένα εντυπώσεις.
Εχει την 47αρα η forthnet στις προσφορες στα 750 αλλα δεν την εχω δει πουθενα ούτε εχω ακούσει κάποια γνώμη.

δεν ξερω που μένεις αλλα αν εισαι κοντα στο αεροδρομιο στην αθηνα σημερα θα την εχει να παιζει.
θα σου πω μολις την δω το απογευμα.

... η LG πότε δεν έβγαλε active από όσο θυμάμαι και διάβασε του ότι το Cinema3D σημαίνει passive για την LG!

Μοντέλα με active 3d

Χρονιά 2010 ,LG (LCD):LX9500,LX6500...(plasma) PX950
Χρονιά 2011 ,LG (Plasma):PZ950,PZ550,PZ250,PW450

Μοντέλα με active 3d

Χρονιά 2010 ,LG (LCD):LX9500,LX6500...(plasma) PX950
Χρονιά 2011 ,LG (Plasma):PZ950,PZ550,PZ250,PW450

Ωχ, διορθώνομαι. Να φανταστώ ότι από τότε δεν ξανάβγαλε!

xaxaxax καλα βρε παιδια... δεν εγινε και κατι!!! εγω πιστευω οτι το 2100 η LG θα εχει virtual 3d χαχαχαχαχα.....

Γράψε τις εντυπώσεις σου και για την 730 & για την 650.
Από ότι είδα φέτος η LG θα έχει τις σειρές LB 630-650-670-730 & 870.
Όποιος γνωρίζει τις διαφορές μεταξύ τους ...ας γράψει κάτι να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα.
Διαφορετικά να πάω να "σηκώσω" καμιά LA690 που θα είναι και φθηνή τώρα να ξεμπερδεύω ....ούφφφφ

Πιο πριν είχα βάλει λινκ με συγκριτικό από το σαιτ της LG. Μπορείς και εσύ πολύ εύκολα να πας εκεί και να συγκρίνεις αυτές που θέλεις...

Πιο πριν είχα βάλει λινκ με συγκριτικό από το σαιτ της LG. Μπορείς και εσύ πολύ εύκολα να πας εκεί και να συγκρίνεις αυτές που θέλεις...

Ευχαριστώ φίλε για τον χρόνο σου και τις συμβουλές σου

λοιπον.... θα προσπαθήσω στις προσεχες μέρες να δώσω μια ιδέα απο την LG 55 LB 730V ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑΑΑΑ!!!! θα την εχω την δευτερα...με δωρο το 3d blue ray της και 1 βαση τοιχου. εμένα παιδια μου άρεσε η tv και για αυτο δεν περίμενα αλλο. πηγα με τον κανονα τη μου αρέσει στο μάτι πιο πολυ!. Τωρα, σιγα σιγα θα την μαθώ απο βδομαδα και αν θέλετε μπορω να σας λεω για νεοτερα!. αν θέλετε να κανω καποιο τεστ ( που να μπορω...) ειμαι ανοικτος.
επίσης, επιδη θέλω να την βάλω στον τοιχο! εχει κανεις καμια ιδέα πως ειναι σωστο να την βάλω! ευχαριστω πολυ!!