60 η 55;; Μεγεθος η ποιοτητα;;

Ξερει κανεις τι διαφορα εχει η 55LA690S με την 55LA660s ;;
Θεωρητικα η 690 ειναι ενα μοντελο πανω απο την 660 και θα επρεπε να ειναι πιο ακριβη , αλλα αντιθετως στο skroutz την εχει πιο φτηνη..
Εγω δε μπορεσα παντως να καταλάβω καποια διαφορα..κανενας εμπειρος;;

Το chip επεξεργασίας σε 660 , 690 και 740 είναι το ίδιο (Mediatek MT5396) απλά η LG για να προωθήσει το ακριβότερο μοντέλο έχει απενεργοποιήσει τα 100 Hz ως προς τις δυνατότητες βελτίωσης της κίνησης μέσω μείωσης της θολότητας (blur) στις πρώτες και έχει αφήσει μόνο την μείωση του τρεμοπαίγματος (judder).

Αυτο σημαινει Yperion οτι η 740 αξιζει αυτα τα 350 παραπανω ;;γιατι ετσι οπως μου ακουγεται , οχι και πολυ..

Αυτή τη στιγμή η πιο value for money 55άρα είναι αυτή...

http://www.skroutz.gr/s/3065701/Panasonic-TX-L55ET60.html?from=most-popular&keyphrase=55et60

Οι LG LA6xx υπερέχουν σε smart tv και χειρισμό λόγω magic remote αλλά σε εικόνα υπολείπονται της ET60 λόγω χειρότερης κίνησης.

Σε αντίθετη περίπτωση δώσε 1399 και πάρε την Samsung 55F6500 η οποία σε 720p και 1080p έχει άριστη εικόνα και με κίνηση αναφοράς για την κατηγορία της.

Γραμμές , σύννεφα κτλ. είναι και θέμα τύχης αν θα φαίνονται τόσο ώστε να σε ενοχλούν σε κανονικές θεάσεις αλλά σε κάποιο βαθμό θα υπάρχουν σίγουρα γιατί μιλάμε για τηλεοράσεις 55" που οι ατέλειες δεν κρύβονται.

Last edited:
Αυτο σημαινει Yperion οτι η 740 αξιζει αυτα τα 350 παραπανω ;;γιατι ετσι οπως μου ακουγεται , οχι και πολυ..

Δεν είναι 350 αν κάνεις χρήση της δωροεπιταγής, είναι 100. Οταν λέμε ποιότητα στις 55" σίγουρα δεν ενοούμε "φιμωμένες" οθόνες οπότε άν θες LG πας μόνο απο 740 και πάνω. Η F6500 είναι η πιό vfm τηλεόραση στις 55" γιατί όταν δίνεις 1188 για τηλεόραση δεν κολάς στα 80 παραπάνω σύν του ότι σύντομα θα αρχίσουν οι προσφορές της Samsung η οποία θυμίζω πουλιόταν μέχρι και 1099 στο ΜΜ τον Ιούλιο

Οχι δε συζηταω για 80 παραπάνω..φυσικα και θα τα δώσω και 200 παραπανω αν χρειαστει αλλα να αξιζει αυτο που θα παρω..
Απλα ξεγραψα τις 60αρες γιατι ειδα οτι στα 1600 δεν παίρνεις τιποτα ..
Απλα χανομαι στις 55αρες γιατι βρισκω αρκετα μοντελα και με μπερδευουν τα χαρ/κα τους..
Δηλαδη θελω Lg για το passive 3d , το magic remote και τις δυνατοτητες smart αλλα χανει σε εικονα και δεν εχει και pvr που θελω να εχει..σε αλλη εταιρεια εχει το ενα δεν εχει το αλλο και παλι απο την αρχη..
Αληθεια οταν μια τηλεορση ειναι pvr ready μπορω να γραψω και απο δορυφορικο πχ οτε tv η μονο απο τηλεοραση;;γιατι αν μου πείτε μονο τηλεοραση τοτε μου ειναι αχρηστο..
Τωρα για την Panasonic φαινεται αρκετα καλη αλλα δεν ειχα panasonic ποτε και κολλαω λιγο μιας και επαιζα παντα με Samsung η Lg..
H 6500 φαινεται καλη περιπτωση και ειναι πιθανη υποψηφια ..

To pvr γράφει μόνο απο τα tuner της tv. Οι τηλεοράσεις έχουν 2 τύπους panel VA ή IPS και η κάθε μία έχει τα υπέρ και τα κατά της, πρέπει να τις δείς και να τις δοκιμάσεις όσο μπορείς απο κοντά, εγώ κυκλοφορούσα με ένα 16gb στικάκι και κοιτούσα να δώ αν με ενοχλέι το μάυρο των ips οι γωνίες θέασης των va κλπ

Οντως σε αυτα τα λεφτα η f6500 ειναι πολυ καλη περιπτωση και εχει και αρκετα ενδιαφερον χαρ/κα..
Smart , 3D , smart touch control με φωνητικη αναγνωριση και pvr..υποθετω οτι το πανελ ειναι 50hz ;;

Σε ευχαριστω πολυ..μετα απο την προτροπη και 30 σελιδες reviews απο χρήστες καταληγω στην 6500 :)
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις :)

εχει κανείς δει η διαβασει διαφορές μεταξυ των LA740 και LA860 στις 55'' ?
η διαφορά στην τιμή ωφείλεται στην διαφορά ποιοτητας στην εικονα η απλα σε αλλα ''καλουδια'' (καμερα κτλ.)?

Yperion μηπως ξερεις τι χρονο αποκρισης εχει η F6500 και αν υποστηριζει 24p ?
Σε ευχαριστω ...

Υγ: Μετα απο παρα πολλες ωρες online διαβασμα , και συμβουλες ειδα οτι η 6500 ειναι πραγματικα vfm στις 55"

Υγ2: Να πω ενα ευχαριστω στο φορουμ , γιατι μετα απο 7 χρονια που ειμαι εδω με εχετε συμβουλεψει σωστα και εχω αγορασει 2 τηλεορασεις , 1 φωτογραφικη μηχανη , καρτα γραφικων για το pc , και οτι εχω παρει αξιζει τα λεφτα του δικαιωνοντας ετσι τις συμβουλες σας!!

Η 6500 βεβαίως και υποστηρίζει 24p , όσο αφορά το gaming έχει μετρηθεί στα 40-43 ms (η μέτρηση είναι για την F6400 αλλά έχουν τον ίδιο επεξεργαστή)...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/input-lag

Όσο αφορά πως κρίνονται τα αποτελέσματα αυτά...

EXCELLENT (5 Stars)- This rating indicates the absolute best of the best; that a display exhibits unparalleled performance for input lag and response time. The displays rated under this category are suitable and ideal for professional gaming applications, such as gaming tournaments. If you are the type of gamer that demands the fastest display possible, this is what you should look for. Due to the nature of this requirement, only displays ranging from 0-20ms are applicable to fit this category. This means that most HDTVs will not fit this requirement, due to advanced image processing causing delays in response.

Range: 0-20ms

GREAT (4 Stars) - This rating is more lenient, and most fast HDTVs will fit under this category. Displays rated under this category are very responsive for fast paced games, and will suit most of your gaming needs. This is the rating you should look for if you want a quality gaming display that does not skimp too much on the image quality. Only the most analytic gamers will be able to tell the difference between GREAT and EXCELLENT displays.

Range: 21-41ms

OKAY – Most higher-end HDTVs will fall under this category. These displays are designed for casual gaming, and do not have strict response requirements. These displays usually put more emphasis on great picture quality that requires more advanced image processing to deliver. If you’re not too picky about input performance and just want to enjoy your games on a pretty screen, this category is for you.

Range: 42-62ms

BAD - These displays are not recommended for any game that requires responsive inputs. Most HDTVs in this category are designed for simply watching content and put gaming as an afterthought. You should only consider these displays if you do not require responsive inputs for gaming and are buying the HDTV for another reason (such as picture quality, features, design, etc.)

Range: 63ms+

http://www.displaylag.com/display-lag-grading-scale/

Κορυφαίες για gaming φέτος από άποψη lag είναι οι Sony W805/905.

Ενταξει δεν καιγομαι τοσο πολυ για το lag μιας και θα παιζω κανα προ με παρεα αραια και που..και η 6500 με καλυπτει..
Αυτο το χαρ/κο οπου μεσα απο το κινητο μου μπορω να βλεπω tv παιζει μονο σε samsung κινητο η θα δουλεψει και στο iphone?