Όλο το σύστημα είναι σάπιο, διεφθαρμένο. Και είναι έτσι εξαιτίας της ελληνικής νοοτροπίας, όχι των κυβερνήσεων. Κοίταξε τα πολύ-πολύ βασικά: Είμαστε τόσο ξεφτίλες που δεν μπορούμε να φτιάξουμε ούτε έναν δρόμο χωρίς λακούβες, ενώ τον έχουμε πληρώσει πολλές φορές πάνω. Που καλύτερα να πεθάνεις παρά να πας στο Ικα. Που τα μέσα μεταφοράς δεν είναι ποτέ στην ώρα τους, που γενικά όλο το Δημόσιο υπολειτουργεί κ παρέχει σκατά υπηρεσίες ενώ εργάζονται σ'αυτό υπεράριθμοι. Που άνθρωποι που έχουν 300 πτυχία κ λόγω ανεργίας αναγκάζονται να δουλεύουν διανομές... Και οι ανισότητες όλο μεγαλώνουν: παρόλο που οι μάζες υποφέρουν, ένα ποσοστό πλουτίζει αδικαιολόγητα. Οι πωλήσεις Πορσε στη Ελλάδα έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ, μάλιστα είναι υπό κατασκευή η καινούργια αντιπροσωπεία της στην Εθνική Α.Λαμίας....Το δις εξαμαρτείν ουκ (λαού) σοφού.......
Δεν θέλω να το πολιτικοποιήσω το θέμα αλλά όλα αυτά τα δεινά ήταν αναμενόμενα από δεξιά κυβέρνηση!
Περαστικά μας ανκαι πιστεύω ότι θα έρθουν πολύ χειρότερες μέρες όσο κυβερνά η δεξιά! :smash:
Η ιδια παρτιδα τα προσφερει και σε αυτους....
Το δις εξαμαρτείν ουκ (λαού) σοφού.......
Δεν θέλω να το πολιτικοποιήσω το θέμα αλλά όλα αυτά τα δεινά ήταν αναμενόμενα από δεξιά κυβέρνηση!
Περαστικά μας ανκαι πιστεύω ότι θα έρθουν πολύ χειρότερες μέρες όσο κυβερνά η δεξιά! :smash:
πάντως αν αδειάσει η θέση του κηπουρού έρχομαι σφαίρα...μαθαίνω γρήγορα την δουλειά![]()
που δεν μπορούμε να φτιάξουμε ούτε έναν δρόμο χωρίς λακούβες, ενώ τον έχουμε πληρώσει πολλές φορές πάνω. Που καλύτερα να πεθάνεις παρά να πας στο Ικα. Που τα μέσα μεταφοράς δεν είναι ποτέ στην ώρα τους, που γενικά όλο το Δημόσιο υπολειτουργεί κ παρέχει σκατά υπηρεσίες ενώ εργάζονται σ'αυτό υπεράριθμοι. Που άνθρωποι που έχουν 300 πτυχία κ λόγω ανεργίας αναγκάζονται να δουλεύουν διανομές[/B]
.......
Στοιχεία για την Ελλάδα
Ειδικότερα για την Ελλάδα, τα στοιχεία της Επιτροπής αναφέρουν ότι περίπου το 26% του πληθυσμού υποχρεώνεται να ζήσει με κάτω από 22 ευρώ την ημέρα, το 4,4% ζει με κάτω από 10 ευρώ την ημέρα και το 1,6% με κάτω από 5 ευρώ την ημέρα.
.....
.......
πηγη-ΕΡΤ
και αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία γιατί αν πιάσουμε τα ανεπίσημα τότε είναι για κλάματα η κατάσταση
στατιστικα......
"Η θεια μου η Μαριγουλα και ο μπαρμας μου ο Γιωρης, ζουνε στο χωριο.
Ο θειος παιρνει περιπου 450 ευρω, η θεια δεν παιρνει...
450 δια 30 = 15, δια 2 (ατομα) = 7,5 ευρω την μερα.
Α! μην ξεχασω, εχουνε γυρω στις 1000 ριζες ελιες, περι τα 8 στρεμματα αμπελια, και γυρω στα 120 προβατα."
και η Μανα μου μένει στο χωριό....παίρνει 300 ευρώ από τον Πατέρα μου που έχει πεθάνει και έχει 2 χωράφια με ελιές από 15 ρίζες το κάθε ένα.....μάλλον η θεία σου η Μαριγουλα και ο μπάρμπας σου ο Γιωργης ανήκουν σε άλλη κατηγορία,,,
τους τσιφλικαδες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.