64bit ή 32bit σε vaio?

monad

AVClub Addicted Member
2 April 2008
1,541
Έχω το παρακάτω laptop και θέλω να βάλω windows 7. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ποια από τις δυο εκδόσεις (32 ή 64) να βάλω με βάση το hardware του?
Δεν έχω θέμα με ασυμβατότητες προγραμμάτων και παιχνιδιών διότι χρησημοποιώ ελάχιστα προγράμματα και είναι όλα συμβατά με 64.

http://www.sony.gr/product/vn-aw-series/vgn-aw21z-b

Μια και θίχτηκε το θέμα, σκοπεύω κι εγώ να βάλω τα 7 στο pc (έχει μνήμη 3gb & i7). Να προτιμήσω τα 64 bit? Δηλαδή, έχουν κι άλλες σημαντικές αρετές, πέρα από το ότι μπορούν να αξιοποιήσουν περισσότερη απο 3Gb μνήμη?
Λογικά, θέμα drivers δεν υφίσταται πλεον, σε σύγχρονα μηχανήματα. Με κάποιες εφαρμογές δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα.

Νομιζω οτι πρακτικα διαφορα θα δεις μονο σε ''γραφιστικα'', ''υπολογιστικα'' πακετα που κανουν πραγματικη χρηση των 64.

Φυσικα, για ψυχολογικους κατα βαση λογους, βαζουμε πλεον 64 :p

δηλαδή θεωρείς οτι θα υπάρχει αισθητή διαφορά στο photoshop cs4?

Νομιζω οτι πρακτικα διαφορα θα δεις μονο σε ''γραφιστικα'', ''υπολογιστικα'' πακετα που κανουν πραγματικη χρηση των 64.

Φυσικα, για ψυχολογικους κατα βαση λογους, βαζουμε πλεον 64 :p

δηλαδή θεωρείς οτι θα υπάρχει αισθητή διαφορά στο photoshop cs4?

64 bit δεν εχουν νοημα
Τα δοκιμασα και εγω
Πολλες ασυμβατοτητες σε οδηγους και
λογισμικο χωρις ουσιαστικα οφελη:grandpa:

Απάντηση: Re: 64bit ή 32bit σε vaio?

64 bit δεν εχουν νοημα
Τα δοκιμασα και εγω
Πολλες ασυμβατοτητες σε οδηγους και
λογισμικο χωρις ουσιαστικα οφελη:grandpa:

Δε το νομίζω..(απο θέμα συμβατότητας μιλάω)
Τα έβαλα εδώ και μια εβδομάδα περίπου τα 64μπιτα,και δεν είχα κανένα θέμα με οδηγούς.
Μάλιστα λειτουργεί με drivers vista το scanner που έχω απο το 2005!!!!

αν εχεις κατω απο 4Gb μνημη κατα την γνωμη μου βαλε 32bit
δεν θα δεις διαφορες και λογικα δεν θα πονοκεφαλιασεις με 32βιτες εφαρμογες και συμβατοτητες