666 Park Avenue (ABC)

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    20
Απάντηση: 666 Park Avenue (2012)

Για να μιλήσουμε λίγο και για την σειρά, δεν σας φάνηκε κάπως ξενέρωμα η όλη σκήνή της εύρεσης της κόρης; Και σκυλί να είχαν χάσει θα έκαναν πιό χαρά όταν το έβρισκαν.

Εκτός αν κατά βάθος υποτίθεται ότι δεν την ήθελαν.

Αχταρμά το έχουν κάνει το σενάριο πάντως.

Αφενός που η μαυρούλα μου φαίνεται τελείως ατάλαντο πράγμα, σε κάποιες στιγμές μπερδεύτηκα. Εχει δύο ονόματα ; Είναι το ίδιο πρόσωπο;

Last edited:
Re: 666 Park Avenue (2012)

Δεν μπορούσε να κυκλοφορεί με το κανονικό της όνομα απο τη στιγμή που η ίδια διάλεξε να εξαφανιστεί.

Προφανώς ο πατέρας της δεν την ήθελε αλλα κάτι μου λέει οτι υπάρχει ιστορία που δεν την είδαμε ακόμα.

άν δείτε τα 2 προτελευταία θα καταλάβετε πράματα. Πάλι μένουν αναπάντητα ερωτήματα και φαίνετια λιγο βιαστικό το κλείσιμο της ιστορίας, αλλά τι να κάνουμε...

Οντως φαίνεται βιαστικό το κλείσιμο. Πολλά γεγονότα μαζεμένα στο 10-11 επεισόδιο, όπως και πολλά αναπάντητα (ακόμα) ερωτήματα π.χ. την εμμονή του να τον προωθήσει σόνι και καλά για δήμαρχο.

Re: Απάντηση: 666 Park Avenue (2012)

Μου αρέσει αυτή η σειρά-παρά τις σεναριακές ασυνέπειες της... είχα φτάσει μέχρι το 9ο επισόδειο γιατί είχα δει οτι το επόμενο θα προβληθει Μάιο...Προφανώς έκανα λάθος από οτι διαβάζω εδω...θα κατεβάσω και τα επόμενα λοιπόν! Μέχρι το 13 δεν φτάνει; Εχουν προβληθεί όλα;

Πωπω τι πίτουρες... Άκου Αύγουστο... όχι ας τα δείξουν του χρόνου...

Ναι στο γνωστό κουρσάρικο υπάρχουν και σε HD

Ομολογώ ότι με ξενέρωσε λίγο το τέλος... πολύ κλισέ...

To 12 έχει κυκλοφορήσει σε .mp4 (720 X 400) και το 13 σε 1080i .ts (1920 X 1080) . Υπάρχουν και οι υπότιτλοι. Για αγγλικά μιλάω. Οχι ισπανικά κλπ.