64 i 32 bit vista?

δηλαδη απο προγραμματα θα ειμαι κομπλε
λεω 64 διοτι αν βαλω 1 gb vga τοτε στα 32 θα εχω μονο λιγο κατω απο 3 gb ραμ
amd θα παω και socket αμ3

8GB ειναι παρα πολλα ακομα και για τα Vista...

Κι εγω που εχω 8, πανω απο 5.8 χρηση δεν εχω δει, σε πολλαπλο x264 encoding κανοντας παραλληλα κι αλλα...

Περιττο ειναι για την ωρα..πρεπει να ζορισεις πααααρα πολυ το μηχανημα για να τη ''γεμισεις'', κι αν το καταφερεις σιγουρα θα εχεις ''μεινει'' απο CPU...

Ηματυον πια....Εν ετη 2009 να μιλαμε ακομα για XP...Ο Κοσμος παει μπροστα...Σιγουρα ειχαν καποιες παιδικες ασθενειες αλλα θυμηθητε τα XP χωρις το SP2...(ουτε καν με το SP1 εστρωσαν,,,)Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης σε κανενα τομεα...Και ειδικα στο θεμα που μας απασχολει...HD....

Καλως σας βρηκα...ΜΕτα θυμηθηκα οτι ηταν το πρωτο μου ποστ..Ο μεσος χρηστης δεν γνωριζει πολλες εναλλακτικες για να παρει καλο αποτελεσμα..Τα Vista ειναι πιο πολυ Plug'n'play οπως και να το κανουμε....Και δεν καταφευγουμε σε λυσεις,οπως αυτη για τον ηχο με το Kernel...ΤΟ κακο με τα Vista ειναι οτι τα πηραμε με κακο ματι απο την αρχη...Και οι περισοτεροι χωρις καν να τα εχουν δει η δουλεψει ποτε...Ηταν σιγουρα πιο βαρια για τον μεσο ορο των υπολογιστων,,,Αλλα ο κοσμος προχωραει...Για θυμηθητε οταν ηρθαν τα XP πως πηγαιναν στον τοτε μεσο ορο των υπολογιστων..Και σας το ξαναλεω..Χρειαστηκαν οχι ενα..αλλα 2 Service Pack για να στρωσουν,,,ΕΙχα την τιμη να δουλεψω τα Vista Ultimate απο την πρωτη ερβδομαδα κιολας επισημης κυκλοφοριας τους και ντροπη που το λεω..πειρατικα...Με ενα μονοπυρηνο pentium στα 3.0 1gb μνημη και καρτα γραφικων σε AGP...9800..ΑΚομα δεν υπηρχαν drivers ομως δουλεψαν ολα με drivers απο XP..Ο επεξεργαστης την ακουγε,βαραγε 100αρες...Το περιμενα ομως...Και μετα την ελευση ενος C2D E7650 ολα κομπλε και γρηγορα...ΟΤι προγραμματα ηθελα τα εβρισκα...Ακομα και εξηζητημενες λυσεις..και μετα το SP κανενα παραπονο..ΑΚομα και για το πιο "αδυναμο" HTPC μια black version VIsta εκανε θαυματα...Γιατι να κολαω στο παρελθον...Αραγε Υπηρχε στα XP HD?(ΣΤους υπολογιστες υπαρχει πολλα χρονια πριν το ανακαλυψουν οι τηλεορασακιδες)

Το HD φυσικά και υπήρχε και πριν τα Vista. Απλά δεν ήταν τόσο δημοφιλές.

Εννοείται ότι εξακολουθεί να υπάρχει και στα XP.

Υ.Γ. Όσο αφορά τον ήχο στα Vista, εκεί οι "ψαγμένοι" παίζουν με WASAPI plugin, το οποίο είναι το αντίστοιχο του kernel streaming.

Re: Απάντηση: 64 i 32 bit vista?

8GB ειναι παρα πολλα ακομα και για τα Vista...

Κι εγω που εχω 8, πανω απο 5.8 χρηση δεν εχω δει, σε πολλαπλο x264 encoding κανοντας παραλληλα κι αλλα...

Περιττο ειναι για την ωρα..πρεπει να ζορισεις πααααρα πολυ το μηχανημα για να τη ''γεμισεις'', κι αν το καταφερεις σιγουρα θα εχεις ''μεινει'' απο CPU...
Με 4 gb ram στα 64bit vista εισαι αρχοντας.-bye-

Βγαίνουν και τα Vista SP2 μεθαύριο, μεταξύ άλλων γράφουν για τα καινούρια χαρακτηριστικά:
Improves audio and video performance for streaming high-definition content

ίσως να τα χουν βελτιώσει και να μην σέρνονται όπως τα παλιά κιόλας, θα δίξει.