55 TCL C655. Αξιζει?

ROOKIE

AVClub Enthusiast
4 September 2010
805
Χαλάνδρι

Χρηση: Εξοχικη κατοικια, άρα το καλοκαιρι και σποραδικα κανα ΣΚ μεσα στον υπολοιπο χρόνο.
Χρηστες: Ηλικιωμένοι γονεις + εγγόνια το καλοκαιρι (πιθανη καποια χρηση gaming)

Βγαινει στα 400 ευρω -60 επιστροφη = 340.
Υπαρχει κατι αλλο καλυτερο στα ιδια/κοντινα/καλυτερα λεφτα?

Μου φαινεται οτι ειναι και παραπανω απο οτι θα χρειαστουν....η μονη μου "αγωνια" ειναι αν το πανελ ειναι καταλληλο, θα υπάρχει θεαση ΚΑΙ υπο γωνια, οχι καμια τεραστια γωνια αλλα ας πουμε 30-45 μοιρες πιθανα να καθεται καποιος οταν ειναι ολοι μαζεμενοι στο σαλονακι...

Επισης....επειδη η μητερα μου εκανε ενα χειρουργειο και δεν προκειται να πανε μεχρι το καλοκαιρι....αξιζει να χασω μισο χρονο εγγυηση λογω τιμης+Επιστροφης? Η εκτιματε οτι θα ξαναυπάρξει σε τετοια τιμη αργοτερα (πχ οταν γινονται οι εκκαθαρισεις περσινων μοντελων εκει στα τελη της Ανοιξης) και να μην την βιαστω?

Σας ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας!

Στα ιδια δεν ειναι, υπο την εννοια οτι ειναι 60 ευρω φτηνοτερη λογω Επιστροφης Eurobank η αλλη.....αλλα αν θεωρεις οτι το 60αρι αυτο θα κανει διαφορα απο την μια στην αλλη....το συζηταω...
Ειναι και ενα χρονο παλιοτερο μοντελο αυτη, δεν ξερω αν παιζει ρολο στο για ποσα χρονια θα δεχεται updates kok

• Like
Reactions: Paradice
Στα ιδια δεν ειναι, υπο την εννοια οτι ειναι 60 ευρω φτηνοτερη λογω Επιστροφης Eurobank η αλλη.....αλλα αν θεωρεις οτι το 60αρι αυτο θα κανει διαφορα απο την μια στην αλλη....το συζηταω...
Ειναι και ενα χρονο παλιοτερο μοντελο αυτη, δεν ξερω αν παιζει ρολο στο για ποσα χρονια θα δεχεται updates kok
Να σου πω την αλήθεια δεν τις έχω ψάξει τις καινούριες TCL αλλά η C805 είναι mini-led και έχει παίξει μέχρι 600 περίπου ελάχιστη τιμή μέχρι τώρα. Οπότε από αυτήν την άποψη είναι προσφορά.

• Like
Reactions: ROOKIE
Να σου πω την αλήθεια δεν τις έχω ψάξει τις καινούριες TCL αλλά η C805 είναι mini-led και έχει παίξει μέχρι 600 περίπου ελάχιστη τιμή μέχρι τώρα. Οπότε από αυτήν την άποψη είναι προσφορά.
Einai kai 120ara