Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
πως μπόρεσες ρε Στέργιο να παραλείψεις κάτι τέτοιο ; Εβαλες όλα τα άσχετα και ξέχασες τους Abba ;![]()
Βρε γρουσούζη άνθρωπε, το The Album μέχρι και εσύ το είχες βαθμολογήσει,έστω και με σχετικά μικρό βαθμό !!:slapface:
πως μπόρεσες ρε Στέργιο να παραλείψεις κάτι τέτοιο ; Εβαλες όλα τα άσχετα και ξέχασες τους Abba ;![]()
Chief ή Μανωλάκο, ας προσθέσει κάποιος το Abba - The Album στο 1978 παρακαλώ.
Με συγχωρείς οδοντογιατρέ μου, αλλά ύστερα από τόσες ώρες, όταν έφτασα πλέον στο '78, το μυαλό μου είχε γίνει φραπές...
Βρε γρουσούζη άνθρωπε, το The Album μέχρι και εσύ το είχες βαθμολογήσει,έστω και με σχετικά μικρό βαθμό !!:slapface:![]()
2,1,4,3 ή ενίοτε 2,4,1,3 .
Στο 2, αν τα ντραμς του Wyatt εφερναν περισσοτερο προς τους ντραμερ που χρησιμοποιουσε ο Μ. Davis εκεινη την εποχη, ισως να το ειχα για καλυτερο μου κομματι ολων των εποχων. Οι μπασογραμμες ειναι απιστευτες και τα πνευστα ακουγονται ακριβως οπως μου αρεσουν, κατι αναμεσα σε Coltane, Eric Dolphy και τα πνευστα των δισκων του Mingus. Εδω ομως ειναι ακομα πιο αερινα.![]()
Περιμένω το καινούργιο remaster ( 2006 -7 ) από ιαπωνία , μπας και υπάρχει βελτίωση . Θα σε ενημερώσω . Πάντως το παίξιμο του έχει να κάνει , πολύ περισσότερο από έναν τζαζ ντράμμερ , με την συχνή , εκτεταμένη χρήση του hi hat τουλάχιστον εδώ .
περιμενω κι εγω το remaster, απο amazon.com, αν και δεν πιστευω πως ειναι θεμα ηχογραφισης το πως ακουγονται τα ντραμς του Wyatt. εχει και bonus disk αυτη η εκδοση. ίδωμεν...
Δεν πληρώνομαι,στο ορχίζομαι..![]()
Απλά είναι θέμα αντανακλστικών σε σημεία κομβικά,(βλέπε "μανίες"..)
Ρε Μητσάρα![]()
![]()
Μάλλον τους πληρώνει, αμάν αυτή η εμμονή, όχι τίποτε άλλο αλλά οι MUSE,τι θα πουν?![]()
Chief ή Μανωλάκο, ας προσθέσει κάποιος το Abba - The Album στο 1978 παρακαλώ
Με συγχωρείς οδοντογιατρέ μου, αλλά ύστερα από τόσες ώρες, όταν έφτασα πλέον στο '78, το μυαλό μου είχε γίνει φραπές...
Ντοκ, θέλω δείγμα από Soft Machine, τουλάχιστον το Third!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.