65'' για παγκόσμιο κύπελλο!

Μήπως εννοείς την 60ES6100? Αν ναι, είναι μια χαρά για μπάλα με 100Hz panel. Σίγουρα η άλλη είναι 5" μεγαλύτερη αλλά δεν είναι και για να τρέχεις να αγοράζεις την καινούρια.
Δεν ξέρω αν την έχει ήδη αποκτήσει κάποιος εδω την 65MU6122 για να μας πει για τα Hz. Είναι μεγάλο panel και δε θα μου έκανε εντύπωση αν έχει 100Ηz σε αντίθεση με την υπόλοιπη σειρά.

Ναι φίλε μου έχεις δίκιο - εννοώ την 60ES6100 - αυτή εχω .
Απλά θέλω να την μεταφέρω στο εξοχικό γιά το mundial και σκέφτομαι αν η 65MU6122 είναι τουλάχιστον ισάξια - Μου αρέσουν οι 5 ίνστες παραπάνω , το 4Κ μου είναι αδιάφορο - απλά δεν θέλω να είναι χειρότερη από την 6100. -
Υπάρχει τέτοια περίπτωση ? - η αλήθεια είναι ότι πολύ το φοβάμαι.

Δεν είναι χειρότερη. Ισως μόνο στην μπάλα να δεις την διαφορά των 50Hz αλλά σε ταινίες - σειρές θα είναι καλύτερη.

Πάντως σχεδόν παντού παίζει με πολλές άτοκες.Μάλλον κατοχυρώθηκε αυτή.Τα 50hz δεν είναι ότι καλύτερο αλλά 65" είναι αυτές,στο χιλιάρικο θα ήταν λίγο κλοπή αν ήταν 100.Αύριο θα παρθεί η τελική απόφαση!

Νικο σο εχουν γραψει και οι υπολοιποι.Ουτε 1000ικο αλλα 899 με δωρο την 5ετη εγγυηση(και κερδιζεις και yellows αν την παρεις με καρτα Πειραιως χεχε),ληστεια για την ποιοτητα και το μεγεθος της...

http://www.public.gr/product/tileor...-65-4k-smart-tv-ue65mu6122kxxh/prod8687134pp/

Παιδιά τελικά η παραγγέλθη η sammy απο public στα 899 με πενταετή εγγύηση,18 άτοκες και δωρεάν μεταφορικά ως τον...πάτο του μπουκαλιού (Τυμπάκι)!Σας ευχαριστώ πολύ,εν αναμονή του κτήνους!

Νά η κυρία!Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!Αν μπορείτε κάτι τελευταίο:Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τις smart εφαρμογές που έχει προεγκατεστημένες ,πχ youtube, χωρίς το τηλεχειριστήριο;Είναι τρομερά πολύπλοκο να πληκτρολογήσω.Ίσως κάποιο ασύρματο πληκτρολόγιο;Εφαρμογή στο κινητό;Σας ευχαριστώ πολύ!

Attachments

• IMG_20180615_203854.jpg
    IMG_20180615_203854.jpg
    295 KB · Views: 282
Παιδιά καλημέρα... Εσείς που τονπαρακλουθειται... Τι παίζει τώρα σε καλή τιμή σε 65?

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Νίκο καλοθεατη. Έχει την εφαρμογή της Samsung ,smart view κατέβασε την και θα είσαι μια χαρά !!

Εγώ έχω να καταθέσω... Οτι με 2600 budget στο MΜ δεν έριξαν την τιμή ούτε 100ευρω σε αγορά oled και aircons...

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk