750 ευρω για TV...

8 June 2007
1,003
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Kαλησπέρα παιδια!!!

Όπως γράφω και στην αρχή δίνω 750 ευρω για τηλεόραση ,συνολικά είναι 1200 αλλά τα 450 θα πάνε για PS3.

Τώρα τι μου προτίνετε σε 37'.

Ευχαριστώ πολύ Αντώνης!

Samsung LE37S62
Iσως η πιο φθηνη 37αρα της samsung, μπορει να μην εχει πολλα καλουδια επανω αλλα σαν ποιοτητας ειναι πολυ καλη, σε σχεση με αλλες ακριβοτερες τηλεορασεις που εχω δει απο μερικες ειχε καλυτερη εικονα.

Αντωνη, καλημερα κι απο εμενα -bye-
Καταλαβαινω οτι θελεις να κανεις μια ολοκληρωμενη αγορα (τηλεοραση + PS3) αλλα πρεπει να σκεφτεις και το μελλον. Ηδη πια οι τηλεορασεις 42" και πανω εχουν μπει για τα καλα στη ζωη μας και ειναι κριμα να πας σε μια τηλεοραση μικροτερων διαστασεων. Επομενως δικη μου γνωμη ειναι να προχωρησεις σε μια τηλεοραση απο 40" και πανω, για να μην το μετανιωσεις αργοτερα (ξερεις,...το ματι συνηθιζει πολυ ευκολα και μετα θα σου φαινεται μικρη!). Ανεβασε λιγο το μπατζετ σου για να παρεις μια 40-42" LCD (για να παιζεις αφοβα PS3) και θα εισαι αψογος.
Plasma θα σου προτεινα να παρεις εαν δεν επαιζες PS3, οπου υπαρχει εστω και ο απειροελαχιστος κινδυνος του burn-in.

Αντωνη, καλημερα κι απο εμενα -bye-
Καταλαβαινω οτι θελεις να κανεις μια ολοκληρωμενη αγορα (τηλεοραση + PS3) αλλα πρεπει να σκεφτεις και το μελλον. Ηδη πια οι τηλεορασεις 42" και πανω εχουν μπει για τα καλα στη ζωη μας και ειναι κριμα να πας σε μια τηλεοραση μικροτερων διαστασεων. Επομενως δικη μου γνωμη ειναι να προχωρησεις σε μια τηλεοραση απο 40" και πανω, για να μην το μετανιωσεις αργοτερα (ξερεις,...το ματι συνηθιζει πολυ ευκολα και μετα θα σου φαινεται μικρη!). Ανεβασε λιγο το μπατζετ σου για να παρεις μια 40-42" LCD (για να παιζεις αφοβα PS3) και θα εισαι αψογος.
Plasma θα σου προτεινα να παρεις εαν δεν επαιζες PS3, οπου υπαρχει εστω και ο απειροελαχιστος κινδυνος του burn-in.

ok. Παναγιώτη...
Ακυρό το PS3 τότε και πάμε για tv με 1200 ευρω....για να ''ακούσω''...ρίξε φώτα.

Ότι καλύτερο σε αυστηρός αυτά τα χρήματα? (άντε και 50 ευρώ επάνω στριμογμένα)

Αντωνη, σε 42" μπορεις να πας στις παρακατω:

Plasma
- Panasonic 42PX70
- Samsung 42C96
- Philips 42PFP5532

LCD
- Sony 40S3000
- Samsung 40R86
- Sony W2000 (περσινο μοντελο αλλα παρα πολυ καλο, τωρα που εχει πεσει και η τιμη του - 1920*1080 αναλυση επισης)

Re: Απάντηση: 750 ευρω για TV...

Συμφωνω με αυτες που λεει ο Πανος. Υπαρχει και η LG 42PC55 με λιγο υποδιεστερη εικονα απο τις τρεις παραπανω πλασμα αλλα και χαμηλωτερη τιμη.

Παιδια ,καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που μου δίνετε!!!

Υπήρξα παλιό μέλος του AVFORUM με εγγραφή τον Μάιο του 01'(αν θυμάμαι καλά) και με αρκετούς φίλους που τα λέγαμε μέσα από την σελίδα και τηλεφωνικός ,λόγο του ότι έμενα Μεσολόγγι.

Τώρα πλέων είμαι μόνιμος κάτοικος Αθήνας.
'Eκανα την αρχή και να με πάλι εδώ και ομολογώ επειδή τα είχα αφήσει αρκετά την αναβάθμιση στην ''άκρη'' δηλαδή τα τελευταία χρήματα ,που έδωσα σε αυτό το θέμα ήταν το 2004 που πούλησα τα προηγούμενα ηχεία μου και πήρα τα audio monitor Bronze ,έχω χάσει αρκετά επεισόδια στο θέμα και ποιο πολύ τον tv που γίνετε και ''μπάχαλο'' για εμένα.

Αυτά ήταν μια μικρή παρένθεση...τώρα ,κατέληξα ανάμεσα σε Sony 40S3000 και
Samsung 40R86.

Σε plasma δεν θα πάω καθόλου αφού θα υπάρξει τυχών πρόβλημα σε PS.

Αλήθεια αυτό το burn-in τι είναι?

Μήπως όπως με τους βιντεοπροβολείς που το σήμα του mega δημιουργούσε πρόβλημα ,έμενα το αποτύπωμα ,κάτι τέτοιο?

Πάνοτς παιδιά και πάλι 1000 ευχαριστώ!!!!