70's - Eνας οδηγός ανα έτος

πως μπόρεσες ρε Στέργιο να παραλείψεις κάτι τέτοιο ; Εβαλες όλα τα άσχετα και ξέχασες τους Abba ; :flipout:

Βρε γρουσούζη άνθρωπε, το The Album μέχρι και εσύ το είχες βαθμολογήσει,έστω και με σχετικά μικρό βαθμό !!:slapface: :flipout:

Chief ή Μανωλάκο, ας προσθέσει κάποιος το Abba - The Album στο 1978 παρακαλώ (ποιος τον ακούει τον Ιωάννου...).

Με συγχωρείς οδοντογιατρέ μου, αλλά ύστερα από τόσες ώρες, όταν έφτασα πλέον στο '78, το μυαλό μου είχε γίνει φραπές...

Απάντηση: Re: 70's - Eνας οδηγός ανα έτος

Chief ή Μανωλάκο, ας προσθέσει κάποιος το Abba - The Album στο 1978 παρακαλώ.

Με συγχωρείς οδοντογιατρέ μου, αλλά ύστερα από τόσες ώρες, όταν έφτασα πλέον στο '78, το μυαλό μου είχε γίνει φραπές...

Καλά ντε μην απολογείσαι κι όλας.Το κατάλαβα οτι "έπηξες" με τόσες λίστες ..:BDGBGDB55:

Μια επισήμανση έκαμα.

Χαρά στο κουράγιο σου Στέργιε πάντως.Εύγε !!!:grinning-smiley-043

Βρε γρουσούζη άνθρωπε, το The Album μέχρι και εσύ το είχες βαθμολογήσει,έστω και με σχετικά μικρό βαθμό !!:slapface: :flipout:

πως τα παίρνεις χαμπάρι όλα τα σχόλια για τους Αμπα και απαντάς εντός τριλέπτου ; Λέγε , πόσα σου δίνουν ;:flipout:

2,1,4,3 ή ενίοτε 2,4,1,3 .

Στο 2, αν τα ντραμς του Wyatt εφερναν περισσοτερο προς τους ντραμερ που χρησιμοποιουσε ο Μ. Davis εκεινη την εποχη, ισως να το ειχα για καλυτερο μου κομματι ολων των εποχων. Οι μπασογραμμες ειναι απιστευτες και τα πνευστα ακουγονται ακριβως οπως μου αρεσουν, κατι αναμεσα σε Coltane, Eric Dolphy και τα πνευστα των δισκων του Mingus. Εδω ομως ειναι ακομα πιο αερινα. :grinning-smiley-043

Στο 2, αν τα ντραμς του Wyatt εφερναν περισσοτερο προς τους ντραμερ που χρησιμοποιουσε ο Μ. Davis εκεινη την εποχη, ισως να το ειχα για καλυτερο μου κομματι ολων των εποχων. Οι μπασογραμμες ειναι απιστευτες και τα πνευστα ακουγονται ακριβως οπως μου αρεσουν, κατι αναμεσα σε Coltane, Eric Dolphy και τα πνευστα των δισκων του Mingus. Εδω ομως ειναι ακομα πιο αερινα. :grinning-smiley-043

Το απίστευτο όργανο του Ratledge. κανείς δεν έπαιξε ποτέ έτσι . Στο Soft machine Tribute to Third , εκείνο που δεν έχει καμμία σχέση με το πρωτότυπο είναι το όργανο . Ποιός θα το έπαιζε άλλωστε ;

Το ζήτημα είναι ότι δεν ξέρουμε πως θα ακούγονταν τα ντραμς εάν η ηχογράφηση ήταν τουλάχιστον μέτρια . Περιμένω το καινούργιο remaster ( 2006 -7 ) από ιαπωνία , μπας και υπάρχει βελτίωση . Θα σε ενημερώσω . Πάντως το παίξιμο του έχει να κάνει , πολύ περισσότερο από έναν τζαζ ντράμμερ , με την συχνή , εκτεταμένη χρήση του hi hat τουλάχιστον εδώ .

Περιμένω το καινούργιο remaster ( 2006 -7 ) από ιαπωνία , μπας και υπάρχει βελτίωση . Θα σε ενημερώσω . Πάντως το παίξιμο του έχει να κάνει , πολύ περισσότερο από έναν τζαζ ντράμμερ , με την συχνή , εκτεταμένη χρήση του hi hat τουλάχιστον εδώ .

περιμενω κι εγω το remaster, απο amazon.com, αν και δεν πιστευω πως ειναι θεμα ηχογραφισης το πως ακουγονται τα ντραμς του Wyatt. εχει και bonus disk αυτη η εκδοση. ίδωμεν...

Last edited:
περιμενω κι εγω το remaster, απο amazon.com, αν και δεν πιστευω πως ειναι θεμα ηχογραφισης το πως ακουγονται τα ντραμς του Wyatt. εχει και bonus disk αυτη η εκδοση. ίδωμεν...

μα είναι ο χειρότερα ηχογραφημένος δίσκος στην ιστορία ( θα μπορούσα να πιστέψω ότι ο Wyatt έχει ήδη πάθει το ατύχημα και δεν μπορεί να παίξει την γκραν κάσα .!!!)

Ρε Μητσάρα :flipout: :flipout:
Μάλλον τους πληρώνει, αμάν αυτή η εμμονή, όχι τίποτε άλλο αλλά οι MUSE,τι θα πουν?-bye-

Αμάνννν ,τώρα το είδα !!!:flipout:

Και δεν μπορώ να το διορθώσω...:AFADF0:

Τέλος πάντων,η εμμονές εμμονές.Μη μιλάς και εσύ γιατί θα σε παραπέμψω με "μεταλλικό" χαρτί στον Σούρλα !:flipout:

Σιμάκο μου,Καλό Πάσχα !:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: 70's - Eνας οδηγός ανα έτος

Chief ή Μανωλάκο, ας προσθέσει κάποιος το Abba - The Album στο 1978 παρακαλώ

Μάλλον δεν..διαβάζουν σήμερις !:afro:

Να προσθέσω και εγώ μερικά

1972
Yes- Close to the edge
Little Feat- Sailin' shoes
Khan- Space shanty
1973
Mike Oldfield; Tubular bells
Hawkwind- Space ritual
1974
Faust- Faust IV
Lynyrd Skynyrd- Second helping
Gentle Giant- The power and the glory
1975
Harmonia- Deluxe
Steve Hillage- Fish rising
1976
Alan Parsons Project- Tales of mystery and imagination
801- 801 live!
Camel- Moonmadness

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά εγώ δεν έβαλα seventies....

Το παρατήρησα και μου φαίνεται πολύ παράξενο μάλιστα...

Γιατί δε μας παραθέτεις και τα δικά σου;