55'': LG8100 vs Samsung 55Q6FN vs SONY 55XF8096

Αν έχεις το κασέρι να την ακυρώσεις την παραγγελία και να πάρεις την oled, άλλη κλάση.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακούω αντικρουόμενες γνώμες για συνήθη χρήση. Η σύζυγος χρησιμοποιεί αρκετά και browsing. Εντυπωσιακότατη βέβαια η oled, αλλά έχω δει μόνο τα αβανταδόρικα βίντεο επίδειξης.

ρε παιδια και εγω εχω παρει την 9005 και περιμενω να μου ερθει αλλα μου αρεσει και η lg.το θεμα ειναι οτι εγω την θελω για σαλονι που θα παιζει σχεδον ολη μερα.θα εχω προβλημα?
Επισης στις Oled παρατηρω ενα προβλημα με το ασπρο και με την φωτεινοτητα.ισχυει?

Παιδιά δεν νομίζω να έχετε κάποιο πρόβλημα με την oled, για να παίζει όλη μέρα δεν είναι, πρέπει να την κλείνεις περίπου ανά 3ωρο να κάνει την διαδικασία που πρέπει για απόφυγη burn in, νομίζω διαρκεί κάνα 10λεπτο.Και με το browsing κάνοντας την ίδια διαδικασία, πάλι δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Πολύ καλή τηλεόραση η xf9005, αλλά η oled είναι ανώτερη. Εφόσον κοιτάτε και οι δύο σε 55αρα είναι καλύτερη επιλογή η oled, αν κοίταγατε σε 65 εκεί η oled ξεφεύγει πολύ σε τιμη, οπότε η 65xf9005 είναι πιο safe επιλογή και εννοώ οικονομικά.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: 55'': LG8100 vs Samsung 55Q6FN vs SONY 55XF8096

Περιμενω οδηγιες απο τον Τζορ-Ελ :p

Ομοιοπαθής, ε; Κι εγώ, 55άρα OLED έχω στην κρεβατοκάμαρα, δώρο της γυναίκας μου... :laugh:

Ακούω αντικρουόμενες γνώμες για συνήθη χρήση. Η σύζυγος χρησιμοποιεί αρκετά και browsing. Εντυπωσιακότατη βέβαια η oled, αλλά έχω δει μόνο τα αβανταδόρικα βίντεο επίδειξης.

Με την Plasma είχες κάποιο θέμα;

Μόνιμο όχι, ωστόσο ορισμένα αποτυπώματα έκαναν ώρα για να φύγουν.

Αξίζει εν ολίγοις η LG η Β8 σε σχέση με την 9005; Γιατί μόνο τη C8 έχω δει σε λειτουργία. Σε τι διαφέρουν οι δύο;

Η βασική διαφορά της B8 από την C8 είναι στον επεξεργαστή εικόνας, το πάνελ είναι το ίδιο...

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου με πάνελ OLED την τελευταία 5ετία, φαίνεται να είναι σημαντικά πιο ανθεκτικές από τις Plasma στον τομέα του image retention/burn-in...

Η βασική διαφορά της B8 από την C8 είναι στον επεξεργαστή εικόνας, το πάνελ είναι το ίδιο...

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου με πάνελ OLED την τελευταία 5ετία, φαίνεται να είναι σημαντικά πιο ανθεκτικές από τις Plasma στον τομέα του image retention/burn-in...

Δηλαδή εσύ τι κοιτάς γενικά;