Δημήτρης Ν. AVClub Fanatic 17 June 2006 10,209 Θεσσαλονίκη 7 April 2007 #81 ασε τα βάζω εγώ Santana 1 Santana 2 Santana 3 Carananserai Wellcome Borboletta Amigos Love Devotion Surrender
ασε τα βάζω εγώ Santana 1 Santana 2 Santana 3 Carananserai Wellcome Borboletta Amigos Love Devotion Surrender
Nikos F Supreme Member 19 June 2006 6,220 Αλιμος 8 April 2007 #82 oύτε εγώ έγραψα τίποτα αλλά αφήνω τον Ντοκ να το κάνει για μένα,με τον chief είχες εύκολο έργο ''like taking candies from a baby'' , για να δούμε μπορείς να πετύχεις μια πιθανή μου δεκάδα ?:ernaehrung004:
oύτε εγώ έγραψα τίποτα αλλά αφήνω τον Ντοκ να το κάνει για μένα,με τον chief είχες εύκολο έργο ''like taking candies from a baby'' , για να δούμε μπορείς να πετύχεις μια πιθανή μου δεκάδα ?:ernaehrung004:
Δημήτρης Ιωάννου AVClub Fanatic 18 June 2006 15,906 Αθήνα-Κέντρο 9 April 2007 #83 Απάντηση: Re: 70's - Eνας οδηγός ανα έτος Guybrush said: Chief ή Μανωλάκο, ας προσθέσει κάποιος το Abba - The Album στο 1978 παρακαλώ (ποιος τον ακούει τον Ιωάννου...). Με συγχωρείς οδοντογιατρέ μου, αλλά ύστερα από τόσες ώρες, όταν έφτασα πλέον στο '78, το μυαλό μου είχε γίνει φραπές... Click to expand... Στου κουφού την πόρτα...:argue: Αντε,χρονιάρες μέρες !!!:slapface:
Απάντηση: Re: 70's - Eνας οδηγός ανα έτος Guybrush said: Chief ή Μανωλάκο, ας προσθέσει κάποιος το Abba - The Album στο 1978 παρακαλώ (ποιος τον ακούει τον Ιωάννου...). Με συγχωρείς οδοντογιατρέ μου, αλλά ύστερα από τόσες ώρες, όταν έφτασα πλέον στο '78, το μυαλό μου είχε γίνει φραπές... Click to expand... Στου κουφού την πόρτα...:argue: Αντε,χρονιάρες μέρες !!!:slapface:
supersonic Μέλος Σωματείου 17 June 2006 49,609 9 April 2007 #84 Re: Απάντηση: 70's - Eνας οδηγός ανα έτος Nikos F said: με τον chief είχες εύκολο έργο ''like taking candies from a baby'' , για να δούμε μπορείς να πετύχεις μια πιθανή μου δεκάδα ?:ernaehrung004: Click to expand... όχι Νίκο... σε καμιά περίπτωση Αυτά που έβαλε ο Ντοκ... δεν (τουλάχιστον όλα). Από την άλλη, θέλω να πω, είναι πολύ δύσκολο να ζητάτε από μένα να πετάξω κάτι από τα seventies.
Re: Απάντηση: 70's - Eνας οδηγός ανα έτος Nikos F said: με τον chief είχες εύκολο έργο ''like taking candies from a baby'' , για να δούμε μπορείς να πετύχεις μια πιθανή μου δεκάδα ?:ernaehrung004: Click to expand... όχι Νίκο... σε καμιά περίπτωση Αυτά που έβαλε ο Ντοκ... δεν (τουλάχιστον όλα). Από την άλλη, θέλω να πω, είναι πολύ δύσκολο να ζητάτε από μένα να πετάξω κάτι από τα seventies.