7 Χρόνια AVClub!

Μόλις γυρίσαμε και οι τελευταίοι από τα γενέθλια. Επρεπε να φύγουμε για να κλείσει και το μαγαζί.... :p

Ηταν μία υπέροχη βραδυά. Πολλοί φίλοι του forum, παλαιοί και νέοι, μία παρέα. Οπως τις παλιές καλές εποχές. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το υπέροχο κλίμα.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους μόχθησαν για την άψογη διοργάνωση.

Και του χρόνου με υγεία και ακόμη περισότεροι.

Αναμένουμε τις φωτογραφίες, για να ζηλέψουν και όσοι έλειπαν.

Πολλά μπράβο και πάλι!!!

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, πολύ καλό κλίμα σε πείσμα των δύσκολων καιρών που όλοι βιώνουμε, δηλώσουμε παρών, ο χώρος διατηρει την δυναμική του.
Περιμένουμε τις φωτό!!!
Aννανεώνουμε το καθιερωμένο ραντεβού στην επικείμενη Hi End!!

καλημερα, συγχαρητηρια για αλλη μια χρονια, μια ομορφη συγκεντρωση φιλων σε ενα πολυ ομορφο περιβαλλον συνθετουν μια υπεροχη βραδια ξεχνοντας λιγο τη ρουτινα τα προβληματα και τα παιδια στη γιαγια...αντε και του χρονου!!!!!!

Πολυ ωραία ήταν παιδιά , και του χρονου'
Καλά που υπάρχουν τα γενέθλια και τα λέμε απο κοντά.. :)

Θυμηθήκαμε παλιές εποχές, προ internet, που κυκλοφορούσαμε 3-4 μπακούρια μαζί...
ευτυχώς δεν είχε πόρτα το mojo.

τεσπα.

τα ήπιαμε τα είπαμε ξααφρώσαμε
και του χρόνου καλύτερα όλοι.

:ernaehrung004:

ps1 Αυτό το μαρτσούκι στη φωτογραφική του Καπετάνιου τι ήταν? Απο πορτατιφ το έβγαλε?
ps2 Kάποιοι έκαναν ανάλυση για τα βρώμικα και ούτε απο δίπλα δεν περνάνε... ας όψεται η δίαιτα.... (γεράμτα κτλ)
ps3 Οι Ολυμπιακοί έκαναν μπαμ απο μακριά... [πλην Άγγελου]
ps4 Όποιος με μπανάρει για χτες, να μην του στρώσουν ποτέ τα ηχεία και να βγάλει λέπια στα αυτιά.

Re: Απάντηση: 7 Χρόνια AVClub!

ps1 Αυτό το μαρτσούκι στη φωτογραφική του Καπετάνιου τι ήταν?

http://www.youtube.com/watch?v=vLXtzddyF_U

Στο φιλντισένιο μου μαρκούτσι
γαλέρες έρχονται και πάνε
ρεσάλτα κάνουνε οι μούτσοι
κι οι πειρατές μεθοκοπανε
στο καπηλειό το λιμανίσιο

Θάλασσα πικροθάλασσα
γιατί να σ' αγαπήσω

Σαρακηνοί και Βενετσάνοι
πιάνουν και δένουν στο κατάρτι
ελόγου μου τον καπετάν Γιάννη
το παλικάρι τον αντάρτη
τον άντρακλα τον πελαγίσιο

Θάλασσα πικροθάλασσα
γιατί να σ' αγαπήσω

Κι εκεί στου μακελειού την άψη
δαγκώνω τα σχοινιά τα λύνω
και μα τον ʼγιο Κωνσταντίνο
όλους τους ρίχνω μες στη χάση
δεμένους με τα χέρια πίσω

Θάλασσα πικροθάλασσα
πώς να μην σ' αγαπήσω;

Last edited:
Θυμηθήκαμε παλιές εποχές, προ internet, που κυκλοφορούσαμε 3-4 μπακούρια μαζί...
ευτυχώς δεν είχε πόρτα το mojo.

τεσπα.

τα ήπιαμε τα είπαμε ξααφρώσαμε
και του χρόνου καλύτερα όλοι.

:ernaehrung004:

ps1 Αυτό το μαρτσούκι στη φωτογραφική του Καπετάνιου τι ήταν? Απο πορτατιφ το έβγαλε?
ps2 Kάποιοι έκαναν ανάλυση για τα βρώμικα και ούτε απο δίπλα δεν περνάνε... ας όψεται η δίαιτα.... (γεράμτα κτλ)
ps3 Οι Ολυμπιακοί έκαναν μπαμ απο μακριά... [πλην Άγγελου]
ps4 Όποιος με μπανάρει για χτες, να μην του στρώσουν ποτέ τα ηχεία και να βγάλει λέπια στα αυτιά.

Ευχαριστω για το σχολιο αλλα... παραδεξου το... Τα λες αυτα γιατι σου αρεσει η παρανομια (BAN)!!!

Χαρηκα που ειδα παλιους καλους φιλους. Και του χρονου να μαστε καλα. Αγγελε, ειμασταν τρεις ωρες στην ιδια αυλη και δεν μιλησαμε φιλε μου. Ειναι γεγονος οτι τελευταια τελω υπο παρεγκεφαλικη αταξια, και θελω χτυπημα στο κεφαλι για να κανω restart. :bang: O Καστρουνης μου κανε νοηματα απο μακρια και μετα απο κανα μισαωρο τον πηρα γραμμη...

Last edited:
Απάντηση: Re: 7 Χρόνια AVClub!

Χαρηκα που ειδα παλιους καλους φιλους. Και του χρονου να μαστε καλα. Αγγελε, ειμασταν τρεις ωρες στην ιδια αυλη και δεν μιλησαμε φιλε μου. Ειναι γεγονος οτι τελευταια τελω υπο παρεγκεφαλικη αταξια, και θελω χτυπημα στο κεφαλι για να κανω restart. :bang: O Καστρουνης μου κανε νοηματα απο μακρια και μετα απο κανα μισαωρο τον πηρα γραμμη...

Με τον Μανωλη καθομουνα... Κριμα.

Αυτο που ειχε γινει καποτε που ο καθενας ειχε καρτελακι με το user name του ηταν καλο...

χαρηκα που σε γνωρισα Αγγελε εστω με επταετη καθυστερηση..
στην εκθεση θα εχουμε αρκετο χρονο να τα πουμε :ernaehrung004: