6850 και mkv (και mp hc και codecs)

Παιδιά τα ίδια προβλήματα έχω και εγώ και χειρότερα...
PHENOM 1075T & GIGABYTE 6850 Windows XP SP3
Το σύστημα είναι από format 2 φόρες κιόλας
Περασμένα οτι χρειάζεται ένα σύστημα τελευταίες εκδόσεις, χωρίς extra codecs κτλ.
Αν έχω τις ρυθμίσεις στον MPC-HC VMR-9 RENDERLESS (προτεινόμενες για dxva και υπότιτλους) κρασάρει πάντα ο mpc όταν πάω να ανοίξω mkv, οποιδήποτε αρχείο.
Με αυτές τις ρυθμίσεις έπαιζα για χρόνια MKV Τέλεια σε ένα Pentium 4 3ghz HT και με το dxva της gigabyte 4650 AGP!!!

Last edited:
Εγώ τους έχω από χθες φίλε μου.
Οι οδηγοί είναι μια χαρά.
Με το dxva είναι το πρόβλημα και παραμένει και με αυτούς του οδηγούς!!

Παιδιά τα ίδια προβλήματα έχω και εγώ και χειρότερα...
PHENOM 1075T & GIGABYTE 6850 Windows XP SP3
Το σύστημα είναι από format 2 φόρες κιόλας
Περασμένα οτι χρειάζεται ένα σύστημα τελευταίες εκδόσεις, χωρίς extra codecs κτλ.
Αν έχω τις ρυθμίσεις στον MPC-HC VMR-9 RENDERLESS (προτεινόμενες για dxva και υπότιτλους) κρασάρει πάντα ο mpc όταν πάω να ανοίξω mkv, οποιδήποτε αρχείο.
Με αυτές τις ρυθμίσεις έπαιζα για χρόνια MKV Τέλεια σε ένα Pentium 4 3ghz HT και με το dxva της gigabyte 4650 AGP!!!

Συγνώμη, χρησιμοποιείς 10 χρόνων λειτουργικό και περιμένεις υποστήριξη;´Γιατί δε βάζεις Windows 7 να τελειώνεις; Σιγά ρε παιδιά μην υποστηρίζξουν DXVA σε windows 95... Δεν νομίζω κάποιος developer να ενδιαφέρεται αν η εφαρμογή του δουλεύει σωστά σε XP πλέον.

Συγνώμη, χρησιμοποιείς 10 χρόνων λειτουργικό και περιμένεις υποστήριξη;´Γιατί δε βάζεις Windows 7 να τελειώνεις; Σιγά ρε παιδιά μην υποστηρίζξουν DXVA σε windows 95... Δεν νομίζω κάποιος developer να ενδιαφέρεται αν η εφαρμογή του δουλεύει σωστά σε XP πλέον.

Ναι, μόνο εγώ έχω windows xp με παρόμοιο σύστημα!!!
Όσο καλά και να είναι τα 7, που στην κυριολεξία είναι μια αναβάθμιση και διόρθωση των vista και τίποτα άλλο!!! Το ποσοστό των χρηστών XP και το ποσοστό των 7 το γνωρίζεις?? Ή πετάμε κάτι μόνο για το πετάμε...????? ;-)

Ε δεν γνωρίζω καμία εταιρία ακόμα που να μην την ενδιαφέρει αν το software της τρέχει σωστά σε ένα ποσοστό 50+% των υπολογιστών του πλανήτη!!!
Αν γνωρίζεις εσύ να μου την πεις να την μάθω και εγώ δηλαδή, όχι τίποτα άλλο να μάθω και κάτι που δεν ξέρω.... ;-)
(από σπόντες γενικά στα Forums βλέπω οτι μερικοί είναι πρώτοι....... Sorry κιόλας....)

Εγραψα κατι λαθος και το εκανα edit γραφοντας "λαθος" ;-)

ααα είπα και εγώ........... είπα τίποτα λάθος πάλι!! lol lol ;-)
γιατί ήταν κάτω από το δικό μου Post... ;-)

Τελικά, τί έγινε Πάνο (και λοιποί)?

Διορθώθηκε το θέμα με την κίνηση στις 68ΧΧ και 69ΧΧ ή ακόμα βλέπετε σπαστές ματρόshkες ?

Ενας φίλος μου ψήνεται για την 6870.
Μην τον πάρω στον λαιμό μου..