65'' με επιτοίχια βάση.

Opposite

New member
19 August 2014
93
Patras
Καλησπέρα σε όλους.
Ψάχνω εδώ και περίπου 1 μήνα για τηλεόραση 65'' ιντσών για καθιστικό.
Έχω βρεί διάφορες επιλογές αλλά άλλοτε με αποθαρρύνουν οι κριτικές και άλλοτε κάποια από τα specs.
Μιας και είμαι επιεικώς άσχετος με το αντικείμενο, θα ήθελα τις προτάσεις σας.
Budget μέχρι 900 ευρώ.
Από χαρακτηριστικά, θα ήθελα ιδανικά να υποστηρίζει android για kodi κλπ, καθώς επίσης και να έχει και panel που δεν κάνει έντονη αντίθεση στο μαύρο καθώς προορίζεται για θέαση σε χαμηλό φωτισμό κλπ.
Ακόμα και να μην είναι 100% τα παραπάνω, θα εκτιμούσα όλες τις προτάσεις, καθώς δε μπορώ να αποφασίσω.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Κατ' αρχάς, αν δεν υπάρχει βιασύνη για αγορά, καλό θα είναι να παρακολουθείς τακτικά τις τιμές και να περιμένεις έως το τέλος Οκτωβρίου.
Αν η απόσταση θέασης είναι πάνω από τρία μέτρα, καλύτερα να κοιτάξεις για άνω των 65".
Επιπλέον, με budget 900 ευρώ, κοιτάζεις κυρίως για περσινά μοντέλα 65", εκτός αν προκύψουν συνδυασμοί προσφορών που να σε βολέψουν (με χρήση πιστωτικής κάρτας).
Βάλε υπό παρακολούθηση τις ακόλουθες τηλεοράσεις: Samsung Q70A και Sony X85J, με VA panels και 100/120 Hz ρυθμό ανανέωσης, Samsung Q80A και Sony X90J/X93J, full array local dimming με VA panels και 100/120 Hz.
Με λίγη τύχη, αν χρειάζονται σχετικά μεγάλες γωνίες θέασης και αν δεν προορίζεται κυρίως για θέαση τηλεοπτικού προγράμματος, ίσως βρεις κάποιαν 65" OLED έως 1000 ευρώ, όπως η LG A1 (50/60 Hz).

Κατ' αρχάς, αν δεν υπάρχει βιασύνη για αγορά, καλό θα είναι να παρακολουθείς τακτικά τις τιμές και να περιμένεις έως το τέλος Οκτωβρίου. Αν η απόσταση θέασης είναι πάνω από τρία μέτρα, καλύτερα να κοιτάξεις για άνω των 65". Επιπλέον, με budget 900 ευρώ, κοιτάζεις κυρίως για περσινά μοντέλα 65", εκτός αν προκύψουν συνδυασμοί προσφορών που να σε βολέψουν (με χρήση πιστωτικής κάρτας). Βάλε υπό παρακολούθηση τις ακόλουθες τηλεοράσεις: Samsung Q70A και Sony X85J, με VA panels και 100/120 Hz ρυθμό ανανέωσης, Samsung Q80A και Sony X90J/X93J, full array local dimming με VA panels και 100/120 Hz. Με λίγη τύχη, αν χρειάζονται σχετικά μεγάλες γωνίες θέασης και αν δεν προορίζεται κυρίως για θέαση τηλεοπτικού προγράμματος, ίσως βρεις κάποιαν 65" OLED έως 1000 ευρώ, όπως η LG A1 (50/60 Hz).
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Δυστυχώς "επείγει" η αγορά, καθώς έχω μπεί σε νέο σπίτι από μέσα Ιουλίου και δεν υπάρχει ακόμα ούτε μια TV.
Οι γωνίες θέασης δεν είναι ιδιαίτερες, προορίζεται κυρίως για θέαση σε θέση ακριβώς απέναντι.
Επίσης είναι γύρω στα 2.90 η απόσταση οπότε πιστεύω με 65'' θα είμαι ΟΚ.
Την Samsung την Q70A την είχα κι εγώ στα υπόψιν, αλλά έχω διαβάσει σε αρκετές κριτικές για τεχνικές αστοχίες που προέκυψαν και ήμουν λίγο επιφυλακτικός.
Ευχαριστώ ξανά για το χρόνο σου!

Κοίταζε μήπως εμφανιστούν προσφορές με πόντους/επιστροφές χρημάτων εντός Σεπτεμβρίου, αρκεί να υπάρχει απόθεμα στα προαναφερθέντα μοντέλα.

• Like
Reactions: Opposite