52w4000 προβλημα στην οθονη στο ανοιγμα

xalaros

Established Member
12 September 2006
218
Παιδια βοηθεια, εχω παρει την sony 52w4000 πριν 1 μηνα και μου παρουσιαζει ενα προβλημα στην οθονη.
Οταν την ανοιξα χτες το πρωι και σημερα το πρωι η εικονα στο κατω μερος εκανε ενα shadow και μια γραμμη. εχω και photos.

οταν παω σε καναλι που ειναι εντελως μαυρο μετα απο λιγο φτιαχνει και η Τν δουλευει μια χαρα.
Την εχω παρει απο το πλαισιο, τι γινετε, πρεπει να παρω στο πλαισιο ή στην sony?? αν χρειαστει επισκευη τη γινετε ποσες μερες θα μεινω χωρις Τν??

Γαμωτο και χαρηκα τοσο πολυ που την πηρα και τωρα μου εχει χαλασει το κεφι:bigcry:

Attachments

• DSC00019.jpg
    DSC00019.jpg
    40.7 KB · Views: 81
  • DSC00020.jpg
    DSC00020.jpg
    66.5 KB · Views: 78
Περιεργο προβλημα.

Το γεγονος οτι "φτιαχνει" μετα απο λιγο ειναι κουφο. Το κανει σε ολες τις εισοδους? Δηλαδη και σε HDMI και σε scart?

Μπα, δεν μου φαίνεται τόσο θέμα λογισμικού. Η θεματάκι μνήμης πάνω στο οποίο αποθηκεύεται εσωτερικά η εικόνα, η προβληματάκι στο πάνελ.

Απάντηση: Re: 52w4000 προβλημα στην οθονη στο ανοιγμα

Μπορει να εχει προβλημα o δεκτης αν στο κανει μονο στα αναλογικα καναλια και οχι πχ. σε DVD.

Και αυτό να ισχύει (που δεν είναι πολύ πιθανό) πάλι δεν πρέπει να την στείλει να το δουν στο service; Εγώ θα προσπαθούσα και για αντικατάσταση, αφού είναι μόλις 1 μήνα...

το κανει δυστηχως σε ολα τα καναλια μολις ανοιξει βαζω sport+, et1, net και το hdmi 2 που εχω το satellite και μου εκανε το ιδιο μετα απο λιγο το βαζω στο pc που δεν ηταν ανοιχτο εκεινη την ωρα και στην μαυρη οθονη αρχισε σιγα σιγα να εξαφανιζετε το προβλημα μετα ολα καλα, μεχρι τωρα που δεν την εχω σβησει φαινεται να δουλευει αψογα. Επισεις αν την κλισω και την αναψω μετα απο λιγο δεν το κανει, η μονη ωρα που το κανει ειναι αν την σβησω για βραδι και την αναψω την αλλη μερα το πρωι.
Δεν θελω να μεινω μεσα στους ολυμπιακους χωρις τηλεωραση γι'αυτο δεν εχω παρει το service μετα τους ολυμπιακους θα τους παρω και φυσικα θα ζητησω αντικατασταση. Για μενα μπορει να ειναι το ιδιο το panel γιατι αν ηταν κατι διαφορετικο θα το εκανε συνεχεια.

Σημερα την ανοιξα και δεν μου το εκανε, θα την παρακολουθησω μεχρι να τελιωσουν οι ολυμπιακοι και αν δεν το ξανακανει δεν θα ασχοληθω, εξαλλου εχει 4 χρονια εγγυηση.