55w805c vs 55lf652v vs 55j6200

Με κάλυψαν εν πολλοίς οι προλαλήσαντες. Πάντως, άμα κοιτάξει κάποιος στο ιστορικό τιμών σε διάφορα προϊόντα, θα παρατηρήσει μείωση της τιμής στην αρχή του έτους. Πολύ συχνό είναι και το price patch σε σύντομο χρονικό διάστημα, από μεγάλες αλυσίδες, ενώ τυγχάνουν πολλές προσφορές με ολιγοήμερη διάρκεια ή μέχρι εξαντλήσεως του (περιορισμένου σε ορισμένες περιπτώσεις) stock.

Πιστευω οτι εχουν αρχισει σιγα σιγα αλλα με τα καλα μοντελα τους, για παραδειγμα βλεπω την LG 55EG910V oled στα 1799 με 300 ευρω κουπονι και λεω λες να αρχιζουν την πτωση? Ελπιζω.....

Αντε μπας και τσιμπισουμε καμια 60αρα στο χιλιαρικο....παντως σε σχεση με το θεμα εξακολουθω να ειμαι πολυ μπερδεμενος,μαλλον θα το αφησω στην τυχη και θα τσιμπησω την πρωτη απο τις τρεις συν την 60j6200 που θα βγει σε προσφορα και οτι γινει εγινε.

Κοιταζω τωρα ενα review http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/j6200 αλλα αυτη η τηλεοραση δεν ειναι ιδια με αυτην που ειδα εγω στο καταστημα.Μπας και εχει διαφορετικα μοντελα με ιδιες ονομασιες?

Επειδή με ενδιέφερε η J6200 να αναφέρω ότι κατόπιν επικοινωνίας μου με τον Cedric Demers του rtings, το αμερικάνικο μοντέλο που είναι παραπλήσιο με αυτήν είναι η J6300, οπότε δες το αντίστοιχο review: http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/j6300?uxtv=98ac

Τελικα δεν κρατηθηκα και πηρα την 50lf652v που βγηκε χθες σε προσφορα στα 579.Πρωτες εντυπωσεις αριστες και απο αποψη εικονας και απο αποψη smart για τα δικα μου γουστα.Θα επανελθω με περισσοτερες λεπτομερειες.

Carlito, επειδή σκέφτομαι για την συγκεκριμένη που πήρες, πες μου εντυπώσεις. Υπάρχει κάποιο review, να δω;; Πες μην χάσω την προσφορά. Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές σε όλους.

Φιλε μου συγγνωμη τωρα ειδα το ποστ.Η τηλεοραση για τα γουστα μου ειναι ιδανικη και πιστευω οτι αυτα που λεγονται για το μαυρο ειναι υπερβολες.Εχει review στο youtube και οδηγο καλιμπραρισματος

Ειμαι και εγω σε αυτους που τωρα για γιορτες ψαχνονται και νεα tv και ειμαι αναμεσα απο αυτες τις 2 που αναφερες Samsung UE55H6400 και Sony KDL-55W805C
αποσταση 2,5 με 3 μετρα και η χρήση θα ειναι για ταινιες(pc) αγωνες (otetv) gaming(ps3 k ps4). Ποια απο τις 2 λετε ή καποια τριτη? Badget εκει περιπου στα 900 αλλα θα ειναι με δόσεις :operator:

Φιλε μου συγγνωμη τωρα ειδα το ποστ.Η τηλεοραση για τα γουστα μου ειναι ιδανικη και πιστευω οτι αυτα που λεγονται για το μαυρο ειναι υπερβολες.Εχει review στο youtube και οδηγο καλιμπραρισματος

Πολύ καλά έκανες. Και εγώ άμα βγει η 55αρα σε προσφορά την τσίμπησα.