52PFL9703

Re: Απάντηση: Re: PHILIPS 52PFL9703

Τωρα αυτο για θετικο το λες?-bye-

Ναι ρε Γιαννη γιατι θα μπορουσα να εχω δωσει τα χρηματα και η εικονα να ηταν μουφα η τελος παντων να μην αναποκρινοταν στις προσδοκιες μου.
Το γεγονος οτι παλι παω σε philips μαλλον δηλωνει ευχαριστημενο πελατη τοσο απο το επιπεδο service (μην ξεχνας οτι μου αλλαξαν τηλεοραση με καμενο κεντρικο pixel σε 2 εργασιμες ημερες) οσο και απο το επιπεδο των ευκολιων της tv με την ποιοτητα εικονας παντα στα ματια μου για να μην πάρεξηγηθω να ειναι αψογη σε ολα τα σημεια. :award:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PHILIPS 52PFL9703

Αυτο που μετραει ειναι οτι εισαι εσυ ευχαριστημενος.-bye-

Και 4,800 ομως δεν ειναι και λιγα...

Re: PHILIPS 52PFL9703

Σιγά ρε Γιάννη, λίγο πάνω από 100 ευρώ την ίντσα φτηνά είναι.

:flipout::flipout:

Πανω απο ολα μετραει ο "ερωτας"
a070.gif
τα λεφτα ειναι απλως μια λεπτομερεια που συνηθως ξοδευοντε ασκοπα ..........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PHILIPS 52PFL9703

θα μπορουσα να εχω δωσει τα χρηματα και η εικονα να ηταν μουφα η τελος παντων να μην αναποκρινοταν στις προσδοκιες μου.
Το γεγονος οτι παλι παω σε philips μαλλον δηλωνει ευχαριστημενο πελατη τοσο απο το επιπεδο service (μην ξεχνας οτι μου αλλαξαν τηλεοραση με καμενο κεντρικο pixel σε 2 εργασιμες ημερες) οσο και απο το επιπεδο των ευκολιων της tv με την ποιοτητα εικονας παντα στα ματια μου για να μην πάρεξηγηθω να ειναι αψογη σε ολα τα σημεια. :award:

:SFGSFGSF:

Aν η tv ικανοποιει τα κριτηρια που ειχες βαλει πριν την αγορα της, τοτε καλα εκανες.

Aν σε ικανοποιει μια χαρα ειναι αν και στα ηλεκτρονικα τα περισσοτερα ειναι πεταμενα λεφτα....Για παραδειγμα εβλεπα τις προαλλες μια 70αρα στο mediamarkt στα 38000 ευρω...Προφανως για καποιον που τα εχει χοντρα- αυτα τα λεφτα να ειναι και ψιχουλα....
Εγω εδωσα 649 ευρω και ακομα τα κλαιω μιας και πιστευα οτι θα παρει το eyro η εθνικη και θα την παρω τζαμπα.....

Last edited:

μιας και πιστευα οτι θα παρει το eyro η εθνικη και θα την παρω τζαμπα

αχαχα ...οχ το στομαχι μου ! φιλε πλακα μας κανεις τωρα ετσι ?

Γιατι αν οντως το πιστευες αυτο..., λολ θα μας τρελανεις...

Να μας πεις τι παιρνεις να παρουμε και εμεις !!:guitarist::violent-smiley-030::firstprize::flipout:

(λολ, ελπιζω να μην παρεξηγηθεις, "στη λεω" σε στυλ χιουμοριστικο )

Και κατι ασχετο αλλα καλο ! :

http://www.youtube.com/watch?v=8R0LzxqbYtE

Εγώ πάλι θα θυμίσω ότι για την εποχή τους η σειρά 9χ31 ήταν κορυφαία μοντέλα. Πριν 2-3 χρόνια οι περισσότερες LCD δεν βλέπονταν, και οι 31 της philips ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπείς. Βέβαια στην πορεία ο ανταγωνισμός εντάθηκε, και σήμερα οι νέες είναι ένα κλικ χειρότερες σε σχέση με sony-samsung. Αλλά η τεχνολογία τρέχει και τα σκαμπανευάσματα της κορυφής συμβαίνουν (και έχουν και πλάκα!).
Όπως τώρα η κορυφή είναι η kuro τότε ήταν η σειρά 31.

Και εγώ είχα δώσει 2500 ευρώ (το 2002) για μια 9618 32" (αν και σε 12 δόσεις). Και επίσης ποτέ δεν το μετάνιωσα. Μου χάρισε 6 χρόνια απίστευτης εικόνας, τα οποία για μένα αξίζουν περισσότερο από 2500 ευρώ.
Οπότε, ότι και να μου πείτε (βαράτε ελεύθερα :smash: :smash:) δεν με νοιάζει!
Και φυσικά καταλαβαίνω και αυτόν που έδωσε 4000-5000 ευρώ και πήρε την 9831, την aurea ή την kuro. :itsme:

αχαχα ...οχ το στομαχι μου ! φιλε πλακα μας κανεις τωρα ετσι ?

Γιατι αν οντως το πιστευες αυτο..., λολ θα μας τρελανεις...

Να μας πεις τι παιρνεις να παρουμε και εμεις !!:guitarist::violent-smiley-030::firstprize::flipout:

(λολ, ελπιζω να μην παρεξηγηθεις, "στη λεω" σε στυλ χιουμοριστικο )

Και κατι ασχετο αλλα καλο ! :

http://www.youtube.com/watch?v=8R0LzxqbYtE
Aυτο το κοκταιηλ που παιρνω τελευταια με εχει πειραξει..........
Τωρα βλεπω να το σηκωνουν οι τουρκαλαδες....Το εχουν παρει πολυ προσωπικα....Εδω το σηκωσαν οι γκιαουρηδες σου λενε,εμεις δεν μπορουμε?................

Οι ποιοι ?!!!!
Θα το σηκωσουν ειπες ?!!!!
a055.gif
a055.gif
και το λες σοβαρα?
a045.gif
a045.gif

Ποιο ευκολο ειναι να βρεις εξω απ την πορτα σου το πρωι μια PHILIPS 52PFL9703 .

Ενδιαφερουσα αποψη αυτη η 9703 , την ειδα σημερα Λαρισαϊζοντας αλλα δυστηχως ειχε περιεχομενο μονο σε μπλε δισκο .

Μια 46W4000 που ειχε σε ακριβως διπλανο σταντ και επαιζε SD ητανε δραμα........δεν ξερω πως και με τι και γιατι, αλλα ετοιμος ημουν να πω στον υπαλληλο αν της εκανε τα σαραντα η θα το παει ετσι ολο το ετος:flipout::flipout:

Οι τρυπες των LG ειναι μεγαλος πειρασμος και η εταιρεια εχει "γραψει " στο σχεδιασμο γενικως .

Χαρμα ειδεσθε η 42PX80 αλλα ακριβως διπλα με ιδιο σημα μια px8 ..........μετετρεπε το περιεχομενο σε εκδοση για παιδια με αυτιστικα προβληματα .

Μια AUREΑ που ειδα στημενη σε σταντ σε μια Ηλεκτρονικη φωναζε απο μακρυα οτι ειναι γενημενη για ...........την Τηλο :flipout::flipout:

Αυτα παω να μανυκουριαστω τωρα στα βουμ βουμ.

Απάντηση: Re: PHILIPS 52PFL9703

Για την W4000 μπορω να σου πω εγω πως ειναι σε τηλεοπτικο σημα.

Φαντασου την D3000 με καλυτερο μαυρο και χρωματα και λιγο πιο sharp εικονα.-bye-

Γιαννη μου αλιμονο , απλα αναφερω τι ειδα σε ενα Media markt οπου ετσι οπως ηταν στημενη η W4000 ............μονο ο σταυρος της ελειπε:flipout::flipout:
Το ιδιο επαιζε και μια 656 αλλα εκεινη ηταν 40ρα και φαινονταν πιο λιγο .
Δυστηχως σε τοσο μεγαλα μαγαζια οπου τρεχουν καποια χιλ.καλωδια μονο σε απλα DVD η μπλε δισκους μπορεις να δεις και να κρινεις .

Εσυ αμεσως μωρη Λουκια να το βγαλεις στη φορα ε ?

Αλλα τι περιμενεις απο ανθρωπο που ειναι ενταγμενος σε προγραμα panasonic............... για να απεξαρτηθει απο τις Kuro ?

Απάντηση: Re: PHILIPS 52PFL9703

Εσυ αμεσως μωρη Λουκια να το βγαλεις στη φορα ε ?

Αλλα τι περιμενεις απο ανθρωπο που ειναι ενταγμενος σε προγραμα panasonic............... για να απεξαρτηθει απο τις Kuro ?

πες μου και αλλα τωρα που την εθαψες δεν με πειραζει καθολου.
το δικο προβλημα θα λυθει μονο με κατι τετοιο!

DLA-HD1.jpg

υ.γ και που να δεις την δικια μου απογοητευση οταν ειδα την 40Α656