65’’ Ποια Samsung? (ή μήπως LG?)

G-none

New member
25 January 2008
15
Λοιπόν επειδή έχω μπερδευτεί.

Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση 65’’ για γενική χρήση (τηλεόραση, ταινίες κτλ)
Διαθέτω μέχρι 2.500 μέγιστο.

Βλέπω 4 samsung με την ίδια τιμή (2.400):
UE65HU7200
UE65JU7000
UE65JU6400
UE65JU6500

Μπορεί κανείς να μου πει ποια είναι καλύτερη και γιατί ?

Βέβαια έχω δει και την LG 65UF850V στα 1.925 με πολύ καλά χαρακτηριστικά και μπερδεύομαι ακόμη περισσότερο.

Καμιά βοήθεια κανένας για την επιλογή?

Εχετε μανια με τις 4k, οταν (και εαν ποτε), θα υπαρχει αρκετο υλικο 4k, τοτε θα εχεις και περισσοτερες επιλογες και καλυτερες τιμες.
Τεσπα, αν θελεις για digea καλυτερα να πας να δεις απο κοντα γιατι πολυ φοβαμαι οτι η εικονα (sd) απλα δεν θα βλεπετε, εκτος αν εννοεις για hd (συνδρομητικη).
Εγω θα απεφευγα τις κυρτες και ισως και την lg.

Να σου πω με σιγουριά δεν μπορώ, αλλά θα μαντέψω ότι είναι η UE65JU7000.

Η HU7200 είναι περσινό μοντέλο και οι άλλες 2 είναι μικρότερης σειράς (6 αντί για 7) οπότε αφού είναι στην ίδια τιμή δεν έχεις λόγο να τις προτιμήσεις. Στις μικρές ιντσες η σειρά 6 έχει panel 50Ηz έναντι 100Hz της 7. Πολύ αμφιβάλλω ότι θα υπάρχει 65" panel στα 50Hz και δεν θα μου έκανε εντύπωση να έχουν το ίδιο η 7000 και η 6400 αλλά και πάλι στην ίδια τιμή δεν υπάρχει λόγος να το ψάξεις παραπάνω.

Η LG έχει πολύ ελκυστική τιμή για 65" αλλά έχει IPS panel οπότε υστερεί στην χρήση σε σκοτεινό χώρο.

Re: Απάντηση: 65’’ Ποια Samsung? (ή μήπως LG?)

Εχετε μανια με τις 4k, οταν (και εαν ποτε), θα υπαρχει αρκετο υλικο 4k, τοτε θα εχεις και περισσοτερες επιλογες και καλυτερες τιμες.
Τεσπα, αν θελεις για digea καλυτερα να πας να δεις απο κοντα γιατι πολυ φοβαμαι οτι η εικονα (sd) απλα δεν θα βλεπετε, εκτος αν εννοεις για hd (συνδρομητικη).
+1000000!!!!

Re: Απάντηση: 65’’ Ποια Samsung? (ή μήπως LG?)

Δεν έχω καμιά μανία με τις 4Κ, αλλά σε αυτή την τιμή (μέχρι 2500) δεν βλέπω και πολλές περισσότερες επιλογές αν συμπεριλάβεις και FULL HD.
Εσύ δηλαδή τι προτείνεις?

Να σου πω με σιγουριά δεν μπορώ, αλλά θα μαντέψω ότι είναι η UE65JU7000.

Η HU7200 είναι περσινό μοντέλο και οι άλλες 2 είναι μικρότερης σειράς (6 αντί για 7) οπότε αφού είναι στην ίδια τιμή δεν έχεις λόγο να τις προτιμήσεις. Στις μικρές ιντσες η σειρά 6 έχει panel 50Ηz έναντι 100Hz της 7. Πολύ αμφιβάλλω ότι θα υπάρχει 65" panel στα 50Hz και δεν θα μου έκανε εντύπωση να έχουν το ίδιο η 7000 και η 6400 αλλά και πάλι στην ίδια τιμή δεν υπάρχει λόγος να το ψάξεις παραπάνω.

Η LG έχει πολύ ελκυστική τιμή για 65" αλλά έχει IPS panel οπότε υστερεί στην χρήση σε σκοτεινό χώρο.

Συμφωνώ με το σκεπτικό σου, αλλά σε λίστες που κυκλοφορούν, όπως εδώ δεν βρίσκω την JU7000.
Ακόμα διάβασα και αυτό το review για την 48’’ της ίδιας σειράς και λίγο φοβήθηκα…

Συμφωνώ με το σκεπτικό σου, αλλά σε λίστες που κυκλοφορούν, όπως εδώ δεν βρίσκω την JU7000.
Ακόμα διάβασα και αυτό το review για την 48’’ της ίδιας σειράς και λίγο φοβήθηκα…

Μια μικρή samsung μπορεί να έχει panel απο 3 και 4 διαφορετικούς κατασκευαστές και άλλο review να αναφέρει διαφορετικά θέματα. Η 65" θα έχει 1 panel για 2-3 μοντέλα.
http://www.whathifi.com/samsung/ue65ju7000/review

Δεν λέει κάτι που δεν την έχει το rtings

Μια μικρή samsung μπορεί να έχει panel απο 3 και 4 διαφορετικούς κατασκευαστές και άλλο review να αναφέρει διαφορετικά θέματα. Η 65" θα έχει 1 panel για 2-3 μοντέλα.
http://www.whathifi.com/samsung/ue65ju7000/review

Δεν λέει κάτι που δεν την έχει το rtings

Αυτό εξηγεί τα διαφορετικά reviews για την ίδια σειρα JU7000.