65αρα ή 77αρα?

michkal91

AVClub Addicted Member
23 May 2011
2,156
Καλησπέρα,

Βρισκόμαστε σε στάδιο ανακαίνισης.
Αυτή τη στιγμή η απόσταση είναι 3 μέτρα, αλλά στο άμεσο μέλλον θα γίνει 4μιση.
Οπότε σκέφτομαι την 77αρα. Αν και με φοβίζει το μέγεθος.

αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης : περίπου 3 μ ή 4μιση

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι): κυρίως απέναντι, ένας καναπές θα είναι λίγο πιο δεξιά

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου): χαμηλός

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) : κυρίως ταινίες και αθλητικά (netflix, Disney, cosmote tv)

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming): μέσω streaming ολα

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες:

προϋπολογισμός : 2000

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις:

Έχω δει τις OLED Samsung 77S85F, LG 77B5 ,LG 77C5.
διαφορετικό εύρος τιμών.
Καμία πρόταση;
Μήπως να πάω στην 65?

• Like
Reactions: Ali Malik
Συμφωνώ. Μου φαίνεται ότι θα φαίνεται τεράστια στο χώρο βέβαια. Ειδικά μέχρι να τελειώσει το θέμα της ανακαίνισης που η απόσταση θα είναι 3 μέτρα.
Νομίζω ότι εκεί θα πάω.
Σε ποια από τις 3 που ανέφερα όμως; Ή σε κάποια άλλη;

Αποφασίσαμε και κάναμε μια αλλαγή στη διάταξη. Και τελικά είναι στα 2.5. Για αυτό.

Μιχάλη, προσπάθησε το, 77αρα ασυζητητί, όσο μεγάλη και να σου φαίνεται θα την συνηθίσεις, απλά μετά δεν θα μπορείς με τίποτα να δεις σε μικρότερες.

Θα πάμε αύριο να τις δούμε από κοντά, αν και δεν έχω πολλες ελπίδες. Σίγουρα θα έχω διαφορά και με την 65αρα συγκριτικά με τώρα αλλά βλέπουμε!

Απλά σου λέω μόνο αυτό, αν επιλέξεις την 77' σε λίγο καιρό δεν θα φαίνεται μεγάλη, ούτε σ' εσένα, ούτε σε κανέναν, πίστεψέ με

• Like
Reactions: michkal91
Το ακούω. Αν και θα πιάσει κυριολεκτικά όλο τον τοίχο από εκείνη τη μεριά. Πρέπει να το σκεφτώ και εγώ μέσα μου. Για την άλλη λύση δεν το συζητώ. Είχε γίνει μονόδρομος.