Κώστα άστο.Μην πολιτικολογείς.Αλλως τε είναι γνωστά τα συμφέροντα πού έχουμε και οι δυό.
Αλλως τε εδώ τουλάχιστον κανείς δεν έβρισε κανεναν.
Ενώ στα συγκροτηματάκια τού High επιτρέπονται οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες οι ειρωνείες και οι ύβρεις.
Φιλάκια.
νά γίνεις κανονικός..........
Άρχισαν τα όργανα.
Καμιά συναυλία συμπαράστασης κανείς;:guitarist:
fftopic:Άλλαξα και την υπογραφή μου για να μην αποκτήσω οχτρούς!!!:angel:
θέλω κι εγώ λίγο μίσος Βασίλη: δεν είμαι κόκκινος, είμαι όμως ...ροζ :blush:
Φτάνει ή να κοκκινίσω κι άλλο;
Aυτό ειναι κυριο άρθρο του Βηματος στίς 29/06.
Δεν υιοθετώ τίποτα ,αλλά μού έκανε εντύπωση το περιεχόμενο τού άρθρου.
Σάν ένα εύκολο αντίλογο μπορώ να πώ οτι άμα θελουν να εξολοθρευσουν κάποιον τού στήνουν ένα μεγάλο σκάνδαλο και ξεμπερδευουν.
Οχι ρέ σύ και επαναστάτης.
Αλλά καμιά φορά για τίς Μεγάλες δυνάμεις δεν πρεπει να ξεφευγεις καθόλου απο την γραμμή.
Ετσι και αλλοιώς δεν θα μαθουμε ποτέ.
Πάει, αλλά η μνήμη του είναι χαραγμένη στις καρδιές μας....Πάει ο Ανεμος???![]()
Διαλεξε κανενα αλλο χρωμα βρε αδελφε. :rifle:
Και πές και τού Havoc να μήν ξαναχρησιμοποιήσει την λέξη ΑΕΚ γιατί θα τόν μισήσουμε και θα γίνουμε εχθροί..............................:HTEHEH56:
Aπελπισμενα Eγγαστροπονος Kνιτης
νάτος! όπου γάμος και χαρά...
τουλάχιστον αυτός δεν ακούει ΧέβυΜέταλ![]()
νάτος! όπου γάμος και χαρά...
τουλάχιστον αυτός δεν ακούει ΧέβυΜέταλ![]()
Τι έγινε σύντροφοι, γιατί τέτοια αποστροφή στο κόκκινο ε ναί και κόκκινος είμαι ( όχι γαύρος να μην παρεξηγηθώ ) αλλά και άγριος μεταλλάς:guitarist:
Προτείνω με την ροπή που πήρε το θέμα, κινούμενοι πάντα στα ίδια επίπεδα και με τις ευλογίες της Διαχείρισης, να οργανώναμε μια "εσωτερική". δημοσκόπιση για το ποιός θα ήτο ο νικητής την επόμενη των εκλογώνperator:
Τι έγινε σύντροφοι, γιατί τέτοια αποστροφή στο κόκκινο ε ναί και κόκκινος είμαι ( όχι γαύρος να μην παρεξηγηθώ ) αλλά και άγριος μεταλλάς:guitarist:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.