..........

τίποτα πιο φρέσκο? κάτι που να μην ξέρουμε?

Εβλεπα τις φατσες τους οταν τον ακούγανε
στην αρχή δειχνανε να παρακολουθούν, στο τελος με τα οπλικά...βλέματα στο πατωμα, ταβάνι
''ενταξει φιλε τα ειπες, ο επόμενος....''

Αυτα που ειπε ο ανθρωπος ειναι η ουσία
βγαζουν οι εταίροι μας από την χρηματοδότηση και παμε για χρεοκοπία γιατι σχεδόν μας επιβαλλουν να ψωνίζουμε οπλα.

Οι Ολλανδοι μας εδειναν με 6εκ τα αεροσκαφη τους με πλήρες οπλισμό και συστημα ασφαλειας και αγοράσαμε απο τους Αμερικάνους και Γαλλους με 100εκ και 60εκ αντιστοιχα.

ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΝΟΜΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 20% ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΕΜΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.
Ρωτηστε τον Σπηλιωπουλο τι εκανε το 20% γιατι εχω μάθει απο τους πρωην συναδελφους του (από το στρατό) οτι ακόμα τον κυνηγανε

Εβλεπα τις φατσες τους οταν τον ακούγανε
στην αρχή δειχνανε να παρακολουθούν, στο τελος με τα οπλικά...βλέματα στο πατωμα, ταβάνι
''ενταξει φιλε τα ειπες, ο επόμενος....''
(....)

Τα γέλια όταν είπε να φύγουν οι Τούρκοι από τη βόρεια Κύπρο τα άκουσες..?

Ναι απίστευτοι!!!!
Αν θυμάμε καλά δεν ειπε να φυγουν οι Τουρκοι, τα στρατα τους μόνο αν δεν κανω λάθος

Στο 4:40

Έχεις δίκιο, μόνο στις Τουρκικές δυνάμεις αναφερόταν..

Το ξαναείδα και μάλλον "γλώσσεψε τη μπέρδα" του και είπε να αποχωρήσουν τα Ελληνικά στρατεύματα, ίσως γιαυτό και το μυδίασμα

Last edited:
Προφανως και εχει δικιο
Τι κανουμε δηλαδη 2010????
αγοραζουμε ''οπλα'' τα οποία κάθονται?????
κατι απάτσι θυμάμαι που ειναι κλειδωμένα σε μια μαντρα εκτεθειμένα σε ηλιο & βροχή

ή τα ''Γερμανικά'' υποβρύχια που μπατάρουν περισσότερο από τη Δημητρούλα του Αγούδημου???

το 10% των προμηθειων του στρατού μπορεί οχι μονο να φερει τον 13&14 που κόψανε αλλά να δώσει και 15&16

Τωρα δεν πληρωνουν Φ.Π.Α. μέχρι Σεπτέμβριο

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ, ΠΤΩΧΕΥΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΡΟΕΣ.

Τι?
πανε να κλεισουνε και αλλο μικρομεσαίο κόσμο που περιμένει την επιστροφή του ΦΠΑ να πληρώσει???

Τα λεφτά που χρωστανε στην εφορία και στα ταμεία μεγαλες επιχειρησεις φτανουν και περίσσευουν

ή τα ''Γερμανικά'' υποβρύχια που μπατάρουν περισσότερο από τη Δημητρούλα του Αγούδημου???
Εεε λιγα λογια για την Δημητρουλα ε..τα νιατα μου εχω φαει σ αυτο το βαπορι... :ernaehrung004:

Παντως πριν καπου μηνες διαβαζα μια εκθεση που ελέγε ρε παιδια το εξης τρελο...Αν λεει, σταματαγανε ολα τα εξοπληστικα προγραμματα παγκοσμιως, σε ολες τις χωρες, και κανενας δεν αγοραζε οπλα, τα χρηματα που θα εξοικονομουνταν θα εφταναν λεει, ωστε ο καθε ανθρωπος σε ολη την γη, να επαιρνε εναν μισθο καπου 500 ευρω, χωρις να δουλευει καθολου!!!
Καθομαι κ σκεφτομαι, τελικα τι ειναι ο εθνικισμος?τι ειναι το εθνικο συναισθημα που μας ποτιζουν τοσα χρονια, και οχι μονο εμας αλλα ολους, σε ολα τα κρατη..μηπως απλα για να δικαιολογουν ται τα αδικαιολογητα?μηπως για να μην αντιδραμε απο φοβο?... τι να πω..ισως ειμαι μικρος ακομα...που θα παει θα μαθω..

Το 80% του παγκόσμιου πλούτου είναι κατανεμημένο στο 2% των ανθρώπων (ή κάτι τέτοιο), αν δεν υπήρχαν τα εξοπλιστικά προγράμματα με την ίδια αναλογία θα καταμεριζόντουσαν και αυτά τα χρήματα!

Για να είμαι απλώς και σαφής: Τεχνολογία και χρήματα υπάρχουν και περισσεύουν για να καταπολεμηθεί η παγκόσμια ανάγκη σίτισης και κανείς στο κόσμο να μη δουλεύει για να τραφεί αλλά για να καλύψει δευτερεύουσες ανάγκες , το θέμα είναι πως αν ο άνθρωπος καλύψει τις βασικές του ανάγκες θα είναι πολύ ποιο εύκολο για αυτόν να αντιταχθεί και να διεκδικήσει.

Υ.Γ. Δημητρουλα, Ροδάνθη, Μαρίνα και πάει λέγοντας! Νάναι καλά το Νήσος Μύκονος :music-smiley-005:

Υ.Γ. Δημητρουλα, Ροδάνθη, Μαρίνα και πάει λέγοντας! Νάναι καλά το Νήσος Μύκονος :music-smiley-005:
Πεςτο ψεματα...παλι καλα..

Αλλα στην παρεα Βαλε και το Golden Vergina, η Express Samina που κανει μπανακι τωρα...εχω κανει ταξιδια κ μ αυτη την μπαχατελα..

Πεςτο ψεματα...παλι καλα..

Αλλα στην παρεα Βαλε και το Golden Vergina, η Express Samina που κανει μπανακι τωρα...εχω κανει ταξιδια κ μ αυτη την μπαχατελα..

Έχω ταξιδέψει με Εξπρες Σαμινα και Εξπρες Σαμαινα! Με το Σάμαινα έχω κάνει ένα από τα χειρότερα ταξίδια, μπορεί να ήταν και ποταμόπλοιο αρχικά, δε ξέρω!!!

Στο τελευταίο δρομολόγιο της μπαχατέλας κατέβηκε Πειραιά συγγενικό μου πρόσωπο, στο τσακ δηλαδή!

Προφανως και εχει δικιο
Τι κανουμε δηλαδη 2010????
αγοραζουμε ''οπλα'' τα οποία κάθονται?????
(...)

Και μη χειρότερα να λες, για ρώτα αν αυτά που κάθονται δουλεύουν κιόλας!

Η Εθνική μας κυριαρχία από "πέντε" ανθρώπους κρέμεται, και διαχρονικά έτσι ήταν πάντα.

Υπηρχε αρχικα το Σαμαινα και μετα το Γκοντεν Βεργινα που το βαφτισανε Εξπρες Σαμαινα η Εξπρες Σαμινα...
Εγω ειχα θειο μεσα και στο τσακ την γλυτωσαν..Βουτηξαν απο την κουπαστη..αυτα ειναι..

Η Εθνική μας κυριαρχία από "πέντε" ανθρώπους κρέμεται, και διαχρονικά έτσι ήταν πάντα.

Αυτη μας μαρανε..