55es70000 or 55f6500

hxostil

AVClub Addicted Member
καλημερα σας παιδια...ενδιαφερομαι για αυτες τις τηλεορασεις και επειδη η τιμη τους ειναι 100 ευρω διαφορα (πιο ακριβη η es7000) σκεφτομαι να παρω την 7000. γνωμες???

καλημερα
καλη η es7000 αλλα οσο πιο πολλες ιντσες τοσο το καλυτερο
στο λεω εγω που εχω την es8000..
edit..
οπα γραψε λαθος νομιζα οτι η es ηταν μικροτερη..

Το clouding δεν έχει σχέση με το μοντέλο αλλά με το πάνελ που χρησιμοποιεί (τα PVA της Samsung πάντα είχαν τέτοιο πρόβλημα) και είναι "λόττο".

οντως.. απο spva πανελ τα ξερω πολυ καλα!!! ειχα ue46b7000 ue46d7000 ue46d8000 απο αυτα ειχα clouding στην d7000.ομως πολυ φοβαμαι οτι 55 πεφτουν βαρυ για edge led...

Σωστό αυτό (το clouding δεν βλέπω να το γλιτώνει κάποιος σε 55") αλλά εναλλακτική δυστυχώς δεν υπάρχει (όλα τα πανελ LCD έχουν παρόμοια προβλήματα) , εκτός και πας σε καμία Panasonic 55ST60 αλλά σχεδιαστικά και σε δυνατότητες smart tv είναι πολύ πίσω σε σχέση με τις δυο τηλεοράσεις του τίτλου.

εχεις δικιο φιλε μου αλλα σε προλαβα παλι !!!τωρα εχω την panasonic tx-p50gt30. ειναι η πρωτη μου πλασμα και νομιζω οτι ειναι η καλυτερη τηλεοραση που επεσε στα χερια μου και πιστεψε με ειναι αρκετες!! ομως χρησιμοποιειται για αρκετο τηλεοπτικο και βαρεθηκα τις αλλαγες καναλιων και τις μεγενθυσεις.ασε που δεν καθομαι ησυχος και θελω να δοκιμαζω.....αυτη ειναι η τρελα μου!!!

Last edited:
Και εγώ τα βαρέθηκα αυτά που λες. Τώρα πχ. κυνηγάω τα παιδιά μου να μην βλέπουν συνεχόμενα disney channel γιατί στην 50U10 που είχα κόντεψα να πάθω burn in ενώ και στην Samsung που έχω τώρα αφήνει image retention που αργεί να φύγει.

Λιγο χειροτερη απο την σειρα d θα ειναι η es.Hμουν κατοxoς d8000 και ειμαι es 8000 .Οσον αφορα τον οπισθιο θα προτιμουσα σειρα d.H σειρα f εξι ειναι για να την εχεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ να παιζει σαν ραδιο και να μην ασχολεισαι με την εικονα της καθολου.

(Υ.Γ. Γιαννη και εγω εχω τον πιτσιρικο απο το πρωι μεχρι το βραδυ η 956 παιζει ζουζουνια και ασ μην βλεπει την αφηνει σαν ραδιο).Αντε να παρω πλασμα.Ουτε 24 ωρο δεν θα βγαλει.

χεχε ναι με παιδι απαγορευεται σχεδον η χρηση πλασμα!!!!τωρα ειχα και εγω την d8000 και θελω φιλε μου πανο να ρωτησω ειναι τοσο αισθητη η διαφορα η d με την es?εχει εστω κατι καλυτερο στην εικονα???.σε clouding banding εχει διαφορα??

μαγαλη διαφορα εχουν οι f ειναι πιο φωτινες ξασπρισμενες απο ολες τις σειρες.Οι d ηταν λιγο καλυρτερες στον οπισθιο αλλα για να δεις μαυρο εστω και λιγο σε κινηματογραφικη ταινια θελει να πνιξεις την εικονα αλλιως αστο.Εχω παρει Α956.46Β6000,32Β6000.46D8000 KAI 46ES8000.και εχω και μια 40D8000 στον πατερα μου.Απο ολες εχω 956 σταθερα es8000 32b 6000 ειναι οτι να ναι.Ταινιες βλεπω στην αρχαια 956. Την μπλεδιλα της σειρας b δεν θα τη δεις παντως.1499 εχουν τα m.m στη λαρισα 55es7000

Επισης βγαλε απο το μυαλο σου σειρα f kai 6.

Last edited by a moderator:
πανος καντο λιγο πιο λιανα για το ποια προτιμας απο ολες αυτες που ειπες.

μαγαλη διαφορα εχουν οι f ειναι πιο φωτινες ξασπρισμενες απο ολες τις σειρες.Οι d ηταν λιγο καλυρτερες στον οπισθιο αλλα για να δεις μαυρο εστω και λιγο σε κινηματογραφικη ταινια θελει να πνιξεις την εικονα αλλιως αστο.Εχω παρει Α956.46Β6000,32Β6000.46D8000 KAI 46ES8000.και εχω και μια 40D8000 στον πατερα μου.Απο ολες εχω 956 σταθερα es8000 32b 6000 ειναι οτι να ναι.Ταινιες βλεπω στην αρχαια 956. Την μπλεδιλα της σειρας b δεν θα τη δεις παντως.1499 εχουν τα m.m στη λαρισα 55es7000

Επισης βγαλε απο το μυαλο σου σειρα f kai 6.
δυστυχως δεν εβγαλα ακρη απο αυτα που εγραψες.....αξιζει η 7000 τελικα?η τιμη που την παιρνω λογο χονδρικης ειναι ακομα πιο φτηνη απο αυτη που εγραψες..σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες..Υ.Γ η 956 ειναι φοβερη τηλεοραση για led!!!

Last edited: