...και ότι και να πει κανείς είναι λίγο...
Είναι απλά τραγικό, πρέπει κάτι να γίνει, αυτό το πράμα δε μπορεί να συνεχιστεί...
Κρίμα...
Είναι απλά τραγικό, πρέπει κάτι να γίνει, αυτό το πράμα δε μπορεί να συνεχιστεί...
Κρίμα...
Οσο υπάρχει ανοχή και ξεφυτρώνουν βίλες μεσα στα καμένα έτσι θα γίνεται.
Για να γκρέμιζαν αμέσως οτι ξεφύτρωνε να δεις αν έβαζε φωτιά κανένας.
[...] Κανεις δεν μιλαει ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ..
[...]
Α, δεν τα έμαθες? Αυτή την εποχή είναι της μόδας να φταίνε οι "αντιεξουσιαστές"...
Οι έγκυροι δημοσιογράφοι μας βρήκαν τους ενόχους. :BDGBGDB55:
Μα τέλος πάντων αν στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει τόσο καλή οργάνωση γιατί δεν οργανώνεται κατευθείαν μια επανάσταση να τελειώνουμε ρε παιδί μου...?![]()
Τη ''συμπάθειά'' μου για τους δημοσιογράφους την έχω εκφράσει πολλάκις, αλλά από περιέργεια, σε ποιο κανάλι το άκουσες αυτό?
Το μόνο που έχω να σας πω διότι η καταγωγή μου είναι από την Φιγαλεία (20' λεπτά από την Ζαχάρω), είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τον πατέρα μου που βρίσκεται εκεί.
Η καταστροφή είναι τεράστια, οι νεκροί οι αγνοούμενοι και οι εγκλωβισμένοι πάρα πολλοί και η αυριανή μέρα δυστυχώς που θα ξημερώσει θα είναι η μέρα της μεγαλύτερης εθνικής τραγωδίας...
...
Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους αλλά το θέμα είναι τι??-πως???και απο ποιούς??
Τι μπορεί να γίνει????
...
Τίποτα δεν μπορεί να γίνει... Η χώρα αυτή έχει περάσει το σημείο μη επιστροφής σε όλους τους τομείς και ΑΠΛΑ δεν υπάρχει καμμία ελπίδα...
Οσοι μπορούν να μεταστανεύσουν ας βιαστούν, γιατί έρχονται χειρότερα...
Και όλα προέρχονται από τον απλό πολίτη...Οτι φάμε, ότι πιούμε και να πα να @#$@$ ο διπλανός... Το έχω ξαναγράψει και το επαναλαμβάνω κι εδώ... Δεν θέλει λύπηση ο Ελληνας, πάτημα στο σβέρκο θέλει και πιάσιμο του κ@#$ γιά να δουλεύει καλύτερα και να μην ζητάει τίποτα άλλο από το "να μήν χειροτερέψουν τα πράγματα"... Συγνώμη, αλλά δεν λυπάμαι πιά κανέναν... Μόνοι μας τα προκαλούμε ΟΛΑ τα δεινά σ'αυτόν τον τόπο... Οχι γιατί δεν είμαστε ενημερωμένοι, αλλά γιατί κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και την βόλεψή μας... Ε, ας γίνει έτσι... Γαία πυρί μειχθήτω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.