6 Tweeters SEAS

Για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά αλλά τον αποθαρρύνουν τα επιπλέον έξοδα αποστολής, (μιας και μένω στη Χίο), να πληροφορήσω ότι ο φθηνότερος και γρηγορότερος τρόπος είναι τελικά μέσω μεταφορικής εταιρίας της Χίου με αντικαταβολή και κόστος περίπου 3,00 ευρώ (για την ακρίβεια 2,60) για δέμα ενός ζευγαριού tweeters και άμεση άφιξη την επόμενη ημέρα που θα φύγουν από Χίο, με την προϋπόθεση να πάει ο αγοραστής να τα παραλάβει από την αποθήκη της εταιρίας που βρίσκεται Πειραιώς και Μακρυγιάννη στη γέφυρα Μοσχάτου, όπου θα πληρώσει το κόστος των μονάδων συν τα ανάλογα με την ποσότητα έξοδα αποστολής.
Έτσι πουλήθηκε το πρώτο ζευγάρι 25TAF/D.
Επιπλέον να ενημερώσω ότι τα tweeters είναι πραγματικά σε άριστη κατάσταση χωρίς κολλήσεις στους ακροδέκτες, με χρήση ελάχιστη μερικών δοκιμών στα 2 ζευγάρια Audio Spectrum Artemis TLS και τα 2 κεντρικά ηχεία ιδιοκατασκευής μου, μιας και αντικαταστάθηκαν με άλλες ακριβότερες μονάδες πάλι της SEAS.
Γεια σου φιλε εχω 2 ηχεια wharfedale xarus 3000 κaι εχουν απαραδεκτα tweeter μου κανει κατι απο τα δικα σου? αν ναι ενδιαφερομαι να μου τα στειλεισ αμεσα περιμενω απαντηση ευχαριστω.