60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

Re: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, αν γίνει κάτι, θα είναι πάρα πολύ έντονο.

Εκκενώσαν ολόκληρη πόλη, κάηκαν άνθρωποι, καταστράφηκαν περιουσίες...
Μα πόση απληστία υπάρχει τέλος πάντων;

Απάντηση: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

Οσο υπάρχει ανοχή και ξεφυτρώνουν βίλες μεσα στα καμένα έτσι θα γίνεται.
Για να γκρέμιζαν αμέσως οτι ξεφύτρωνε να δεις αν έβαζε φωτιά κανένας.

Re: Απάντηση: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

Οσο υπάρχει ανοχή και ξεφυτρώνουν βίλες μεσα στα καμένα έτσι θα γίνεται.
Για να γκρέμιζαν αμέσως οτι ξεφύτρωνε να δεις αν έβαζε φωτιά κανένας.

Μα ειναι πλεον γνωστο οτι ειδικα φετος οι περισσοτερες φωτιες δεν εχουν καμια σχεση με οικοπεδοφαγους.
(εχουν μπει φωτιες σε εθνικους δρυμους οπως και σε ηδη υπαρχουσα οικοπεδα και μαλιστα εντος οικισμων!)

Last edited:

Γιατι δε μεταθετουν τις εκλογες την επομενη βδομαδα μπας και σωθει τιποτα λεω εγω... πολλα τυχαια μαζευτηκαν φετος..

Αλλα ακομα και να μην εγινε τιποτα επιτηδες... Σιχαθηκα να βλεπω ανθρωπους να στηριζουν την προεκλογικη τους καμπανια στην κατεστραμμενη χωρα μας... Σιχαθηκα αυτη τη χωρα πια. Κανεις δε μιλαει για τον φυσικο πλουτο που εξαφανιστηκε. Κανεις δε μιλαει για την Ελλαδα που θα γινει Ουγκαντα. Κανεις δεν μιλαει ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ..

Ολοι μιλαμε για την ανεπαρκεια της πυροσβεστικης, που τι παραλογο, δεν καταφερε να ελεγξει 170 πυρκαγιες σε ολη τη χωρα σε μια μερα.

Last edited:

[...] Κανεις δεν μιλαει ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ..

[...]

Α, δεν τα έμαθες? Αυτή την εποχή είναι της μόδας να φταίνε οι "αντιεξουσιαστές"...
Οι έγκυροι δημοσιογράφοι μας βρήκαν τους ενόχους. :BDGBGDB55:

Μα τέλος πάντων αν στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει τόσο καλή οργάνωση γιατί δεν οργανώνεται κατευθείαν μια επανάσταση να τελειώνουμε ρε παιδί μου...? :flipout:

Ευτυχώς, τουλάχιστον, είναι οι τελευταίες πυρκαγιές γιά φέτος...

Απάντηση: Re: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

Α, δεν τα έμαθες? Αυτή την εποχή είναι της μόδας να φταίνε οι "αντιεξουσιαστές"...
Οι έγκυροι δημοσιογράφοι μας βρήκαν τους ενόχους. :BDGBGDB55:

Μα τέλος πάντων αν στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει τόσο καλή οργάνωση γιατί δεν οργανώνεται κατευθείαν μια επανάσταση να τελειώνουμε ρε παιδί μου...? :flipout:

Τη ''συμπάθειά'' μου για τους δημοσιογράφους την έχω εκφράσει πολλάκις, αλλά από περιέργεια, σε ποιο κανάλι το άκουσες αυτό?

Το μόνο που έχω να σας πω διότι η καταγωγή μου είναι από την Φιγαλεία (20' λεπτά από την Ζαχάρω), είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τον πατέρα μου που βρίσκεται εκεί.

Η καταστροφή είναι τεράστια, οι νεκροί οι αγνοούμενοι και οι εγκλωβισμένοι πάρα πολλοί και η αυριανή μέρα δυστυχώς που θα ξημερώσει θα είναι η μέρα της μεγαλύτερης εθνικής τραγωδίας...

Οι νεκροί μάλλον θα ξεπεράσουν τους 20
και μπορώ να πώ ότι αισθάνομαι εθνικά υπερήφανος γιατί ζω στην Πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα με κρατικούς μηχανισμούς αλλά και πολίτες που είναι αντιγραφή του κράτους της Ουγκάντας και μάλιστα κακή.

Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους αλλά το θέμα είναι τι??-πως???και απο ποιούς??

Τι μπορεί να γίνει????πρόληψη το σπουδαιότερο και αντιπυρική προστασία

Πως θα γίνει??? ας κάνουν ρε παιδιά και καμμία πρόσληψη στην πυροσβεστική ας της αγοράσουν και κανένα αυτοκίνητο και κανένα αεροπλάνο έστω και με μίζα δεν θα πούμε όχι ας της δώσουν εξοπλισμό επιτέλους

Απο ποιούς μα φυσικά απο εμάς να αποκτήσουμε κάποια στιγμή ΜΝΗΜΗ να δούμε τι έχουν κάνει αυτοί που μας κυβερνούν τα τελευταία 30 χρόνια για τα δάση ..και το περιβάλλον
και να τους πιέσουμε με μόνο τρόπο την αμφισβήτηση
και την ψήφο ...
και όχι να έχουμε συμπεριφορά ιθαγενή!!!
οι εκλογές είναι κοντά...

Re: Απάντηση: Re: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

Τη ''συμπάθειά'' μου για τους δημοσιογράφους την έχω εκφράσει πολλάκις, αλλά από περιέργεια, σε ποιο κανάλι το άκουσες αυτό?

Άσε το βρε Γιάννη, δεν έχει νόημα. Μήπως έχει διαφορά το ένα από το άλλο?
Άλλως τε είναι συνηθισμένο πια για όλα τα θέματα να εφευρίσκονται αποδιοπομπαίοι τράγοι ώστε να κρύβονται από πίσω οι ακούσιοι ή εκούσιοι υπεύθυνοι.
Πριν από λίγα χρόνια είχαμε άλλη μόδα, αυτή των Τούρκων πρακτόρων-εμπρηστών με στόχο τον τουρισμό μας, θα το θυμάσαι. Σε λίγα χρόνια θα "κατασκευάσουμε" άλλους ενόχους. Αφού σε αυτό το παιχνίδι είμαστε καλοί, γιατί να το αλλάξουμε? Και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακούσουμε εξαιτίας της προεκλογικής περιόδου.

Ποιος να τό 'λεγε πάντως ότι η καταστροφή της Πάρνηθας θα φάνταζε μικρή μπροστά στο τι θα επακολουθούσε...:bigcry:

Μου ερχονται στο μυαλο συγκεκριμενοι 300 (οχι αυτοι της ταινιας) που δεν θα ειχα κανενα προβλημα να τους δω να καιγονται...

ΝΤΡΟΠΗ... ντροπή σε όλους τους... Ας ντραπούμε εμείς για αυτούς γιατί αυτοί δεν πρόκειται...

Δυστυχώς η κατάσταση χειροτερεύει, τα νέα από την επαρχία Ολυμπίας είναι πάρα πολύ άσχημα......

Το μόνο που έχω να σας πω διότι η καταγωγή μου είναι από την Φιγαλεία (20' λεπτά από την Ζαχάρω), είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τον πατέρα μου που βρίσκεται εκεί.

Η καταστροφή είναι τεράστια, οι νεκροί οι αγνοούμενοι και οι εγκλωβισμένοι πάρα πολλοί και η αυριανή μέρα δυστυχώς που θα ξημερώσει θα είναι η μέρα της μεγαλύτερης εθνικής τραγωδίας...

και απο μεθαύριο η ίδια κάτάσταση!!!!
γιατί δεν το λές???

...
Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους αλλά το θέμα είναι τι??-πως???και απο ποιούς??

Τι μπορεί να γίνει????
...

Τίποτα δεν μπορεί να γίνει... Η χώρα αυτή έχει περάσει το σημείο μη επιστροφής σε όλους τους τομείς και ΑΠΛΑ δεν υπάρχει καμμία ελπίδα...
Οσοι μπορούν να μεταστανεύσουν ας βιαστούν, γιατί έρχονται χειρότερα...
Και όλα προέρχονται από τον απλό πολίτη...Οτι φάμε, ότι πιούμε και να πα να @#$@$ ο διπλανός... Το έχω ξαναγράψει και το επαναλαμβάνω κι εδώ... Δεν θέλει λύπηση ο Ελληνας, πάτημα στο σβέρκο θέλει και πιάσιμο του κ@#$ γιά να δουλεύει καλύτερα και να μην ζητάει τίποτα άλλο από το "να μήν χειροτερέψουν τα πράγματα"... Συγνώμη, αλλά δεν λυπάμαι πιά κανέναν... Μόνοι μας τα προκαλούμε ΟΛΑ τα δεινά σ'αυτόν τον τόπο... Οχι γιατί δεν είμαστε ενημερωμένοι, αλλά γιατί κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και την βόλεψή μας... Ε, ας γίνει έτσι... Γαία πυρί μειχθήτω...

Βλέπω στις ειδήσεις ότι κινδυνεύουν και τα Στύρα στην Εύβοια.

Τελικά πόσες φωτιές καίνε ταυτόχρονα σήμερα;

Τίποτα δεν μπορεί να γίνει... Η χώρα αυτή έχει περάσει το σημείο μη επιστροφής σε όλους τους τομείς και ΑΠΛΑ δεν υπάρχει καμμία ελπίδα...
Οσοι μπορούν να μεταστανεύσουν ας βιαστούν, γιατί έρχονται χειρότερα...
Και όλα προέρχονται από τον απλό πολίτη...Οτι φάμε, ότι πιούμε και να πα να @#$@$ ο διπλανός... Το έχω ξαναγράψει και το επαναλαμβάνω κι εδώ... Δεν θέλει λύπηση ο Ελληνας, πάτημα στο σβέρκο θέλει και πιάσιμο του κ@#$ γιά να δουλεύει καλύτερα και να μην ζητάει τίποτα άλλο από το "να μήν χειροτερέψουν τα πράγματα"... Συγνώμη, αλλά δεν λυπάμαι πιά κανέναν... Μόνοι μας τα προκαλούμε ΟΛΑ τα δεινά σ'αυτόν τον τόπο... Οχι γιατί δεν είμαστε ενημερωμένοι, αλλά γιατί κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και την βόλεψή μας... Ε, ας γίνει έτσι... Γαία πυρί μειχθήτω...

Ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ.......Κώστας Χαντζής...
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ........... .......Κώστας Τουρνάς

Απάντηση: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

39 νεκροί επίσημα ... Τι έγινε; υποθέτω πως όλοι αυτοί έχουν τηλεόραση στο σπίτι τους , και είχαν ειδοποιηθεί να εγκαταλείψουν από την παρασκευή το πρωί ! Αυτοκτονία μήπως; υπερβολική σιγουριά; ανοησία; αδύνατον να μάθουμε ... Ενα μέτωπο άνω των 20χλμ δύσκολα αντιμετωπίζεται ακόμα και με όλο το πυροσβεστικό σώμα της Ελλάδος ... Ακόμα και εγώ νιώθω υπεύθυνος αφού έβαλα το μικρό λιθαράκι μου ή δεν το έβαλα ...