52PFL9703

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,271
Χαιρετω ολα τα παιδια,
Παιδια σας εχω τα χαρακτηριστικα της νεας 52αρας αλλα ειναι αρχειο pdf περιπου 0,9mb και δεν μπορω να κανω upload. Κανεις αλλος τροπος υπαρχει?

Αντε με το καλο να μας ερθει.

Να σημειωσω ακομα οτι για φετο τουλαχιστο η νεα aurea περιοριζεται μονο σε 42´´ αφου υπηρξαν καποια προβληματα στις 47.
Πριν με ρωτησετε για τιμη να σας πω οτι συμφωνα με την Philips η τιμη της θα κυμαινεται περιπου στα 3600eyra οποτε σιγουρα θα την βρουμε φτηνοτερα.
Νικος

Last edited:
πολυ ωραια.και βλεπω οτι η 52 εχει 55000:1. ενω η 42 οχι(?)

Δυστυχως δεν ειχε η philips ετοιμοπαραδοτο pdf να μου στειλει οποτε προς το παρων εχουμε μονο τα χαρακτηριστικα της 52αρας. Παντως φαινεται να εκαναν καλη δουλεια ενω η γκρινια μας δεν πηγε χαμενη.
Επανεφεραν την ethernet αλλα οχι και το διπλο tuner. :slapface:

Re: Απάντηση: 52PFL9703

Μια χαρά είναι η TV.
Αν έχει και καλούτσικη τιμούλα!

Δες πιο πανω, η τιμη της ξεκινα απο τη philips 3600 ευρα οποτε στα καταστηματα λιγο μετα την επισημε παρουσιαση της πιστευω να χτυπιεται κοντα στα 3000.
:smash:
Νικος

PHILIPS 52PFL9703

Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Θα ηθελα να ενημερωσω το forum οτι η philips 52PFL9703 θα κυκλοφορησει στη χωρα μας το πρωτο δεκαημερο του Σεπτεμβριου με τον κωδικο H σε αντιθεση με ολα τα αλλα μοντελα της εταιριας που θα ερθουν με τον κωδικο D.
Να υπενθυμισω οτι στον κωδικο Η συμπεριλαμβανεται επιγειος ψηφιακος δεκτης υψηλης ευκρινειας σε αντιθεση με το standard SD του κωδικου D.
Η philips δοκιμαζει το σημα σε οσες χωρες εκπεμπουν δοκιμαστικα σημα επιγειο υψηλης ευκρινειας αλλα επειδη στη χωρα μας δεν υπαρχουν αντιστοιχες δοκιμες κρατα την επιφυλαξη να μη λειτουργησει αμεσως κι αν αυτο γινει ετσι θα διορθωσει αμεσως το προβλημα με firmware upgrade.
Οι Ολλανδοι τεχνικοι της philips επικοινωνησαν πριν μια εβδομαδα με ολα τα καναλια στη χωρα μας και δεν πηραν απο κανενα ουτε δεσμευση ουτε χρονοδιαγραμμα για εκπομπη επιγειας εκπομπης υψηλης ευκρινειας ωστοσο θεωρουν οτι η ναυαρχιδα της σειρας 9703 πρεπει να εχει εγγενη υποστηριξη.
Οσο για την τιμη της η τιμη εκκινησης απο την εταιρια ειναι 3700 ευρα.
Νικος -bye-

Re: PHILIPS 52PFL9703

Ενημερωση, η απλως ψηνεσαι για 52αρα;:flipout:

Τι ψηνομαι που εχω ηδη ξεροψημενη την πετσα μου. Ηθελα απλα τα παιδια να γνωριζουν την ιδιαιτεροτητα της και την τιμη της!:ernaehrung004:

Τι ψηνομαι που εχω ηδη ξεροψημενη την πετσα μου. Ηθελα απλα τα παιδια να γνωριζουν την ιδιαιτεροτητα της και την τιμη της!:ernaehrung004:
Ποια εχεις;

Ποια εχεις;

Τωρα εχω την 42pf9831.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την εικονα της απλα της αλλαζω θεση σε τοιχο και ελευθερωνω το πεδιο χεχε:grandpa:

Τωρα εχω την 42pf9831.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την εικονα της απλα της αλλαζω θεση σε τοιχο και ελευθερωνω το πεδιο χεχε:grandpa:

Ποσα εδωσες;