[...]
Bρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση λοιπόν και έχω αποφασίσει ότι σε επίπεδο εθνικών εκλογών για πρωτη φορά θα ψηφίσω Κ.Κ.Ε.
[...]
Γιατρέ καλά το πας...Υπολογίζω ότι με τον ρυθμό που ακολουθείς σε 30 χρονάκια θα σε καλωσορίσω "στα μέρη μου"...![]()
δεν κατάλαβες: ο γιατρός ξεκίνησε απο τα ...μέρη σου. Ή...κάπου εκεί γύρω![]()
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι μαζί με την βοήθεια του ειδικού ταμείου θα αναλάβει την κατασκευή όλων των σπιτιών που κάηκαν, με το κόστος να φτάνει περίπου στα 80.000.000 ......μόνο που γιά καλή της τύχη δεν προλαβαίνει πριν τις εκλογές και αυτό είναι φυσιολογικό.
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι μαζί με την βοήθεια του ειδικού ταμείου θα αναλάβει την κατασκευή όλων των σπιτιών που κάηκαν, με το κόστος να φτάνει περίπου στα 80.000.000 ......μόνο που γιά καλή της τύχη δεν προλαβαίνει πριν τις εκλογές και αυτό είναι φυσιολογικό.
Κρίμα, γιατί εγώ νόμιζα ότι η πορεία θα ήταν σαν της Κανέλλη που από στελεχάρα της ΟΝΝΕΔ και "προστατευομένη" του Τσάτσου, κατέληξε να ανακαλύπτει τον Μαρξ στα 40 και να ψάχνει τον "σταυρό" του Σούρλα...
Αποστάτης κι ο γιατρός λοιπόν...
Κορυφαίο.
Ο Πρωθυπουργός εχθές ανακοίνωσε πως θα φτιάξει η κυβέρνηση όλα τα καμμένα σπίτια με τα λεφτά του Ταμείου Στήριξης Πυροπλήκτων.
Κρίμα, γιατί εγώ νόμιζα ότι η πορεία θα ήταν σαν της Κανέλλη που από στελεχάρα της ΟΝΝΕΔ και "προστατευομένη" του Τσάτσου, κατέληξε να ανακαλύπτει τον Μαρξ στα 40 και να ψάχνει τον "σταυρό" του Σούρλα...
Αποστάτης κι ο γιατρός λοιπόν...
Αλλοι κάνουν στα γεράματα τις ρήξεις που δεν έκαναν μικροί.
Αλλοι δεν τις κάνουν ποτέ.
Αλλοι, πάλι, το ...βασανίζουν λίγο περισσότερο.![]()
Κορυφαίο.
Ο Πρωθυπουργός εχθές ανακοίνωσε πως θα φτιάξει η κυβέρνηση όλα τα καμμένα σπίτια με τα λεφτά του Ταμείου Στήριξης Πυροπλήκτων.
Δηλαδή με τα λεφτά των ιδιωτών πλούσιων και φτωχών.
Έμεινα άφωνος.
Τόσο ηλίθια επικοινωνιακή πολιτική έχω χρόνια να δω.
Εντάξει τον ανάγκασαν να βάλει μπουφανάκι με 38 βαθμούς Κελσίου αλλά αυτό πάει πολύ.
Ρε μήπως τελικά είμαστε ηλίθιοι και δεν το ξέρουμε.
Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο ,ο πιο μεστός πολιτικός λόγος, απλός ,σαφής και ανθρώπινος ανήκει στην κ. Παπαρήγα ,στη συνέντευξη που έδωσε εχθες στον Χατζηνικολάου.
Εάν είχαν ξεκολλήσει και από τις αγκιλώσεις του παρελθόντος τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.
Γιατί αυτή η σύγκρουση με το Κεφάλαιο έχει λάθος στόχευση.
Σε επίπεδο φανταστικού.
Μπορείς να απαιτήσεις τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά να αλλάξεις τους νόμους της Ελεύθερης αγοράς ,απλά δεν μπορείς.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Μόνο την ορμή του μπορείς να ψιλό κοντρολάρεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.