50g20 ή 50pk550 ?

amallos

New member
5 May 2010
2
καλησπέρα σας.
καθότι νέος στην παρέα, παρακαλώ για την επιείκειά σας.

είμαι ανάμεσα σε 50g20 και σε 50pk550.
η ερώτησή μου είναι αν στην πραγματικότητα
α) η προφανώς καλύτερη κίνηση της 50g20,
β) οι λιγότερες ανακλάσεις και
γ) η ενδεχομένως μικρότερη πιθανότητα για burn in
δικαιολογούν τα περίπου 600 διαφορά.
εκτός αν μου ξεφεύγει κάποια άλλη τρανταχτή διαφορά.
ευχαριστώ

Αν έχεις να τα δώσει ναι! Αν δεν έχεις όχι!

Δηλαδή θέλω να πω, πολύ καλή τηλεόραση και η μια και η άλλη! Αν είσαι "ψείρας" και διαθέτεις τα χρήματα θα πας σίγουρα στο καλύτερο. Αν θέλεις να δώσεις όσο το δυνατόν λιγότερα για κάτι που σίγουρα θα σε αφήσει ικανοποιημένο για τα λεφτά του τότε "συμβιβάζεσαι"... :-)

Το αντιστοιχο μοντελο της 50PK550 ειναι η 50U20...δεν εχει νοημα να συγκρινουμε ενα μοντελο με ενα αλλο που ειναι 2 σκαλια πιο πανω...

ΥΓ. Στην θεση σου θα σκεφτομουν και την S20...

ευχαριστώ για την τοποθέτηση nikosjc,
απλά εδώ στην Ρόδο, δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να πας σε κάποιο μαγαζί να δεις τις τηλεοράσεις στημένες γιατί κανένας δεν στοκάρει από 46" και πάνω και πόσο δε, plasma...
έτσι πάω εντελώς στα τυφλά χωρίς να έχω το παραμικρό μέτρο σύγκρισης παρά μόνο τις εντυπώσεις των μελών.
προφανώς «ότι πληρώνεις, πέρνεις» αλλά επειδή τα πολλά μπιχλιμπίδια δεν με πολυενδιαφέρουν αλλά η ποιότητα της εικόνας, αναρωτιέμαι αν αξίζει τα 600 έξτρα.

ευχαριστώ πάντως

κανείς άλλος;

Κοίτα, εγώ τις έχω δει και τις δύο από κοντά. Απλά δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Ο καθε ένας αξιολογεί τα 600Ε διαφορετικά!
Η διαφορά που είδα στην G20 ακόμα και από την S20 (που ήταν δίπλα δίπλα) ήταν αρκετή για να δικαιολογήσει αρκετά χρήματα διαφορά (τρομερή εικόνα η πρώτη!). Και την pk550 που την είδα σε 60'' έχει πολύ καλή ποιότητα αν και γυαλίζει αρκετά.
Από κει και πέρα έχει και άλλα καλά η πανασόνικ, όπως η αντοχή σε ir και το όνομα βεβαίως που είναι αναφορά ποιότητος.

Οπότε αν κοιτάς εικόνα και ποιότητα πας προς πανασόνικ σίγουρα...
Αν θέλεις το καλύτερο στην κατηγορία (800 μέχρι και 1000) πας σε PK550 (Εγώ πήγα στην PK760 - προς το παρόν τουλάχιστον γιατί ποτέ δεν ξέρεις!)