50PK550, 50S20, 50PK760 υπάρχουν κάπου?

nikosjc

Senior Member
8 September 2008
313
Έκτακτη ανακοίνωση!

Αναζητείται άμεσα μια εκ των τηλεοράσεων του τίτλου!!! Όποιος τις έχει πετύχει κάπου παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου!!!

Κατά σειρά προτεραιότητας:
50PK550 όπου υπάρχει με τιμή κάτω των 850Ε είναι ευπρόσδεκτη!
50S20 Αυτή λογικά υπάρχει αλλά αν έχετε κάτι σε καλή τιμή, ως 2η επιλογή μας κάνει.
50PK760 Σαν 3η λύση γιατί δεν θέλουμε να ξεφύγουμε οικονομικά

Είναι για έναν φίλο που θέλει να κινηθεί έως τα 850Ε κυρίως (για την PK550 δηλαδή), αλλά αν δεν την βρει αναγκαστικά θα προχωρήσει σε κάτι άλλο.

Ευχαριστώ!

διαβάσε 13 νήματα πιο κάτω ...εκεί που λέει ....lg διαθέσιμη...κανείς!!

ελπίζω να βοήθησα....

νίκο γεια σου και πάλι...όπως σου είπε και ο libair στο technixx.gr (έδρα έχει τη θεσ/νίκη) μπορείς να παραγγείλεις οτιδήποτε. Την κάνουν εισαγωγή μέσω της Lg (ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ) μέσω της LG europe. και έχει κανονικότατα εγγύηση για 2χρόνια. αν πάθει κάτι την στέλνεις στην LG και αυτοί με την σειρά τους στην εταιρεία. Μόλις έκανα παραγγελία την 760 σαν τη δική σου (με έπεισες τελικά :award:). Τιμές: PK550 900€ , PK760 1059€ (+19€ μεταφορικά). Σε 2 εβδομάδες με το καλό έρχεται...

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Πήρε όμως ο φίλος μου στο εν λόγω κατάστημα και εκτός ότι στην αρχή του μίλησε ένας μη Έλληνας (όχι ότι έχει πρόβλημα, αλλά ξένοι το έχουν?), του είπαν ότι ΔΕΝ έχουν την 550 (μόνο με παραγγελία και για μετά από κάνα μήνα!) και για την 760 του είπαν 1180Ε!!! Τι να πω...

Νίκο έχεις δίκιο...1.159 + 19 μεταφορικά...εγώ την έκανα παραγγελία αφού δεν την βρίσκω πουθενά αλλού σε αυτή τη κωλοχώρα έδωσα παραπάνω κανα κατοστάρικο...ελπίζω να έκανα καλά αφου μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη - προς το τέλος του μήνα θα έρθει

την ακύρωσα τελικά...είναι πολλά 400€ διαφορά σε σχέση με την 550...μάλλον θα καταλήξω στην 550 για να τελειώνω επιτέλους