52 ιντζες ειναι αρκετες για θεαση ταινιων απο 4 μετρα???

Διονύσης1

AVClub Addicted Member
5 January 2007
1,568
Κέρκυρα
Καλησπέρα παιδιά, :a0210:

Ενας φιλος μου εχει φτιαξει εναν προσωπικο χωρο στο σπιτι του για home cinema. H αποσταση θεασης που εχει ειναι γυρω στα 4-4,15 μετρα.

Τα εχει αγορασει ΟΛΑ και του λειπει το μεσο προβολης μονο... Είναι αναμεσα σε προβολεα και LCD τηλεοραση...

Του ειπα να παρει προβολεα, αλλά ΔΕΝ θελει, γιατι ξερει ότι μετα τις 700-800 ωρες θα πρεπει να αλλαζει λαμπες για να βλεπει ικανοποιητικά, ενώ αυτός θέλει να κάνει ΠΟΛΥΩΡΗ και καθημερινή χρήση του homecinema του, τόσο για ταινίες, ΟΣΟ και για παιχνίδια (PS3-XBOX360-PC) και ΟΛΕΣ τις ώρες της ημέρας και οχι μονο το βράδυ...

Θα μαζευεται συχνα με φιλους του να κανουν τουρνουά σε παιχνίδια και να βλεπουν ταινιες... :grandpa:

Έτσι λοιπόν, λόγω των πάρα πολλών ωρών χρήσης, θελει να παρει LCD τηλεόραση και ΟΧΙ προβολέα....

Το ερώτημά του που μου έβαλε να σας ρωτήσω, είναι σε ΤΙ ίντζες θα πρέπει να κινηθεί στα 4 μετρα θεασης, για να έχει περίπου την ικανοποιηση που θα του προσεφερε ένας προβολέας, αλλά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να Μην κουραζει στα ματια η πολύωρη θέαση (λόγω αυξημενης φωτεινοτητας και contrast που εχει μια TV σε σχεση με εναν προβολέα)...

Σκεφτόνταν την παρακάτω TV στις 52''...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1049674

Αρκεί, ή μηπως χρειαζεται πιο μεγάλη ???

Τα λεφτά στα οποία θελει να κινηθει είναι όσο θα του κόστιζε ένας καλος προβολέας (2800-3700 ευρώ)!

Ευχαριστώ! :antlers:

Last edited:
Νομίζω πως 52" είναι το ορθότερο μέγεθος,επίσης συμφωνώ για την 52Ζ3030 και επίσης την Sony KDL-52W3000 στα ίδια λεφτά

Ειναι φτηνιαρης να του πεις :flipout::flipout:

Καλο προβολεα παιρνεις και με χιλιαρικο , αλλα ας ειναι και LCD 52αρα.

Οι ιντσες καλες ειναι για την αποσταση , ετσι κι αλλοιως μαλλον χαμενες θα πανε.

mode of
Θα μαζευεται συχνα με φιλους του να κανουν τουρνουά σε παιχίδια και να βλεπουν ταινιες.
Καλο ειναι να βαλει και κανενα κοριτσι στο κολπο του τουρνουα ,αλλοιως με τετοια χρηση για να θυμηθει πως ειναι το αιδοιο θα πρεπει να κανει αναζητηση εικονων στο Γκουγκλ :afro:

Εκτος αν ξεκλειδωνει αριστεροστροφα την κλειδαρεια ..........

Mode on
Η τιμη μαλλον καλη ειναι για 52ρα , να μας πεις και εντυπωσεις αμα την παρει.

Οι ιντσες καλες ειναι για την αποσταση , ετσι κι αλλοιως μαλλον χαμενες θα πανε.
.

Τι εννοείς ότι θα πάνε χαμένες???

mode of
Θα μαζευεται συχνα με φιλους του να κανουν τουρνουά σε παιχίδια και να βλεπουν ταινιες.
Καλο ειναι να βαλει και κανενα κοριτσι στο κολπο του τουρνουα ,αλλοιως με τετοια χρηση για να θυμηθει πως ειναι το αιδοιο θα πρεπει να κανει αναζητηση εικονων στο Γκουγκλ

Εκτος αν ξεκλειδωνει αριστεροστροφα την κλειδαρεια ..........
.

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Καλά μιλάμε ΕΓΡΑΨΕΣ !!! -bye-
Διαβάζουμε μαζι το post και ακομα γελαει....:smash::smash:

Παντως, για την ιστορια και μονο, θα υπαρχουν αρκετα κοριτσια στην παρεα.... Οπότε μετα το τουρνουά ΔΕΝ θα χρειάζεται να ψάχνει στο Google για φωτογραφίες...-bye-

το χαμενες πανε για την PS3 ομανια . Αμα εισαι ντιρλα απο τα παιχνιδια τι να δεις μετα σε μουβι mode ας πουμε .

Οσο για τ αλλα ........ αδικο εχω ?
Αν εχω πε μου και με κανω autoban.

Τελικά αποφασισε να παρει την Toshiba την 52αρα.... Αυριο θα την παραγγειλει και οταν θα του έρθει θα σας πω εντυπώσεις! :ernaehrung004:

Ηθελα τωρα και μια 46αρα για εναν αλλο φιλο μου.

Αναμεσα στις Toshiba 47z3030BG και την 46XF ποια προτεινετε και γιατί ??? :2thumb22sup:

Μόλις χθες έστησα την καινούρια μου 46XF. Πολύ καλή εικόνα από DVD, τέλεια από BluRay. Η τηλεόραση είναι πολύ μαζεμένη σε διαστέσεις πρόλο που δίνει μεγάλη εικόνα. Λόγω του λεπτού πλαισίου της, η εικόνα φαίνεται να "επιπλέει" στον αέρα. Πολύ καλή επιλογή νομίζω, στα 1900 .