55'' Έως 600 με κεντρικό σταντ- Sam. UE55MU6120??

the_winner

Established Member
19 November 2018
148
Αθήνα
Ενδιαφέρομαι για την 55FX7096

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την 55FX7096 , με ενδιαφέρει πάρα πολυ να μάθω πόσο απέχουν τα ποδαράκια, εχουν περίεργο σχήμα οπότε θα με ενδιέφεραν και φωτο στις μετρήσεις.
Κάποιος ανέφερε σε προηγούμενη σελίδα 1 μετρο ενώ στο site της sony εγραφε 70 πόντους. Είδα σε βίντεο οτι μπορεις να αντιστρέψεις τα ποδαράκια να κοιτάνε προς τα μέσα για να γλυτώσεις χώρο . Με ενδιαφέρει γιατι το επιπλο ειναι 90 πόντους ....

Re: Sony KD XF70xx series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την 55FX7096 , με ενδιαφέρει πάρα πολυ να μάθω πόσο απέχουν τα ποδαράκια, εχουν περίεργο σχήμα οπότε θα με ενδιέφεραν και φωτο στις μετρήσεις.
Κάποιος ανέφερε σε προηγούμενη σελίδα 1 μετρο ενώ στο site της sony εγραφε 70 πόντους. Είδα σε βίντεο οτι μπορεις να αντιστρέψεις τα ποδαράκια να κοιτάνε προς τα μέσα για να γλυτώσεις χώρο . Με ενδιαφέρει γιατι το επιπλο ειναι 90 πόντους ....
Και εγώ πού ενδιαφέρομαι για την 55FX9005 , έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα , και το ίδιο ακριβώς έπιπλο
Διάβασα για την αναστροφή τής βάσης , αλλαααα
Γι'αυτό ακόμη δεν την έχω αγοράσει ακόμη

Απάντηση: Re: Sony KD XF70xx series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και εγώ πού ενδιαφέρομαι για την 55FX9005 , έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα , και το ίδιο ακριβώς έπιπλο

Λοιπον πηγα σε media markt η 55αρα FX70xx η βάση της ειναι 1 μέτρο στην μεγαλύτερη αποσταση της ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ , οποτε δεν μπορω να την βάλω στο 90αρι επιπλο μου δυστηχώς ....
η FX90 ειδα σε ενα site επειδη τα ποδια μπαινουν βιδωτά απο πίσω οτι μπαινουν και αναποδα ...
τώρα ή θα παίξω σε 49FX7005 ή σε κάποια Samsung 2017 55αρα που έχουν βάση στο κέντρο

Λοιπον πηγα σε media markt η 55αρα FX70xx η βάση της ειναι 1 μέτρο στην μεγαλύτερη αποσταση της ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ , οποτε δεν μπορω να την βάλω στο 90αρι επιπλο μου δυστηχώς ....
η FX90 ειδα σε ενα site επειδη τα ποδια μπαινουν βιδωτά απο πίσω οτι μπαινουν και αναποδα ...
τώρα ή θα παίξω σε 49FX7005 ή σε κάποια Samsung 2017 55αρα που έχουν βάση στο κέντρο
πρίν λίγο έκλεισα την 9005 στα Μ/Μ
Σε ερώτηση μου , μου είπαν ότι γίνεται αναστροφή των ποδιών
Αν πας στην ενότητα/review για την 9005 , υπάρχει στα τελευταία posts , φωτογραφία από τον birdless , και εκεί θα βγάλεις συμπέρασμα

Όχι birdless , songless_bird

Last edited by a moderator:
Ανοίγω νεο θέμα μιας και έχω καεί τοσες μερες με το ψάξιμο .
Απόσταση : 2.5 μέτρα
Χρήση : Digea, Netflix, Youtube, Ταινίες
Περιορισμός : Έπιπλο 90cm

Ήμουν έτοιμος προς αγορά για την Sony KD55XF7096 η οποία ήταν απίστευτη ΑΛΛΑ έφαγα άκυρο γιατί τα ποδαράκια έχουν άνοιγμα 1μέτρο και δεν θα στέκεται στο έπιπλο, λεω δε βαριέσαι ας δούμε για την KD49XF7005 , αλλα δίπλα στις 55 θύμιζε μικρή .

Οπότε έψαξα για Samsung 55αρα στο budget μου (600 και κάτω) με κεντρική βάση και έχω βρεί στην UE55MU6120 (2017 μοντέλο)

1. τι διαφορά εχει η 6120 από την 6122??
2. Να προτιμήσω την UE55MU6120 λόγω 55'' ή να πάω στην Sony ΚD49XF70? Ποια είναι καλύτερη σαν overall τηλεόραση?

Νομίζω στη Sony τα ποδαράκια μπορούν να τοποθετηθούν προς τα μέσα και να μειωθεί το άνοιγμα στα 76 cm

VumrzZR.jpg

στην σειρά XF70 δε γίνεται αυτό, το έψαξα.
Αυτή που πόσταρες πρέπει να είναι σειρά XF90 που βιδώνουν από πίσω και μπορείς να τα τραμπάρεις.

το άλλο που με προβληματίζει για την Samsung 55MU6120 είναι οτι την βρίσκω μόνο skroutz, στα 568 από το electroholic που έχει ανάμεικτες κριτικές και απο οτι κατάλαβα δεν είναι από τον επίσημο εισαγωγέα.
Μήπως να παίξω safe στην sony και ας ειναι 49 και να την χτυπήσω από κάποιο μεγάλο μαγαζι ?
Μιλάω καθαρά για περίπτωση βλάβης-εγγυηση

Απάντηση: 55" έως 600 με κεντρικό σταντ - Samsung MU6120

Μείνε στις 55". Απλά ρώτα και το κατάστημα τι γίνεται με την εγγύηση.

Μείνε στις 55". Απλά ρώτα και το κατάστημα τι γίνεται με την εγγύηση.

δεν ειναι ελληνικής αντιπροσωπείας απο ότι κατάλαβα απο άλλα review για το εν λογο μαγαζί .
Σαν panel είναι καλύτερη η samsung από την σόνυ?
Και η 49 σίγουρα θα μου φανεί μια χαρα μιας και η προηγούμενη ειναι 32!!

Ίδιου τύπου panel έχουν οι Samsung NU7xxx και Sony XF70xx: VA, 50 Hz. Στις MU6xxx 55" μπορεί να πετύχεις και PLS/IPS, 50 Hz. Οπότε, αν δεν μπορεί να γίνει αλλαγή στο έπιπλο, κοιτάζεις για περσινή Samsung ή αντίστοιχη λύση, από άλλη εταιρεία.

Ναι, υπάρχει διαφοροποίηση panel ανά διαγώνιο, όπως και σε διάφορες άλλες σειρές στην αγορά.

άρα η 49XF70 έχει IPS και οχι VA . όπως και η 55MU6120 μπορει να έχει IPS .

Η διαφορά με την τωρινή TV θα μου φανεί χαοτική όποια και απο τις δυο μπει. Αρχικα με ειχε κερδισει η Sony 55XF70 αλλα λόγω οτι δε μπαινει στράφηκα στο μικρότερο μοντέλο , αλλα βρήκα και αύτη την περσινή samsung και με έχει διχάσει . Αν την είχε κάποιο γνωστό μαγαζί θα χτύπαγα την samsung .Τώρα με φρενάρει αυτό το electroholic απο την στιγμή που δεν θα έχω να κάνω με ελληνική αντιπροσωπεία .

Η Sony 49XF75 τι λέει? έχει android tv, bluetooth και μια έξτρα HDMI , δε ξερω αν έχει κάποια διαφορά στο panel

Άμα είναι να πας το budget στα 800 ευρώ, περίμενε για μείωση τιμής στη Samsung NU8000. Η Sony XF8096 είναι με IPS panel 50 Hz.

ευχαριστώ Μιχάλη για τις απαντήσεις. Τραβηγμένα τα 800 ειμαι πολυ εκτός budget.
Μάλλον θα παίξω σε 55XF7096 και θα την βάλω τοιχο αναγκαστικά

Απάντηση: Re: Sony KD XF70xx series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν ψάχνεις ακόμη την πήρα , μπαινουν κανονικότατα ανάποδα οι βάσεις , μετράει μπροστά γύρω στους 75 ποντους ΑΛΛΑ τα πίσω πόδια πάνε στους 93, οπότε δεν καθόταν στο έπιπλο και μπήκε στον τοίχο