Μετά από πολύ διάβασμα στο site και αρκετές επισκέψεις στα καταστήματα κατέληξα σε 55'' (απόσταση 2,5-3Μ). Το budget μου ανέβηκε με κάποιο δώρο στα 1800 περίπου (απο 1000 αρχικά). Περίπου σε αυτά τα χρήματα (μαζί με επέκταση εγγύησης) βρίσκω τις 55F7000 or 55LA860V, ενώ με 200+ την 55F8000. Ξέρω διαφορετικά panels sam με lg και ενεργητικό vs παθητικό 3D με όλα τα συν και πλην σε κάθε περίπτωση. Γενικά προτιμώ sam αλλά το ψάχνω αρκετά και η 55LA860V έχει επίσης αρκετά θετικά. Reviews έχω διαβάσει αρκετά για όλες. Το ποσό για να μαι ειλικρινής μου φαίνεται αρκετά βαρύ για τηλεόραση και ακόμα προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου τέτοιες μέρες να ξοδέψω τόσα πολλά αλλά για μένα θα είναι αγορά για πολλά χρόνια (εύχομαι χωρίς προβλήματα) οπότε ελπίζω να αποσβεστεί. Να σημειώσω επίσης ότι σαν βάση σύγκρισης παίρνω την 55f6500 που είναι πιο οικονομική (στα 1350 μαζί με επέκταση εγγύησης) αλλά δεν μου αρέσει η βάση της και προβληματίζομαι λίγο με τα παραπάνω 500 ευρώ για τις άλλες (τα αξίζουν?). Δίνω πάντως βάρος στην εμφάνιση γιατί μια τόσο μεγάλη tv που θα ναι στο σαλόνι μου για χρόνια θέλω να μου κάνει κλικ. Η χρήση θα είναι κυρίως ταινίες, λίγο 3D, αθλητικά, internet, μπορεί ΟΤΕ, digea και καθόλου gaming. Τα εξτρά όπως φωνητικές εντολές, κάμερες κλπ δεν με ενδιαφέρουν αλλά δυστυχώς είναι στο πακέτο σε αυτήν την κατηγορία.
Ακούω γνώμες από όλους και εντυπώσεις από τους κατόχους των εν λόγω tv.
Ευχαριστώ
Ακούω γνώμες από όλους και εντυπώσεις από τους κατόχους των εν λόγω tv.
Ευχαριστώ