55-65 tv

marinx

New member
13 February 2013
2
Γεια σας,θέλω να αγοράσω καινούργια τηλεόραση και θα ήθελα να προτείνετε ότι θεωρείται καλύτερο με βάση τα παρακάτω 1.gaming(μικρο input lag) 2.ταινιες 3.pc 4.ποδόσφαιρο μπάτζετ μεχρι 2000 εκτός για κάτι εξαιρετικά καλό θα ανεβουμε.δεν θέλω 4k(άχρηστο προς το παρών) και 3d λίγο με ενδιαφέρει.ευχαριστώ

Αν είναι να πάω σε 55 Μήπως να πάω για την Samsung h7000;Η sony που μου στέλνεις τι πάνελ έχει ips;

Ναι πήγαινε Η7000 και αν καταφέρεις ποτε να τερματίσεις παιχνίδι έλα σφύρα μου :p

Ούτε ένα goal δεν θα κατορθώσεις να βάλεις με τον Messi στην τελευταία ομάδα της uganda...

Βεβαια έχω δει και χειρότερες ( π.x. oled ) τηλεοράσεις , αλλα και η Η7000 δεν πάει πίσω...

Ναι πήγαινε Η7000 και αν καταφέρεις ποτε να τερματίσεις παιχνίδι έλα σφύρα μου :p

Ούτε ένα goal δεν θα κατορθώσεις να βάλεις με τον Messi στην τελευταία ομάδα της uganda...

Βεβαια έχω δει και χειρότερες ( π.x. oled ) τηλεοράσεις , αλλα και η Η7000 δεν πάει πίσω...
βρε θηριο επαιξες σε oled???

βρε θηριο επαιξες σε oled???

Αφού είναι ζώα , προσπαθούσαν να ψαρώσουν τους παιχνιδιάρηδες ( κατά κόσμον gamers ) έχοντας βάλει ένα ps4 να παίζει και έτσι το δοκίμασα...

Ακόμα να καταλάβουν ότι δυσφημίζουν το προϊόν τους.

Αφού είναι ζώα , προσπαθούσαν να ψαρώσουν τους παιχνιδιάρηδες ( κατά κόσμον gamers ) έχοντας βάλει ένα ps4 να παίζει και έτσι το δοκίμασα...

Ακόμα να καταλάβουν ότι δυσφημίζουν το προϊόν τους.

εντυπωσεις?συνολο....