5000 για L&R + δικαναλο τελικο

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Εχω σχεδον καταληξει ειτε στα ML Vista ειτε στα Vantage (2ο χερι). To budget αυστηρα στις 5000 (μαζι με εναν δικαναλο τελικο)

Για να με "αποτρεψετε", καντε μου προτασεις στα ιδια χρηματα.

Χρηση 70-80 % ταινιες.

Απαραιτητη προυποθεση να ειναι κομψα, και να ξεφευγουν απο το "παραδοσιακο" κουτι.
Δευτερη προυποθεση, να υπαρχει ομοιο για κεντρικο

Βασης, απορριπτονται.

:ears:

Ντινο εχεις δει καποια ηχεια που να μην ειναι βασης, και να υπαρχει ιδιο κεντρικο? Αν σε ενδιαφερει η ομοιογενεια δεν θα την βρεις σε ηχεια με διαφορετικες μοναδες.Ειναι θεμα χρονου το ποτε θα ξεχωριζεις το κεντρικο απο τα αλλα δυο.
Ακομα και καποιος φιλος που εχει ενα παραπλησιο σετ το κεντρικο εχει αλλες χροιες.Αν βεβαι δεν σε ενδιαφερει ακτι τετοιο το ξαναβλεπουμε.Μπορεις να αναφερεις το λογο που αποριπτεις τα βασης?

Re: Απάντηση: 5000 για L&R + δικαναλο τελικο

Ντινο εχεις δει καποια ηχεια που να μην ειναι βασης, και να υπαρχει ιδιο κεντρικο? Αν σε ενδιαφερει η ομοιογενεια δεν θα την βρεις σε ηχεια με διαφορετικες μοναδες.Ειναι θεμα χρονου το ποτε θα ξεχωριζεις το κεντρικο απο τα αλλα δυο.
Ακομα και καποιος φιλος που εχει ενα παραπλησιο σετ το κεντρικο εχει αλλες χροιες.Αν βεβαι δεν σε ενδιαφερει ακτι τετοιο το ξαναβλεπουμε.Μπορεις να αναφερεις το λογο που αποριπτεις τα βασης?

Εχω δει να ειναι ομοια (τουλαχιστον απο πλευρας μοναδων) κεντρικα με L&R.
Στο μυαλο μου ερχονται αυτην την στιγμη τα atlantic technology.

Βασης τα απορριπτω, μιας και εχω βασης, και ο λογος της αναζητησης ειναι οτι δυο απο αυτα θε μετακομισουν σε αλλο χωρο.
Επι της "ευκαιριας" λεω να κανω μια αναβαθμιση ξεκινοντας απο L&R (εξου και με ενδιαφερει να υπαρχει και ομοιο κεντρικο για το μελλον)

Re: Απάντηση: 5000 για L&R + δικαναλο τελικο

Αν ερθεις στην εκθεση θα δεις κατι το πολυ ωραιο.

Δεν ξερω αν θα ερθω.
Περι τινος προκειτε ομως, μηπως με κενει να ερθω ?? :ears: