55j6200

davidvigia7

New member
17 March 2016
23
Καλησπερα και απο εμενα ειμαι καινουριο μελος αλλα σας παρακολουθω πολυ καιρο ενδιαφερομαι για την αγορα της 55j6200 που ειναι και σε προσφορα αυτη την περιοδο η αποσταση θεασης ειναι 2.5 -3.00 μετρα θα την χρησιμοποιω λιγο για ps3 και περισοτερο για ταινιες και αθλητικα και τα καναλια sd αλλα απο οτε τβ ειναι καλη αγορα η να περιμενω λιγο να δουμε τι γινεται και με τις 4Κ

παρτην τώρα, ασε το 4Κ για κάνα 2-3 χρόνια ΟΤΑΝ υπάρχει και υλικό!Αγοράστηκε και απο μένα χθες( 24 άτοκες -κωτσοβολος)

παρτην τώρα, ασε το 4Κ για κάνα 2-3 χρόνια ΟΤΑΝ υπάρχει και υλικό!Αγοράστηκε και απο μένα χθες( 24 άτοκες -κωτσοβολος)
Την εχεις παραλαβει ?πιστευω ειναι καλη λυση στις 55 και στην προσφορα που την εχουνε βαλει βεβαια δεν εχω πιστωτικη για ατοκες και θα παω δανειοδοτηση και θα παει περιπου συν 100..αν μπορεις να μου πεις εντυπωσεις...Σε ευχαριστω...

Την εχεις παραλαβει ?πιστευω ειναι καλη λυση στις 55 και στην προσφορα που την εχουνε βαλει βεβαια δεν εχω πιστωτικη για ατοκες και θα παω δανειοδοτηση και θα παει περιπου συν 100..αν μπορεις να μου πεις εντυπωσεις...Σε ευχαριστω...

Την πηρα και γω σημερα απο κωτσοβολο μετα απο παζαρια 639 .
Δεν χρειαζεται πιστωτικη στην δινει και με ατοκες μεχρι 12 απο τι θυμαμαι ο κωτσοβολος,ρωτα το.
Παραδοση μεχρι 20 μερες.

Την τοποθέτησα στους γονείς μου σήμερα. Τι να σου πω, εμένα μου άρεσε και στο τηλεοπτικό, στα HD κανάλια, γιατί δεν πρόλαβα να δοκιμάσω τίποτα άλλο.

Να πω την αμαρτία μου, επειδή και εγώ θέλω τηλεόραση κυρίως για ps4 βλέπω ότι σε game mode έχει 43ms input lag, και το καθυστερώ

Εγω σκεφτομαι μηπως πρεπει να κοιταξω για αγορα 4Κ για το μελλον η δεν αξιζει ακομα? Επειδη δεν εχω την δυνατοτητα να αλλαζω τηλεοραση καθε τρια χρονια.Αλλα η 55j6200 πιστευω ειναι καλη για τα λεφτα που εχει...Να περιμενω λιγο ακομα μηπως βγει καμια 55 4κ σε προσφορα η να παρω τωρα την 55j6200? Και την αλλη φορα που την ειχανε βγαλει σε προσφορα την εχασα....

Εγω σκεφτομαι μηπως πρεπει να κοιταξω για αγορα 4Κ για το μελλον η δεν αξιζει ακομα? Επειδη δεν εχω την δυνατοτητα να αλλαζω τηλεοραση καθε τρια χρονια.Αλλα η 55j6200 πιστευω ειναι καλη για τα λεφτα που εχει...Να περιμενω λιγο ακομα μηπως βγει καμια 55 4κ σε προσφορα η να παρω τωρα την 55j6200? Και την αλλη φορα που την ειχανε βγαλει σε προσφορα την εχασα....

Αν η αποσταση θεασης σου ειναι γυρω στα 2μ ισως και να εχει ενδιαφερον να περιμενεις κατι σε 4Κ (για 55 ιντσες). Αν εισαι ομως πιο κοντα στις "κλασσικες" διαστασεις σαλονιου (3-4.5μ) τοτε μαλλον δεν θα απολαυσεις το 4Κ. Επισης 4Κ υπαρχει πολυ λιγο περιεχομενο αυτην τη στιγμη. Κυριως netflix και με ικανες συνδεσεις ιντερνετ.

Αν η αποσταση θεασης σου ειναι γυρω στα 2μ ισως και να εχει ενδιαφερον να περιμενεις κατι σε 4Κ (για 55 ιντσες). Αν εισαι ομως πιο κοντα στις "κλασσικες" διαστασεις σαλονιου (3-4.5μ) τοτε μαλλον δεν θα απολαυσεις το 4Κ. Επισης 4Κ υπαρχει πολυ λιγο περιεχομενο αυτην τη στιγμη. Κυριως netflix και με ικανες συνδεσεις ιντερνετ.

Ευχαριστω να σαι καλα εχεις δικιο και μαλλον θα προτιμησω την 55j6200 και παρακατω βλεπουμε.......

Παιδια καλησπερα πηγα σημερα κωτσοβολο και εκλεισα την 55j6200 στα 850 μαζι με 5ετη εγγυηση ειναι καλη η τιμη ?Και αν αξιζει η εγγυηση ?Ευχαριστω......

Καλά έκανες και έβαλες εγγύηση.

Πολλά panel καίγονται στα τρία τέσσερα χρόνια.

Παιδια καλησπερα πηγα σημερα κωτσοβολο και εκλεισα την 55j6200 στα 850 μαζι με 5ετη εγγυηση ειναι καλη η τιμη ?Και αν αξιζει η εγγυηση ?Ευχαριστω......

....παντως σε 60'' προτιμησα τα mediamrkt, γιατι η επεκταση της εγγυησης κοστιζε τα μισα χρηματα(150 αντι για 300). Βεβαια, δεν ξερω εαν διεφεραν καπου σαν καλυψεις...

Στα απλα καναλια πως παει ειναι πολυ χαλια?Βεβαια θα βλεπω απο οτε τβ παιζει ρολο?

Αρα θα εχει καλη εικονα και στα απλα καναλια επειδη δεν ξερω και πολλα πραγματα...Ευχαριστω....

Το καλή είναι υποκειμενικό. Αυτές οι τηλεοράσεις αποδίδουν πραγματικά καλά όταν τις τροφοδοτείς με εικόνα στα 720p και πάνω. Με το SD σήμα υπάρχει περιθώριο συζήτησης..