55C9 η 65C8 ????? Βοηθεια !!!!!

ptzelepis

Established Member
22 September 2008
288
Λοιπόν....Η ιστορία είναι η εξής.
Έχω μια 55C9 που αγόρασα πριν 1 μήνα από ένα φίλο σε τιμή σκότωμα.
Πολύ ευχαριστημένος κτλ. Η τηλεόραση έχει αγοραστεί στις 21/9 από Κωτσοβολο. Το panel της εξαιρετικό.
Σήμερα όμως μου έκανε πρόταση φίλος που έχει την 65C8 με εγγύηση αλλα 3 χρόνια περίπου. Μου την δίνει γύρω στα 1300 ευρω.
Σκέφτομαι να πουλήσω λοιπόν την C9 με όλες τις καινοτομίες AI, HDMI 2.1 κτλ για τις 65 ίντσες της C8......
Εσεις τι θα αποφασιζατε?

Απόσταση θέασης περίπου 3 μέτρα. Δεν μπορώ να πω ότι η 55 μου φαινεται μικρή....τουλάχιστον ακόμα.

Εγω θα εμενα νε την c9 και θα πηγαινα την κατεκλα πιο μπροστά.....αλλα εγω παιζω και games οποτε το hdmi 2.1 με νοιάζει για το αμεσο μέλλον.

Απάντηση: Re: 55C9 ή 65C8; Βοηθεια.

Μείνε με τη C9 και την αλλάζεις με καινούργια, 65" OLED, σε μερικά χρόνια. Πιθανώς, θα βρίσκεις κάποιες κοντά στα 1500 ευρώ.

Υπάρχουν προσφορές αυτή τη στιγμή που προσέγγιζουν τα 1,5Κ. Βλέπε 65B9 και 65C9.

Αλλά η τιμή με εγγύηση για την C8 είναι καλή. Με τη δέουσα προσοχή που θέλει η αγορά μεταχειρισμένης OLED.

Υπάρχουν προσφορές αυτή τη στιγμή που προσέγγιζουν τα 1,5Κ. Βλέπε 65B9 και 65C9.

Αλλά η τιμή με εγγύηση για την C8 είναι καλή. Με τη δέουσα προσοχή που θέλει η αγορά μεταχειρισμένης OLED.

Τσου.....ετσι απλα....εκτος αν εχεις τρομερη αναγκη τα λεφτα....

Ήθελα να πιστεύω πως οι πιο πολλοί θα μου λέγατε να προχωρήσω στην 65......για να πάρω λίγο θάρρος.
Αλλά φαίνεται πως μάλλον θα μείνω με την 55.....

Ήθελα να πιστεύω πως οι πιο πολλοί θα μου λέγατε να προχωρήσω στην 65......για να πάρω λίγο θάρρος.
Αλλά φαίνεται πως μάλλον θα μείνω με την 55.....

Κοιτα εμενα το 65 με δελεαζει......παιζει ΠΟΛΥ ρολο. Και αν δεν σε νοιαζει το gaming (και γενικοτερα το 2.1 hdmi), πρακτικα θα βλεπεις την ιδια ποιοτητα εικονας και με τις δυο, σχεδον παντα...αρα συμφερει.
Αλλα ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ oled απο αλλον, εκτος αν τον ΚΑΡΑΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ειναι θεμα...ασε που ακομα και η μεταφορα της (στο λεω εκ πειρας) ειναι θεμα και θελει πολυ προσοχη

Αν η μεταχειρισμένη ήταν LCD, δεν θα την κοίταγε αν είχε bleeding, haloing, blooming, dead pixels, dse κ.λ.π. ;

Κατά τη γνώμη μου, είτε OLED, είτε LCD, η αγορά μεταχειρισμένης είναι το ίδιο "επικίνδυνη" και θέλει έλεγχο.;)

Παίζω gaming......οχι τρελά όπως παλιά......αλλά ένα διωράκι 2-3 φορές την εβδομάδα θα παίξω. Αλλά όση ώρα παίζω μπορεί και να κάνω 2,3 φορές εναλλαγή με καποιο κανάλι για να είμαι ''ψυχολογικά'' καλύτερα.

Παίζω gaming......οχι τρελά όπως παλιά......αλλά ένα διωράκι 2-3 φορές την εβδομάδα θα παίξω. Αλλά όση ώρα παίζω μπορεί και να κάνω 2,3 φορές εναλλαγή με καποιο κανάλι για να είμαι ''ψυχολογικά'' καλύτερα.

Αλλιως το εννοουσα. Εγω ας πουμε ΞΕΡΩ απο ΤΩΡΑ οτι θα παρω ps5 οταν βγει. Και ΞΕΡΩ οτι αν εχει δυνατοτητες που η τωρινη μου τιβι δεν τις ικανοποιει, θα με ξενισει/ξυνισει. Ειναι ενας απο τους βασικοτερους λογους που πηγα σε c9 (πιο πολυ ισως και απο την διαφορα ποιοτητας εικονας σε σχεση με καλη Lcd). Kαι οτι ΟΤΑΝ θα συνεβαινε, καποια στιγμη θα με χαλαγε και θα αρχιζα παλι να "ψαχνομαι" (οχι πως αυτο αποκλειεται να συμβει στο μελλον ουτως η αλλως).
Απο την ΑΛΛΗ, ενας "χαλαρος gamer" που δεν τον πολυνοιαζει αν "καποια στιγμη στο μελλον" τυχει να μην του δινει η τιβι του το 100%, τοτε ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ η 65αρα ειναι καλυτερη επιλογη ΚΑΙ για gaming.
Eσυ αποφασιζεις..εμενα θα με αγχωνε περισσοτερο το used...οχι η ιδια η αλλαγη

Μια χαρά και φυσιολογικά είναι αυτά που περιγράφεις, δεν βλέπω κανένα λόγο να χρειάζεσαι "ψυχολογική" υποστήριξη. ;)

Χαλαρά 65 από μενα... η μεγάλη οθόνη δίνει πολύ μεγαλύτερη απόλαυση από κάποιες λεπτομερείες που θα ψάχνεις να τις δεις από κοντά...