’60 years of Heroes’

Re: Απάντηση: Re: ’60 years of Heroes’

Εμ είδες ; Δεν διαβάζεις όλο το κείμενο , ή δεν δίνεις προσοχή στις λεπτομέρειες γι αυτό και μετά παραπονιέσαι ότι σε παρεξηγώ . Λέει "ο σημαντικότερος Ελληνας μεταπολεμικά" -bye-
Αγαπητε μου Ντοκ φυσικα και αναφερομαι στον Αριστοτελη Ωναση. Παλι με παρεξηγησες - και μετα λες, οτι παραπονιεμαι οτι με παρεξηγεις ;-)))

Αν το Heroes εννοείται καλλιτεχνικά τότε Σάκης Ρουβάς:flipout:

Αν το Heroes εννοείται πολιτικά τότε Στ.Πατακός ή Λεβέντης (δυσκολεύομαι):twoguns:

Αν το Heroes εννοείται οικονομίστικα τότε Λούβαρης ή Παπακώστας (ο ένας μάζευε, ο άλλος μοίραζε), (επίσης δυσκολεύομαι):violent-smiley-030:

Αν το Heroes εννοείται αισθησιακά τότε Ζωή Λάσκαρη-bye-

Αν το Heroes εννοείται τεχνολογικά τότε Τεκτερίδης (φρουτάκια Γιαννιτσά) http://tovima.dolnet.gr/data/D2002/D0224/1rea37a.jpg :chinscratch:

Αν το Heroes εννοείται δημοκρατικά τότε Κώστας Κουσούλης (πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών ΣτΕ ''Η σημασία των αποδοχών και των συντάξεων των δικαστών για την επιτέλεση της αποστολής της Δικαιοσύνης υπέρ της κοινωνίας και των πολιτών αναγνωρίζεται από τα δημοκρατικά πολιτεύματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης'')

Αν το Heroes εννοείται διαδυκτιακά τότε AVCLUB:award:

Ναί βέβαια το βρήκε ο Νίκος Κοστίμπας . (δυστυχώς δεν έχει δωράκι).

Παρότι είμαι φαν στην αρχή μου φάνηκε υπερβολική η επιλογή.

Αλλά όσο το καλοσκέφτομαι είναι σαφώς η ορθή .

Attachments

• TIME-60-YEARS1.jpg
    TIME-60-YEARS1.jpg
    79.9 KB · Views: 3
  • KALLAS1.jpg
    KALLAS1.jpg
    135 KB · Views: 21
Το νόημα που δίνεται στους Heroes είναι ουσιαστικά πρωτοπόροι.

Δηλαδή άλλαξαν την εικόνα που είχε η κοινωνία για τον χώρο τους φέρνοντας κάτι νέο.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται.

Mandela , de Gaulle , Sakharov ,Gorbachev , Kohl , Thatcher , Valessa , Lady D
Jean Monnet , Petra Kelly ,Simon de Beuyvoir , Beatles , Galina Ulanova ,Picasso , Enzo Ferrari , Francis Baccon, Fassbinder , Henry Moore , John Lydon , Sophia Loren , Coco Chanel , Samuel Beccket, Gagarin , Navratilova , John Paul III, Queen Rania ,Messner , Beckenbauer , Cousteau , Teresa, Abebe Bikila , Rowling , Linus Torvalds

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ’60 years of Heroes’

Αγαπητε μου Ντοκ φυσικα και αναφερομαι στον Αριστοτελη Ωναση. Παλι με παρεξηγησες - και μετα λες, οτι παραπονιεμαι οτι με παρεξηγεις ;-)))

Που να ξέρω ότι είχες κολλητιλίκια με την οικογένεια Ωνάση και τους φώναζες με το μικρό τους ; :flipout:

Oρθότατη επιλογή.Και ο Ωνάσης απ´αυτήν πήρε λίγη λάμψη ,όντας ο ίδιος εντελώς άξεστος.Και επειδή δεν το άντεξε τήν τσάκισε.
Είναι τόσο σπουδαία η Callas.