65 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΑΓΩΣΑΝ !!

εγω ενα εχω να πω !

μα καλα 9 χρονια στα Κοντεινερ και ακομα ζουν αυτες οι 65 οικογενειες ;;;;

μα ποτε επιτελους θα τα παρατησουν ;

γιατι δεν μας αδειαζουν τον τοπο να παρουμε και τα κοντεινερ που ισως μας χρειαστουν για κατι αλλο ........

αει στο καλο ψοφηστε επιτελους παλιο μιασματα ...........

Βρε Βαγγέλη δεν προσέχεις τι υπονοήθηκε στην αρχή.
Ότι δεν πρόκειται για τις ίδιες οικογένειες οι οποίες εγκαταστάθηκαν αρχικώς στα κοντέινερ. Γιατί οι σεισμοπαθείς του '99 έχουν εξ όσων εγκατασταθεί προ πολλού σε κανονικά σπίτια (νομίζω κάτι με το Ολυμπιακό Χωριό δεν είχε γίνει? Ας με διορθώσει κάποιος που γνωρίζει)

Απάντηση: Re: 65 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΑΓΩΣΑΝ !!

Βρε Βαγγέλη δεν προσέχεις τι υπονοήθηκε στην αρχή.
Ότι δεν πρόκειται για τις ίδιες οικογένειες οι οποίες εγκαταστάθηκαν αρχικώς στα κοντέινερ. Γιατί οι σεισμοπαθείς του '99 έχουν εξ όσων εγκατασταθεί προ πολλού σε κανονικά σπίτια (νομίζω κάτι με το Ολυμπιακό Χωριό δεν είχε γίνει? Ας με διορθώσει κάποιος που γνωρίζει)

δε νομιζω ......δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ενοουμε τους ιδιους ανθρωπους .

ειχα δει ενα ρεπορταζ πριν 2 χρονια μαλον του Κουλογλου δεν θυμαμε καλα

πρεπει να το βρω γιατι το εχω κατεβασει κιολας .. που ελεγε οτι οι Σεισμοπαθεις ειναι ακομα σε κοντεινερ!

αν μιλαμε για τους ιδιους σεισμοπαθεις δεν ξερω....

εγω απλα ακουσα οτι παγωσαν 65 οικογενειες και ειπα ΑΝ ειναι αληθεια αυτο ειμαστε για τα μπαζα.....

Τα σπιτια, κοντεινερ κλπ δινονται σαν μια αρχικη βοηθεια μεχρι να σταθουνε στα ποδια τους αυτοι που τα παιρνουν. Οι περισσοτεροι λοιπον στο Μενιδι π.χ. τα χρησιμοποιησαν, αλαλ φτιαξανε ξανα τις ζωες τους και τα σπιτια τους . Οι επομενοι κατοχοι ειναι συνηθως ναρκωμανεις, τσιγγανοι, ξενοι που ειτε τα παιρνουν απο τους προηγουμενους επι πληρωμη, ειτε τα βρισκουν εγκαταλελειμενα...

Οι ειδησεις δεν λενε παντα την αληθεια...