7) GROUP Buy από Amazon.de, Πωλητής ή/και Αποστολέας Amazon.de

Πάλι καλά που αντιδρούν τόσο γρήγορα..
Θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια που είχα κανει μια αγορά από κάρτα στην Αpple.com με το που την έκανα χτύπησε το κινητό μου (ήταν 1:00 το βράδυ) και ήταν απο την Αlpha για να με ρωτήσουν αν έκανα κάποια διαδυκτιακή παραγγελία κτλ για να μου την ελευθερώσουν..

Τρυπανάκια απο ότι βλέπω έχεις βάλει 1 τμχ ενώ σου είχα πει 2..
Είναι σε άλλη παραγγελία?

Να μας πεις πως εγινε η φαση αν μαθεις λεπτομερειες. Να εχουμε το νου μας και μεις.

Απάντηση: Re: 7) GROUP Buy από Amazon.de, Πωλητής ή/και Αποστολέας Amazon.de

Πάλι καλά που αντιδρούν τόσο γρήγορα..
Θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια που είχα κανει μια αγορά από κάρτα στην Αpple.com με το που την έκανα χτύπησε το κινητό μου (ήταν 1:00 το βράδυ) και ήταν απο την Αlpha για να με ρωτήσουν αν έκανα κάποια διαδυκτιακή παραγγελία κτλ για να μου την ελευθερώσουν..

Τρυπανάκια απο ότι βλέπω έχεις βάλει 1 τμχ ενώ σου είχα πει 2..
Είναι σε άλλη παραγγελία?

Ναι, στα υπόλοιπα σε εκκρεμότητα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Την Κάρτα την έχω μόνο για αγορές από Amazon.

Την χρέωση την μπλοκάρανε και μετά με πήραν τηλέφωνο. Ο λόγος που την μπλοκάρανε ήταν ότι δεν είχα κάνει στο παρελθόν παρόμοιες αγορές.

Το πώς εκλάπησαν τα στοιχεία της Κάρτας δεν το γνωρίζουν.

Τα στοιχεία της κάρτας τα έχω στείλει με PM στα εμπλεκόμενα Μέλη των Ομαδικών Αγορών.

Άρα οι πηγές για υποκλοπή των στοιχείων είναι :

• Το δικό μου Computer
  • Τα Computers των εμπλεκομένων Μελών
  • Το PM system του Forum
  • Και οποιοδήποτε άλλο μέσο έχει χρησιμοποιηθεί από τα Μέλη για eBanking/email/Internet όπως Smart Phone κλπ.

Το δικό μου Computer βρέθηκε καθαρό μετά από επιπλέον έλεγχο που υπέστη μετά την υποκλοπή των στοιχείων της Κάρτας.

Επιβάλλεται να κάνουν το ίδιο και τα εμπλεκόμενα Μέλη και εάν δεν γνωρίζεται πώς βρείτε κάποιον γνωστό που να ξέρει.

Τα στοιχεία της Κάρτας στο Μέλλον θα δίδονται προφορικά και θα πρέπει να σημειώνεται μόνο τον αριθμό της Κάρτας σε χαρτί χωρίς ονοματεπώνυμο και να το σκίζεται μετά την χρήση/κατάθεση η π.χ. να το φυλάσσεται μαζί με τις πιστωτικές σας κάρτες.

Τελικα ειδες τι μπορει να παθει κανεις σρο διαδικτυο. Πολλες φορες εχουμε δωσει στοιχεια λογαριασμων με ιντενρετικο τροπο, pm, email κλπ. Να που μπορει να γινει και υποκλοπη.
Τηλεφωνακι να υπαρχει και προσωπικη επαφη και προφορικα ευαισθητα δεδομενα.

Έδωσες τον αριθμό της κάρτας σε κάποιους εδώ?
Αφού αρκούσε ο αριθμός λογαριασμού (για την μεταφορά), γιατί να δώσεις την κάρτα?
Προφανώς, οι συγκεκριμένοι πρέπει να κάνουν check.-
Εγώ λ.χ. έχω μόνο το IBAN σου, το οποίο σίγουρα ΔΕΝ δημιουργεί πρόβλημα, ο 16ψήφιος της κάρτας χρειάζεται και τον 3ψήφιο της πίσω όψης για να γίνει χρέωση...

Τα στοιχεία της κάρτας τα έχω στείλει με PM στα εμπλεκόμενα Μέλη των Ομαδικών Αγορών.
Άρα οι πηγές για υποκλοπή των στοιχείων είναι :
  • Το δικό μου Computer
  • Τα Computers των εμπλεκομένων Μελών
  • Το PM system του Forum
  • Και οποιοδήποτε άλλο μέσο έχει χρησιμοποιηθεί από τα Μέλη για eBanking/email/Internet όπως Smart Phone κλπ.
Το δικό μου Computer βρέθηκε καθαρό μετά από επιπλέον έλεγχο που υπέστη μετά την υποκλοπή των στοιχείων της Κάρτας.
Επιβάλλεται να κάνουν το ίδιο και τα εμπλεκόμενα Μέλη και εάν δεν γνωρίζεται πώς βρείτε κάποιον γνωστό που να ξέρει.
Τα στοιχεία της Κάρτας στο Μέλλον θα δίδονται προφορικά και θα πρέπει να σημειώνεται μόνο τον αριθμό της Κάρτας σε χαρτί χωρίς ονοματεπώνυμο και να το σκίζεται μετά την χρήση/κατάθεση η π.χ. να το φυλάσσεται μαζί με τις πιστωτικές σας κάρτες.

μμμ και γω iban εχω...αλλα δε το συζηταμε καν βρε παιδια...η υποκλοπη μπορει να γινει με χιλιαδες τροπους.. ακομα και αν ολοι οι υπολογιστες ειναι οκ, απτους σερβερ, απο τους διακομιστες και απο χιλιες παντες... και γω το χω παθει και φιλοι μου κτλ κτλ... το θεμα ειναι να το παρεις πρεφα γρηγορα..Ο κολητος μου πχ εχει μια πιστωτικη με οριο 5χιλιαρικα. του υποκλεψανε 3900 και χαμπαρι δε πηρε η τραπεζα (Eurobank) . Μιλαμε για china airlines χρεωσεις (ακουσον ακουσον , εισητηρια για ενδο-κινεζικα δρομολογια) Το πηρε πρεφα οταν του πηγε ο λογαριασμος, και ΕΥΤΗΧΩΣ εχεις ενα μηνα να κανεις dispute. του πηρε αλλες δυο βδομαδες για να του την ξεμπλοκαρουνε. Και η πλακα ειναι οτι την χρισημοποιησε μοναχα μια φορα για μια αγορα απο σοβαρο ιταλικο μαγαζι.. το pc του πεντακαθαρο..

Έδωσες τον αριθμό της κάρτας σε κάποιους εδώ?
Αφού αρκούσε ο αριθμός λογαριασμού (για την μεταφορά), γιατί να δώσεις την κάρτα?
Προφανώς, οι συγκεκριμένοι πρέπει να κάνουν check.-
Εγώ λ.χ. έχω μόνο το IBAN σου, το οποίο σίγουρα ΔΕΝ δημιουργεί πρόβλημα, ο 16ψήφιος της κάρτας χρειάζεται και τον 3ψήφιο της πίσω όψης για να γίνει χρέωση...

ΑΚΥΡΟ το παραπάνω δεν έχω δώσει τον αριθμό της κάρτας το αριθμό του λογαριασμού έχω δώσει.

για κατι τετοια ειναι που τρεμω οτι τρεχει android με τις απειρες ανεξελενκτες διαφημησεις που τρεχουν μεσα.. οπως επησεις και οτι εχει σχεση με jailbrake η root και εφαρμογες τυπου Blackmart κτλ...

Δεν δίνουν ποτε στοιχεια κάρτας Γιάννη.... Αφού έχουμε το iban για την κατάθεση....

Γιάννη, ακριβώς, δεν έχεις δώσει τον αριθμό της κάρτας αλλά τον αριθμό του λογαριασμού σου. Οι συνδεδεμένες με αυτόν κάρτες έχουν δικούς τους αριθμούς, αλλά και πάλι νομίζω πως δεν αρκεί αυτό για να τη χρησιμοποιήσει κάποιος εν αγνοία σου. Θα πρέπει να γνωρίζουν τόσο τα προσωπικά σου στοιχεία όσο και τον αριθμό ασφαλείας (τριψήφιο νούμερο στο πίσω μέρος της κάρτας).

Δεν δίνουν ποτε στοιχεια κάρτας Γιάννη.... Αφού έχουμε το iban για την κατάθεση....

Είπαμε Άκυρο ...

Τα στοιχειά της Κάρτας τα έχω δώσει ηλεκτρονικά μόνο σε δυο Site.

Μια φορά στο Amazon εδώ και δυο χρόνια και δυο φορές στο www.banggood.com.
Στο www.banggood.com τελευταία ήταν τον Μάρτιο του 2015 εδώ και δυο μήνες.

Και τις τρεις φορές με Https και σε ισχύ ή κρυπτογράφηση του browser.

Για Κίνα μεριά το PayPal δεν είναι πιο ασφαλές;

To paypal ειναι ασφαλεστατο για παντου, οχι μονο για Κινα.

Με το paypal δεν μπορει να εχει κανεις προσβαση στον αριθμο της πιστωτικης/χρεωστικης καρτας σου. Υπαρχει μονο ενα username και ενα password.

Το ένα πακέτο από τα τρία πακέτα (4ρεις αποστολές/πακέτα είχε η παραγγελία και η μια είναι σε εκκρεμότητα) που έχουν ολοκληρωθεί ήρθε σήμερα.

DSC_4664.JPG

Ήρθε και το δεύτερο πακέτο που περιέχει τα άλλα τρία BitBuddy49 ...

WIHA bitbuddy mix.png

Σε ποια παραγγελια ειναι μια τσαντα και ενα mini lbox της bosch? Θυμασαι Γιαννη? Ηρθε?

Στην GB 05, έχει έρθει ...

Ωρεγια. Αν καταλαβα καλα εχουν ερθει και δικα μου, οπως οι σεγολαμες αλλα οχι τα ακουστικα και οι ταινειεε λειανσεως.

ΥΣ. Πολυ γρηγορα δεν ηρθαν ή ειναι ιδεα μου?

:-( εγω θα μεινω τελευταιος μου φαινεται!... :damnyou:

Υγ.. Τι ωραιο το παλμικο βρε παιδια, για βιδωμα-ξεβιδωμα!!! Πωωω δε το χορταινω!!