55αρα μετα απο panasonic g20

ntsa

Established Member
15 May 2007
263
πειραιας
καλησπερα, αποφασησα να μπω στον κοσμο του 3d και διαλεξα το passive. εχοντας λιγες επιλογες ειμαι μεταξυ lg 55lw4500, 55lw5500, 55lw650 kai 55lw980.
η αληθεια ειναι τα χρηματα μου δεν και πολυ ανετα οποτε οσο ανεβαινω χρηματικα θελει σκεψη. Η χρηση ειναι ψηφιακα τηλεορασης, ταινιες hd και 3d και λιγο ps3.
η προηγουμενη τηλεοραση ηταν μια panasonic 50 g20 και αυτο που δεν θελω με τιποτα ειναι να δω μια εικονα χειροτερη απο αυτη που ειχα, ισαξια δεν με χαλαει.
περιμενω τις συμβουλες σας.

Όλες αυτές που αναφέρεις είναι χειρότερες από την G20.

Βασικά η μόνη που μπορώ να πω ότι μπορεί να είναι καλύτερη από LED LCD είναι η Sony 55HX920 , αν δεν μπορείς να πας για αυτήν πήγαινε έστω για την HX820.

Σε περίπτωση που θέλεις να δώσεις λιγότερα κοίτα και την Samsung 55D6530.

θα συμφωνήσω με Γιάννη. έχω διαβάσει σχόλια κάποιων χρηστών που πήραν lg μετά από πλάσμα πανασονικ και δεν είναι ευχαριστημένοι. στο τηλεοπτικό οι απαιτήσεις δεν είναι τρομερές μιας και μιλάμε για χαμηλής ποιότητας υλικό και κάθε κανάλι εκπέμπει τα δικά του. μπορεί και οι lg να είναι καλύτερες δεν ξέρω. το θέμα είναι αν μπορείς να αντέξεις το χειρότερο μαύρο και χαμηλότερη αντίθεση σε υψηλής ευκρίνειας υλικό και ειδικά αυτά που θα δείχνουν στις μαύρες μπάρες πάνω και κάτω από την ταινία όταν είναι σε φορμά 2.35:1. στην πάνυ είναι μαύρες στις lg είναι λίγο λαχείο αλλά μάλλον θα πάει προς το τραγουδάκι " στην παλιά discotheque".

εγώ θα πρότεινα να κοίταζες και κάποια 60άρα lg ή και κάποια 59άρα samsung (πλάσμα και οι 2). θα έχεις χειρότερο μαύρο από την πάννυ αλλά θα έχεις κάποια σημαντική διαφορά στο μέγεθος.