kyrliot
Supreme Member
Εγω,ναι (καθε 2-3 sec).Οπότε έχεις ένα "hick-up" κάθε λίγο (πχ. 1 δευτερόλεπτο);
Εγω,ναι (καθε 2-3 sec).Οπότε έχεις ένα "hick-up" κάθε λίγο (πχ. 1 δευτερόλεπτο);
που-πως-πότε;Επειδη ησουν καλο παιδι σε ενημερωνω οτι κυκλοφορησε η τριλογια του Κισλοφσκι σε μπλε![]()
Και τελικα, τι προβλημα εχει η tv;@Spcav για να χαρεις ακομη περισσοτερο σε ενημερωνω οτι περασα μια φριχτη εβδομαδα πιστευοντας οτι η τηλεοραση μου εχει προβλημα με την κινηση![]()
Εγω,ναι (καθε 2-3 sec).
Αυτό μοιάζει με το πρόβλημα της διαφοράς μεταξύ 23,976 και 24. Έχετε βάλει σίγουρα την κάρτα γραφικών στα "23" και όχι στα "24" Hz ρε παιδιά (σορρυ αν επιμένω σε κάτι τόσο απλό). Δηλαδή κατά το CTRL-J πρέπει η τιμή στην πρώτη γραμμή (Frame Rate) να συμπίπτει με την τιμή στην τέταρτη γραμμή (Refresh Rate).
Οπότε έχεις ένα "hick-up" κάθε λίγο (πχ. 1 δευτερόλεπτο);
Δημήτρη και (υπόλοιποι) όλα δουλεύουν άψογα στο σύστημα μου εκτός απο κάτι. Δουλεύω την 6850 μέσω του onkyo 808 και το Ati Catalyst 10.12. O onkyo συνδέεται με μια plasma 50vt20. Όσο κι αν προσπαθώ απο το catalyst να αλλάξω το refresh rate της κάρτας στα 23fps, το σύστημα γυρνάει αυτόματα στα 1080p/24hz. Αποτέλεσμα είναι όταν παίζω μια ματρόσκα στα 23976, οι 2 γραμμές σιγά σιγά να συγκλίνουν, ώσπου τέμνονται και ξαναξεκινάνε απο την αρχή. Τι μπορεί να φταίει σε αυτή την περίπτωση;Pan man, μου φαίνεται απίθανο να μην παίζεις ματρόσκες λόγω της κάρτας. Υποθέτω ότι έχεις ένα φρεσκο-στημένο PC και έχεις βάλει τα απαραίτητα:
1. Drivers συσκευών, μαζί με τελευταίους Catalyst
2. Τελευταίο MPC-HC μαζί με τελευταίο directX end-user runtime
3. Το refresh rate της κάρτας γραφικών στα "23"
4. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! απο codecs, codec packs κλπ.
Τώρα, για να δεις αν παίζουν όλα σωστά, κατά την αναπαραγωγή (η οποία πρέπει να γίνεται με HW acceeleration, δηλ να λέει κάτω "Playing (DXVA)") πρέπει όταν κάνεις δεξί κλίκ - filters, να σου βγάζει τον "MPC Video Decoder" και τον ανάλογο decoder του ήχου π.χ. "DTS Audio Decoder". Εφόσον αυτά είναι σωστά, τότε πατάς CTRL-J για να δεις αν είναι σωστή η κίνηση. Αν είναι σωστή, θα βλέπεις στο σχεδιάγραμμα δύο παράλληλες γραμμές, μια πράσινη και μια κόκκινη. Τότε είσαι σίγουρος ότι έχεις την τέλεια (σε σχέση με το υλικό) κίνηση.
Ωραίος!Αν το βάλεις στα 23 μένει κανονικά στα 23,976, αλλά στον catalyst φαίνεται να γυρίζει στα 24. Όμως είναι 23! Είναι ένα bug απίθανο, εδώ και 2 χρόνια δεν το έχουν φτιάξει, με αποτέλεσμα να μην ξέρει ο χρήστης που έχει βάλει την "ανανέωση οθόνης" και να μπερδεύεται όπως τώρα εσυ, παλιότερα εγώ κλπ...
Αν θες να είσαι σίγουρος, κάντο από το display των Windows. Εκεί μένει στα 23.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.