55'' η παραπάνω?

Η εικονα μου αρεσε περισσοτερο στην Sony LX9xx απο την UEC7000 και στο 3D. Φυσικα το καλυτερο 3D ηταν της Panasonic TX-PxxVT20.
Η αληθεια ειναι πως την NX810 απο κοντα δεν την ειδα αλλα με παρεσυρε ο βαλτος της Sony που ειναι στο πλαισιο στο ΤΗΕ MALL.
Απ'οτι μου ειπε (διοτι με ενθουσιασε η εικονα στην LX900 που ειχαν) εχει την ιδια εικονα με την 55ΝΧ810 απλα αλλαζει απο edge led 40LX900 σε Dynamic edge LED 55NX810 που ειναι καλυτερο.

Την 7000;;;Με τίποτα δεν σου την προτείνω...έστω και το στοιχειώδες local dimming της 8000 κάνει δουλειά και μειώνει αισθητά το φαινόμενο clouding...(το οποίο απουσιάζει στις Plasma.)

η ΝΧ810 είναι ολοκαινουργιο μοντέλο και αντικαθιστα την 52ΝΧ800.εχει επιπλέον 3D αλλά πλεον 55" που υποδηλώνει S-PVA panel.Πάντως η πιο ουσιαστική προσθηκη ειναι το local dimming εστω και αν δεν ειναι full led.Ειδικά στο μάυρο αποδίδει πολύ καλυτερα από την παλια ΝΧ800.Περιμενε λιγο να την δεις απο κοντά γιατι αξιζει έστω να την δεις πριν παρεις την απόφαση σου.

Τελικα εγινε παραγγελια της Sony 55nx810, διαβασα μερικες αποψεις των παιδιων στο avsforum.com. εχει το ιδιο Panel με την Philips xxPFL9705H (Sharp UV2A).
Οταν την παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις.

Ηρθε η τηλεοραση παιδια, βασικα την εχω δυο μερες αλλα λογω ελλειψης χρονου δεν μπορεσα να ασχοληθω πολυ μαζι της, ανεβαζω μερικες εικονες.
Ρυθμισεις δεν εχω πειραξει

Εικονες

Δεν ξερω γιατι βγηκαν ετσι μικρες παντος ειναι στην αναλυση που αναγραφεται πανω τους.
Ευχαριστω.

Ο κώδικας είναι
.Έτσι θα εμφανιστούν κανονικά.

παντως ειναι αποριας αξιο που καθε φορα σε μαγαζια ακομα και οι 55" μου φαινονται μικρες!

Να σας ρωτήσω. Η 60PK550 πόσο διαφορά μπορεί να έχει σε κατανάλωση με την LG LE5300 55" ? (και βατ και )

Kαι η δική σου δεν καίει λίγο, στα 165W μέση κατανάλωση (IEC 62087 Ed.2), δηλώνεται από την Samsung...

Oι 46G20E και 46S20E για παράδειγμα, έχουν μικρότερη κατανάλωση (150W και 136W, αντίστοιχα), κατά την ίδια μέτρηση...

Η 46VT20E, που είναι και 3D, ώστε να είναι πιο δίκαιη η σύγκριση, βρίσκεται στα 216W κατά IEC 62087 Ed.2. Αν υποθέσουμε πως η τηλεόραση θα λειτουργεί 8 ώρες τη μέρα, η Panasonic θα κάψει 148,92KWh παραπάνω από τη Samsung σου σε ένα χρόνο. Η διαφορά στον λαγαριασμό της ΔΕΗ, θα είναι από 11,86 μέχρι 31,36 ευρώ ετησίως, υπολογίζοντας με την ελάχιστη και μέγιστη τιμή κιλοβατώρας και συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 11%...

....