60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

Re: Απάντηση: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

Θα το πω κι ας ακουστώ γραφικός ή οτιδήποτε άλλο θέλετε:
Μόνο το ΚΚΕ θα ήθελα, να τους δούμε κι αυτούς μια φορά.
Εάν είχα να διαλέξω ΜΟΝΟ μεταξύ Κωστάκη και Γιωργάκη, θα προτιμούσα τον Γιωργάκη για να του φύγει κι αυτού ο καημός.

Γιατί, για να ασελγήσει ακόμη ένα μαμόθρεφτο πάνω μας?

Όχι ρε φίλε, δεν το δέχεται η ιδιοσυγκρασία μου αυτό...

Ούτε Γιωργάκη, ούτε Κωστάκη...

Στην πυρά όλοι τους...

Μεγαλύτερη κι από αυτή που εξαφάνισε τον τόπο...

Θα το πω κι ας ακουστώ γραφικός ή οτιδήποτε άλλο θέλετε:
Μόνο το ΚΚΕ θα ήθελα, να τους δούμε κι αυτούς μια φορά.
Εάν είχα να διαλέξω ΜΟΝΟ μεταξύ Κωστάκη και Γιωργάκη, θα προτιμούσα τον Γιωργάκη για να του φύγει κι αυτού ο καημός.

Ευτυχώς δεν είναι μόνο αυτοί!!

Για το ΚΚΕ θα ψήφιζα μόνο, για να πω κάτι εναντίον του 2κομματσιμού που έχει φάει αυτή τη χώρα 40 χρόνια τώρα.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΑΜΩ!@#@#!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

Για ενημερωση ο πολιτης που τα εχωσε ειναι ο Ηλειος βουλευτης του ΠΑΣΟΚ Τακης Αντωνακοπουλος.

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο...:bang:

Ακριβως! Αν μεσα στις επομενες 2-3 μερες σβησουν ολες οι φωτιες και δε συμβει το παραμικρο μεχρι την ημερα των εκλογων, τοτε παλι θα δουμε αυτο το 1,5% υπερ της ΝΔ που εδειχναν ολα τα γκαλοπ μεχρι προχθες...

Βρε παιδιά, επειδή πάω να σκάσω, έχω μιά απορία στην οποία πραγματικά η εγω δεν ξέρω που μου πάνε τα τέσσερα η οι υπεύθυνοι μας έχουν ενημερώσει ελάχιστα...
Γιατί θα πρέπει ντε και καλά να γίνουν οι εκλογές στις 16Σεπτεμβρίου;επειδή λένε ότι δεν προβλέπει το Σύνταγμα αναβολη;δηλαδή γιά να καταλάβω ,αν καιγόταν όλη η Ελλάδα,αν γινόταν ένας σεισμός και δεν έμενε τίποτα, η εαν αυτές οι καταστροφές γινόνταν στις 13-14-15 Σεπτεμβρίου θα γινόνοτυσααν εκλογές;...μη τρελλαθώ δηλαδή....

Α και κάτι άλλο...να δώ τώρα που θα βρεί η κυβέρνηση τα χρήματα που λέει ότι θα δώσει...

Ετσι όπως είναι ΣΗΜΕΡΑ τα πράγματα, καλύτερα να γίνουν στις 16 Σεπτέμβρη, πρίν προλάβει ο κόσμος να ξεχάσει... Αν αναβληθούν για 1-2-3 μήνες μετά, θα βρούν χρόνο να τα μπαλώσουν όπως όπως και να ξαναπιάσουν τον έλληνα κορόιδο... (Οχι ότι έτσι κι αλλοιώς δεν θα τον πιάσουν - αλλά λέμε τώρα...)

Re: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

Να έχετε υπόψη σας ότι αν, λέω αν, το ΚΚΕ αναδειχθεί πρώτο σε ψήφους, θα κινηθεί στην κατάργηση του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος και στην εγκαθίδρυση μαρξιστικού-λενινιστικού μοντέλου διακυβέρνησης, στη σταλινική μάλιστα μορφή του, καθώς με απόφαση της ΚΕ του Κόμματος υπεύθυνη γι ατην πτώση του κομμουνισμού είναι η αποσταλινοποίηση.

Επομένως το ΚΚΕ δεν αποτελεί λύση διακυβέρνησης για τους περισσότερους ψηφοφόρους. Ποιοί είναι οι άλλοι υποψήφιοι κυβερνήτες;

Να έχετε υπόψη σας ότι αν, λέω αν, το ΚΚΕ αναδειχθεί πρώτο σε ψήφους, θα κινηθεί στην κατάργηση του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος και στην εγκαθίδρυση μαρξιστικού-λενινιστικού μοντέλου διακυβέρνησης, στη σταλινική μάλιστα μορφή του, καθώς με απόφαση της ΚΕ του Κόμματος υπεύθυνη γι ατην πτώση του κομμουνισμού είναι η αποσταλινοποίηση.

Επομένως το ΚΚΕ δεν αποτελεί λύση διακυβέρνησης για τους περισσότερους ψηφοφόρους. Ποιοί είναι οι άλλοι υποψήφιοι κυβερνήτες;

Πω,πω κλασική εκλογοκουβέντα θα ανοίξουμε!!?

Εγω εννοουσα να γίνει κάτι εναντίον του 2κομματσμου και τίποτα παραπάνω,δεν θέλω ούτε το ΚΚΕ επάνω!!!Βασικά δεν θέλω κανέναν απο αυτους επάνω!!

Θα ήθελα μια φορά στην ιστορία της χώρας αυτής να πάρει την εξουσία ο λαός...

Να βγάλει σωστούς πολιτικούς απο μια επιλογή που θα κάνει ανάμεσα σε χιλιάδες πρόσωπα, χωρίς κομματα, χωρίς καφρισμούς, χωρίς ανιδιοτέλειες, χωρίς πως θα φάει ο ένας τον άλλο...

Να βγούν πολιτικοί και όχι κόμματα!!

ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!!Τόσο δύσκολο είναι??

Απάντηση: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

Βλάσση ,αν και δεν είμαι φάν τής Παπαρρήγα,αυτό που λές θυμίζει,και να με συγχωρείς,αντικομμουνισμό παλαιάς κοπής.
Μήπως θα πάρει και τα σπίτια τού κόσμου??
Θα τα πάρουν οι Τράπεζες έτσι και αλλοιώς που αυξάνουν τα επιτόκια κάθε τρείς μήνες και ανακοίνωσαν τρελλές κερδοφορίες.
Και για νάχουμε καλό ρώτημα...
Ο Γιωργάκης γιατί κληρονόμησε το ΠΑΣΟΚ χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες παρακαλώ???Επειδή του το χάρισε ο Σημίτης???
Η ανάδειξή του ως αρχηγού ήταν δημοκρατικότερη απο τής Αλέκας??
To ΠΑΣΟΚ έχει πιό άξια στελέχη,αλλά τούς έβαλαν στην άκρη.
Απο την άλλη η Ν.Δ ενώ είχε ΥΠ.ΕΞ τον έμπειρο Μολυβιάτη έβαλε στο κεφάλι μας την Ντόρα.
Ποιά είναι αυτή η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία,που προκύπτει με την ελεύθερη κρίση τού κόσμου??
Ο Λιαγκας τι ανανέωση φερνει στην πολιτική??
H Bαρώνη Λεανδρος??
H συζυγος τού Πασχάλη??
H Λουκία Παπαδάκη τής Λάμψης??
O Παϊτέρης??
Tα ίδια τα κόμματα απαξιώνουν την Δημοκρατία δυστυχώς.

Προβλέπεται αυτό από το καταστατικό τους... Παρ'όλα αυτά, θα πρέπει εξ'αρχής να βασιστεί στο υπάρχον σύνταγμα που απαγορεύει την κατάργηση των κομμάτων και άρα θα πρέπει να προχωρήσει σε αναθεώρηση του συντάγματος με απόλυτη πλεοψηφεία 150+1 (νομίζω)... Μιά αναθεώρηση δεν είναι εύκολο πράγμα, θα πάρει χρόνια...

Μιλάει τώρα ο Πολύδωρας στον Αντ1 και με το λεξιλόγιό του δεν καταλαβαίνω τι λέει... Ούτε τελεία δεν βάζει...

Μιλάει τώρα ο Πολύδωρας στον Αντ1 και με το λεξιλόγιό του δεν καταλαβαίνω τι λέει... Ούτε τελεία δεν βάζει...

Επίσης μην μιλάτε άλλο για αυτόν, δεν μπορώ θα πάω τουαλέτα!!

Μα τότε να διαγραφεί το thread,γιατί είναι σαφώς πολιτικό και καλά κάνει,πού είναι.
Δηλαδή πρεπει να μιλάμε μέ υπονοούμενα για τα κόμματα??
Toτε θα έπρεπε να σταματήσουμε την κριτική για τίς φωτιές και πρός την Κυβέρνηση και πρός την αντιπολίτευση.
Οι πυρκαγιές είναι πολιτικό θέμα προφανώς.

Ρε παιδιά, δεν υπονοώ τίποτα, αλλά... Μήπως η πολιτική είναι πολύ σοβαρό πράγμα για να την αφήνουμε στους (γνωστούς) πολιτικούς ??

Μα τότε να διαγραφεί το thread,γιατί είναι σαφώς πολιτικό και καλά κάνει,πού είναι.
Δηλαδή πρεπει να μιλάμε μέ υπονοούμενα για τα κόμματα??
Toτε θα έπρεπε να σταματήσουμε την κριτική για τίς φωτιές και πρός την Κυβέρνηση και πρός την αντιπολίτευση.
Οι πυρκαγιές είναι πολιτικό θέμα προφανώς.

Σπύρο δεν είναι πολιτικό,είναι και πολιτικό αλλα όχι εκλογοπολιτικό!!

Είναι εξ´ορισμού εκλογοπολιτικό αφού (τυχαία έστω)εχουμε πυρκαγιές σε προεκλογική περίοδο.
Και εσύ φίλε Emilot όταν επικρίνεις τον Πολύδωρα(απόλυτο δικαίωμά σου)επικρίνεις Υπουργό συγκεκριμένης κυβέρνησης.
Το ίδιο κάνω εγώ και με τον Πολύδωρα αλλά και με τον Λαλιώτη.
Και πολλοί άλλοι.
Γιατί φοβόμαστε να μιλήσουμε ανοικτά??
Μεγάλα παιδιά είμαστε.

Απάντηση: Re: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

Ρε παιδιά, δεν υπονοώ τίποτα, αλλά... Μήπως η πολιτική είναι πολύ σοβαρό πράγμα για να την αφήνουμε στους (γνωστούς) πολιτικούς ??

Απο την στιγμή που ψηφίστηκε το ασυμβίβαστο για τούς βουλευτές(δηλαδή τούς απαγορεύτηκε να εργάζονται ταυτόχρονα)πιστευεις οτι σοβαρός εργαζόμενος θα άφηνε την δουλειά του για την Βουλή??

Σπύρο, συγνώμη που το λέω, κι εγώ αν το διάβαζα έτσι απλά θα έλεγα το ίδιο. Όμως παρακολούθησα με ειδική άδεια σύνοδο της ΚΕ όπου συζητήθηκε αυτό το θέμα κι αυτή ήταν η επίσημη εισήγηση (δεν θυμάμαι το όνομα του εισηγητή πάντως) και ψηφίστηκε ομόφωνα. Σύμφωνα με το ΚΚΕ, μεταβατική περίοδος αστικής λαικής δημοκρατίας δεν θα υπάρξει, θα γίνει απευθείας μετάβαση στο κομμουνιστικό σύστημα με την εθνικοποίηση των πάντων. Σε μερικές μέρες που θα ξαναβρω τους συνδέσμους μου, μπορώ να σου έχω και τις παραπομπές στα επίσημα κείμενα.

Τα υπόλοιπα με ΠΜ αν χρειαστεί, διότι δεσμεύτηκα να μην πολιτικολογήσω.