60 η 55;; Μεγεθος η ποιοτητα;;

bmw318cabrio

Established Member
9 August 2007
214
Καλησπερα ετοιμαζομαι να προβω σε αγορα τηλεορασης για το σαλονι με budget 1500-1600 e..η αποσταση ειναι 3.5 m και η χρηση ειναι θα ειναι hd ταινιες , ps3 και θα ειναι μονιμα συνδεδεμενη με pc..
Αυτο που θα ηθελα ειναι να μου προτεινετε μερικα μοντελα να κοιταξω ..
αυτο που με προβληματιζει ειναι το εξης :
Σε αυτα τα λεφτα βρισκεις 55 και 60αρα..φανταζομαι οι 60αρες θα ειναι χαμηλοτερης σειρας ..η γνωμη σας ποια ειναι ;55αρα η 60αρα σε πιο κατω σειρα ;;

Αν θα τη χρησιμοποιείς σαν monitor ή πολλές ώρες για gaming, 55" LCD γιατί στις 60" εντός του budget σου κυρίως plasma βρίσκεις.

Re: Απάντηση: 60 η 55;; Μεγεθος η ποιοτητα;;

Αν θα τη χρησιμοποιείς σαν monitor ή πολλές ώρες για gaming, 55" LCD γιατί στις 60" εντός του budget σου κυρίως plasma βρίσκεις.

Εγω γιατι στο skroutz βρισκω παρα πολλα μοντελα;;
Βασικα εγω αυτο που θελω ειναι αν απο τα μοντελα που υπαρχουν στο σκρουτζ στις 60 in , να μου πειτε αν αξιζει κανενα..Αν δεν αξιζει τοτε να παω σε 55..
Yperion , το διαβασα το θεμα αλλα δε με βοηθησε μιας και προσανατολιζομαι σε led ..

Αν πω οτι παω σε lg 55" ποιο μοντελο θα προτεινες;
Λεω να παω προς τα εκει λογω και του passive 3d ..

Θα πρέπει να κάθεσει λίγο πιο κοντά για 3D όμως. Στα 100 Hz βρίσκεις τις LG LA740S, Panasonic ET60, Sony W805, ενώ στα 50 Hz την LG LA690S συν κάποιες άλλες LG σειράς 6. Κάνε ένα κόπο να τις δεις από κοντά όμως.

πολυ καλη η sharp και η samsung που παρεθεσατε ...
Στο ερωτημα μετρια 60αρα η καλη 55αρα ???τι λετε ?

Υπάρχει σωστό μέγεθος στην εκάστοτη απόσταση και λάθος. Αν θέλεις κανονική απάντηση, κάνε μια δοκιμή μόνος σου σε κάποιο κατάστημα και θα καταλάβεις. ;)

Εγω το παω "Αμερικανικα" ...The Bigger is Better ...3.5 μετρα παντως ειναι η αποσταση ...

Και πολύ σωστά το πας κατά την γνώμη μου , με 55" από τα 2.8-3 μέτρα και μου φαίνεται μικρή. Βέβαια οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν και πολύ μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη οπότε στο μάτι φαίνονται μικρότερες από παλιότερες τηλεοράσεις της ίδιας διαγωνίου.

Γιαννη δεν πιστευω να μας πεις παλι για καινουρια 60αρα τωρα γιατι σου φαινεται μικρη η samsung 55 6500 γιατι για εκει το κοβω το θεμα

Παιδια το ξερω οτι σας εχω ζαλισει , αλλα λογω αγνοιας (panel κλπ κλπ) δεν μπορω να αποφασισω ..
Το κακο ειναι οτι δεν εχω βρει 60αρα να παιζει live ...μεχρι 55 βαζουν ολοι demo ..γιαυτο προβλιματιζομαι ...
Αυτο που με προβλιματιζει ειναι αν στις 60 in και σε αυτα τα λεφτα να μπορω να δω αξιοπρεπως μια HD ταινια και να παιξω pro στο PS3 , χωρις να εχει η τηλεοραση τιποτα ασπρες καθετες γραμμες η ασπρα συννεφα στις γωνιες ..
Αν μου πει καποιος οτι δεν υπαρχει ενα αξιοπρεπες μοντελο , το ξεχναω και και κατα πασα πιθανοτητα παω εδω :

http://www.skroutz.gr/s/3335334/LG-55LA740S.html

Γνωμη γιαυτη εχει κανεις ?