55 άρα οικονομική

Γιώργος Κ.

Established Member
19 June 2006
138
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Λογω του ότι παρέδωσε πνεύμα μια αρχαία 42αρα Philips ambilight αναζητεί η αδερφή μου οικονομική 55αρα
Ζητούμενα μια αποδεκτή εικόνα σε τηλεοπτικό και Netflix και το PlayStation του ανηψιου. Επίσης να υπάρχει και μια ευκολία πλοήγησης στα μενού κτλ επειδή δεν είναι εξοικοιωμενοι με αυτά.
Βρήκαμε την LG NanoCell TV 55NANO816 55" 4Κ Ultra HD στα 679 ευρώ το οποίο είναι και το άνω χρηματικό οριο.
Έχει κανένα θέμα ή την παίρνουμε άφοβα. Ο ενσωματωμένος media player είναι εύκολος στη χρήση;

Ευχαριστω και καλή χρονιά σε όλους

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Λογω του ότι παρέδωσε πνεύμα μια αρχαία 42αρα Philips ambilight αναζητεί η αδερφή μου οικονομική 55αρα
Ζητούμενα μια αποδεκτή εικόνα σε τηλεοπτικό και Netflix και το PlayStation του ανηψιου. Επίσης να υπάρχει και μια ευκολία πλοήγησης στα μενού κτλ επειδή δεν είναι εξοικοιωμενοι με αυτά.
Βρήκαμε την LG NanoCell TV 55NANO816 55" 4Κ Ultra HD στα 679 ευρώ το οποίο είναι και το άνω χρηματικό οριο.
Έχει κανένα θέμα ή την παίρνουμε άφοβα. Ο ενσωματωμένος media player είναι εύκολος στη χρήση;

Ευχαριστω και καλή χρονιά σε όλους

Αν σας παίρνει λίγο παραπάνω για Samsung 55q70t που έχει καλύτερο μαύρο από τη nanocell μια χαρά..

Διαφορετικά καλή tv είναι και αυτή που λες Γιώργο

Απάντηση: 55άρα οικονομική

Οι 60" LG σειράς 7 είναι value for money λύσεις, αν δε χρειάζεται μεγάλες γωνίες θέασης και η απόσταση θέασης είναι περίπου τρία μέτρα.

Αν σας παίρνει λίγο παραπάνω για Samsung 55q70t που έχει καλύτερο μαύρο από τη nanocell μια χαρά..

Διαφορετικά καλή tv είναι και αυτή που λες Γιώργο
Δυστυχώς δεν μπορούν να ανέβουν σε αυτήν την τιμή. Μέχρι την τιμή της LG περίπου αν υπάρχει κάποιο αξιόλογη άλλη πρόταση.

Σ ευχαριστώ για την απαντηση

Re: Απάντηση: 55άρα οικονομική

Οι 60" LG σειράς 7 είναι value for money λύσεις, αν δε χρειάζεται μεγάλες γωνίες θέασης και η απόσταση θέασης είναι περίπου τρία μέτρα.
Οι 55" είναι το όριο λόγω χώρου Μιχάλη.
Ευχαριστώ για την απαντηση

Μια ερώτηση ακόμα σε όσους το έχουν ψάξει ή γνωρίζουν.
Τι διαφορές υπάρχουν υπέρ της LG NanoCell 55NANO816NA 55" στα 679 ευρώ σε σχέση με την LG NanoCell 55NANO796NE 55" στα 569 ευρώ;
Είναι κάτι που αξίζει τα 110 ευρώ παραπάνω της πρώτης;