60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

A,δέν ήξερα ότι το Goal είναι τού μεγαλοεργολάβου.
Αλήθεια οταν παραδίδανε τον Οτσαλάν εν ψυχρώ και υποστελανε την σημαία στα Ιμια κυκλοφορούσε το Goal τότε??
Και εάν ναί με τί εξώφυλλο??
Οταν το 2000 ο Παπαντωνίου έλεγε οτι η κρίση τού Χρηματιστηρίου λαμβάνει τέλος μόλις βγεί η νέα κυβέρνηση το Goal τί εξώφυλλο είχε???

Η Πράσινη είναι πού φώναζε με πρωτοσέλιδα να απελαθεί εκείνος ο Αλβανός τής Καλαμαριάς πέρυσι γιατί έφτυσε Ελληνα παίκτη του ΠΑΟ.
Και πάλι έλεος ρέ.

Re: Απάντηση: 60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

Η Πράσινη είναι πού φώναζε με πρωτοσέλιδα να απελαθεί εκείνος ο Αλβανός τής Καλαμαριάς πέρυσι γιατί έφτυσε Ελληνα παίκτη του ΠΑΟ.
Και πάλι έλεος ρέ.

Τι να πεί κανείς ρε Σπύρο,

Με θλίβει και με ανησυχεί το γεγονός σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

Τι να πεί κανείς ρε Σπύρο,

Με θλίβει και με ανησυχεί το γεγονός σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας.

O κόσμος πάντα είχε τετοια Σίμο.Οι γονιοί μας βγήκανε απο Κατοχή και Εμφύλιο.
Απλά αποδεικνύεται ότι οι φανατικοί οπαδοί τού ´Ορθού Λόγου´και τής απόλυτης επιστημοσύνης δεν μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματα.
Το ανθρώπινο είδος έχει πολλές πλευρές..........

Οταν εχεις καποιον πρωθυπουργο που δεν ακολουθει τις οικονομικες προσταγες σου τουλαχιστιν και συγχρονως εχεις στο ιδιο κομμα την εν δυναμει νεα αρχηγο να συνδεεται οικογενειακα μαζι σου ,απο την αλλη δε πλευρα ενα αργηγο κομματος που μιλαει καλλιτερα την δικη σου γλωσσα απο την μητρικη του και εν δυναμει διαδοχο του κομματος καποιον που τον πολυαρεσεις,τοτε τι κανεις? Τα προσωπα που αναφερω ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και δεν εχουν καμμια ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχεση με το οποιοδηποτε θεμα συζητουμε,απλως ετσι μπηκα και εγραψα και εγω ο καψερος κατι,ναχαμε να λεγαμε δηλαδη

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

O κόσμος πάντα είχε τετοια Σίμο.Οι γονιοί μας βγήκανε απο Κατοχή και Εμφύλιο.
Απλά αποδεικνύεται ότι οι φανατικοί οπαδοί τού ´Ορθού Λόγου´και τής απόλυτης επιστημοσύνης δεν μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματα.
Το ανθρώπινο είδος έχει πολλές πλευρές..........

Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει βρει την δικιά μας πλευρά...

Οι γονείς αυτών που βγήκαν απο κατοχή, κλπ, είχαν ένα όραμα, να φτιάξουν μια καλύτερη Ελλάδα.....το όραμα έμεινε!!

Συγνώμη αλλά βλέπω κάτι φωτογραφίες τώρα από ξένα πρακτορεία που δεν είναι καν για δημοσίευση. Απόλυτη θλίψη.... :(

Ειλικρινά δεν φαντάζεστε...

Re: Απάντηση: 60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

Ενημερωτικά ο Χατζηνικολάου παρουσιάζει τώρα δημοσκόπηση.

Καλά το ότι δεν σεβονται τίποτα το ξέραμε, αλλά αυτό τώρα είναι... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ... Ντροπή βρε, ντροπήήήήήήή...

Απάντηση: Re: Απάντηση: 60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

Καλά το ότι δεν σεβονται τίποτα το ξέραμε, αλλά αυτό τώρα είναι... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ... Ντροπή βρε, ντροπήήήήήήή...

Και δές ´σεμνότητα´από τούς Μονομάχους...................

Απάντηση: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

μα βρε Γιάννη μας φτύνουν κι εμείς νομίζουμε οτι βρέχει....

ε κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτό!!!

εμείς τα φάγαμε τα σκατά μας με τους ίδιους μαλάκες τόσα χρόνια τώρα...

Θέλω ο γιος μου που τώρα είναι μόλις 3 μηνών όμως, αύριο μεθαύριο να μην έχει τέτοιους ανίκανους-ανάλγητους-άξεστους κ.ο.κ στο κεφάλι του!
Φιλε PETRAN το θεμα δεν ειναι το τι θελει ο καθε γονιος για το παιδι του-δεν ειναι δικη σου αποκλειστικη επιθυμια-καθε γονιος για το παιδι του αυτο επιθυμει,το θεμα ειναι αν μπορουμε!!!Σκεψου το απλα,οταν ησουν εσυ,εγω,ολοι μας,3 μηνων και ο δικος σου,μου,μας,πατερας δεν ηθελε να ζουμε σε μια καλυτερη κοινωνια? και φυσικα μπορεσαν???....Δεν νομιζω!!!